• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar sabah bir uyandım kanamam var hemde şakır şakır doktora gittik kkese duruyor tekrar test yapıldı ilk deger 855 2.2780 bugün 3. yapıldı 3500 geçerse bebek etkılenmemış dedı doktor şımdı sonucun çıkmasını beklıyorum düşük tehlikem var yatıyorum felaket kanama ve parçalar gıdıyo benden ne olur dua edın bana ne olurrr:14::14::14::14::14::14::14::14:

inşallah bişey olmz Allah korusun yavrunu Allahım yardımcın olsun inşallah kesilir kanaman inşallah:25::25::25::25:

aklım burda kalacak ama mesai başlamak üzere ve ben bugün masabaşında değilim kızlar. akşama görüşürüz artık..... dualarım sizlerle,

ahhhh bu hormonlar, hepsi onların yüzünden bak valla..... Rabbim bu defa kucağına alıp bir ömür boyu güzelce büyütmeyi nasip etsin inşallah canım.

amiiiiiiin bitanem herkez ne çektiğini kendi bilir canım :25:hormonlar perşin etti beni zaten geçen ay üzüntüden saçım da el içi kadar yer döküldü :14:

amiiiiiiin bitanem herkez ne çektiğini kendi bilir canım :25:hormonlar perşin etti beni zaten geçen ay üzüntüden saçım da el içi kadar yer döküldü :14:
onu hiç sorma zaten, eşimin asker arkadaşı gibi oldum, saç dökülyo diye kısacık kestirince....

onu hiç sorma zaten, eşimin asker arkadaşı gibi oldum, saç dökülyo diye kısacık kestirince....

kolay değil ki canım yaşadıklarımız çektiklerimiz ne kadar üzülüp ağlıyoruz :50::50:inşş canım sonra bu çektiklerimizin mükafatını bizde göreceğiz allahın izniyle bunların hepsi sınav bizim için :34::34:

canım 24 ünde olduysa transferin bugün 7. günün oluyo transfer gününü saylmıyo[/QUO

Dün transfer sırasında bileğe takılan şeyi buldumda cnm, 23ü yazıomuş yaaa günü:( şimdi cuma günü test için gidicektim de o zmn 11inci günü oluo acaba gidip vermesem mi:( 11inci günüde çıkar mı ki?

transferimin 12. günü ve değerm 381 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar 6 yıl sonra bende anne oldum çok şükür
Hayırlı olsun canım :)
kızlar benimde göbek deliğimin 4 parmak aşağıları ağrıyo daha çok sol taraf 4 gündür bugün 5. günüm dün bendende minicik toz pembe jel geldi ve dün akşam belim ağrıdı bianda ooofffffff ya bunlar fos çıkar diye düşünüyorum :14::14::14::14::14:
Yüz kere soylemisimdir kızlar belirtilere takılmayın allah askına biraz rahat olun bebekler stressiz anne sever :)
38 yaşında ki çıtır ;) yahu millet 50 yaşında çocuk doğuruyor 38 yaş ne allah aşkına hemde tüp bebek yapıyorsun

9 senelik evliyim ben, evlendikten 6 ay sonra bebeğimiz olsun dedik :) korunmayı bırakınca hemen olcak çünkü, he he oldu o da seni bekliyordu :D üzerinden 8,5 yıl geçti olmadı tabi hahaha :D

ben hayatımda hiçbirşeyi kolay elde etmedim ama bu beni zayıf yapmadı daha güçlü yaptı ve ben şunu öğrendim bizim için şer gelen herşey aslında büyük bir lütuf biz Allahın verdiği terbiyeyle terbiye diliyoruz sabrı öğreniyoruz dünyada acılar olduğunu öğreniyoruz, benim arkadaşlarım ben çocuk sahibi olmak için çırpındığım zamanlarda hamile kalıp 'ayy üstüme ceket atsalar hamile kalıyorum' derlerdi :D 2. çocuğu düşünüyoruz temmuz gibi diye tarih verirlerdi :D bende düşünüyom 8 senedir ama düşünce gücüyle yapamadım henüz :D

ben hep şeyi merak ediyorum öyle evlenip 2 ay korunmayıp hamile kalanlar ne büyük bir lütfa sahip olduklarının farkındalar mı? biz farkında olacağız işte :) farkındalık güzel şeydir

4 gün sonra benim test tarihim, %50 pozitif %50 negatif ama her ikiside Allahtan, rabbimin verdiği her şeyde bir hayır vardır, elbette üzüleceğiz üzülmemek elde değil ama yılmak yıkılmakta nesi? nereye yıkılıyon? daha yeni başlıyoruz

yeter , bu yazdıklarım senin içinde geçerli 7. denemedeydin sen galiba, yoruldun evet farkındayım bunun :) ama ben bu yola çıkıpta evladını kucağına alamamış bir anne görmedim henüz, sana bunu 7 kere deneten umudu kim verdi içine? rabbim hiç kimsenin yüreğine o umudu boşuna koymaz vardır bir bildiği istediğin kadar ağla sonra göz yaşlarını sil planını yap iğneni eline al ve kaldığın yerden başla

sizi seviyorum güçlü kadınlar :nazar:
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
hamileyimmmm 91 rabbim herkese nasip eylesin
kızlar sabah bir uyandım kanamam var hemde şakır şakır doktora gittik kkese duruyor tekrar test yapıldı ilk deger 855 2.2780 bugün 3. yapıldı 3500 geçerse bebek etkılenmemış dedı doktor şımdı sonucun çıkmasını beklıyorum düşük tehlikem var yatıyorum felaket kanama ve parçalar gıdıyo benden ne olur dua edın bana ne olurrr:14::14::14::14::14::14::14::14:
Sen simdi bi sakın ol canım yapabileceğin bisi yok demi sırt üstü yat ve bebeğini sev onu senle kalması için dua et her düşen parça için bunlar zararlı seylerdi diye duşun bebeğinin sana sımsıkı yapıştığını duşun olumlu ol tamam mı ins bebeğine hicbisicik olmaz kanaman biter o seninle kalır..

dualarımız seninle cnm.inşallah bebeğin sımsıkı tutunacak annesine ve 9 ay hiç bırakmayacak.allah yardımcın olsun...

Yüz kere soylemisimdir kızlar belirtilere takılmayın allah askına biraz rahat olun bebekler stressiz anne sever :)



Sen simdi bi sakın ol canım yapabileceğin bisi yok demi sırt üstü yat ve bebeğini sev onu senle kalması için dua et her düşen parça için bunlar zararlı seylerdi diye duşun bebeğinin sana sımsıkı yapıştığını duşun olumlu ol tamam mı ins bebeğine hicbisicik olmaz kanaman biter o seninle kalır..

Mrsbeyaz saol canım

transferimin 12. günü ve değerm 381 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar 6 yıl sonra bende anne oldum çok şükür
Anaaaaaaaaam haberin guzelligine bak masallah arkadasim allah tamamina erdirsin ins saglikla sihatele
hamileyimmmm 91 rabbim herkese nasip eylesin
Ohhhhhh ohhhhhh masallah gebeler arka arlaya gelio hayirli ugurlu olsun canim benim iki gun sonra bi suru katlansin ins bebisinde senin olsunnnnnnn
kraliçemmmmm sen ve yorulmak mı? hadi ordan derler adama.... dahaaa gebeliğin bitince peşinden koşturması var... ohooooo daha çooookkkk işinnn var
Yok ya gercelten yoruldum cok kosturdum bos bidon diye bi elimi attim agir cikti sonra ayagim kaydi popo ustu otruodum larnim agridi bi suru offfffff bole iste...aksama sana naz yapcam bi suruhamsinisterim kofte isterim banane seklindeeeeee:9:
canım ben galiba yanlış anlaşıldım benim demek istediğim ilk etapta pozitifi görmek bile insanı rahatlatıyor yoksa başka bi niyetim amacım yoktu:50:sizin en iyi anlayan benim kaybetme korkusunu çok çok iyi biliyorum 4 sene önce sağlıksız bi gebeliğim olmuştu sürekli kanamam lekelenmem her gün benim için kabus gibiydi ve nitekim de kaybettim de daha doğum yapmadan sezaryen oldum bebeğimi aldılar yaşadığım acıları tahmin bile demezsin canım :14::14:
rabbim inşş sizlerin bebişlerini sizlere bağışlar hiç bi sorun yaşamadan 9 ay sonra kucağınıza alırsınız :16:
Gecti bitti o gunler ins hayirli haberler alcaksin bebisin seninle olcak srviom sniiiii:16:

Anaaaaaaaaam haberin guzelligine bak masallah arkadasim allah tamamina erdirsin ins saglikla sihatele

Ohhhhhh ohhhhhh masallah gebeler arka arlaya gelio hayirli ugurlu olsun canim benim iki gun sonra bi suru katlansin ins bebisinde senin olsunnnnnnn

Yok ya gercelten yoruldum cok kosturdum bos bidon diye bi elimi attim agir cikti sonra ayagim kaydi popo ustu otruodum larnim agridi bi suru offfffff bole iste...aksama sana naz yapcam bi suruhamsinisterim kofte isterim banane seklindeeeeee:9:

Gecti bitti o gunler ins hayirli haberler alcaksin bebisin seninle olcak srviom sniiiii:16:

çok şükür canım geçti bitti hayırlısyla derdi veren rabbim dermanımız da veriyo :31:inşşş canım rabbim nasip etmiştir :16::16:bende seni ve hepinizi seviyorum kuzum :38::38::38::38::38::38:

Çok geçmiş olsun kuzum, dualarımız seninle, kendine iyi ol, moralini bozma:45::45:
Güzel sonuçlarını bekliyor olacağız

KIZLAR DR. DAN GELDİM.kimyasal gebelikmiş.maalesef .. çok ama çok üzgünüm.keseleri göremedi.ben kendi hayatıma geri dönüyorum.sağlıcakla kalın.Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin....benim ilk seferimdi.defalarca yapan ve hayalkırıklığına uğrayan arkadaşlarıma Allah sabır versin.hoşçakalın

allahım en kısa zamanda tekrardan nasip etsin inşallah.üzme kendini nolur birgün herkes inşallah hayırlısıyla anne olacak...

kızlar çok sağolun. sultan33 inşallah bir sıkıntı yoktur inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin

Back