• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar sabah bir uyandım kanamam var hemde şakır şakır doktora gittik kkese duruyor tekrar test yapıldı ilk deger 855 2.2780 bugün 3. Yapıldı 3500 geçerse bebek etkılenmemış dedı doktor şımdı sonucun çıkmasını beklıyorum düşük tehlikem var yatıyorum felaket kanama ve parçalar gıdıyo benden ne olur dua edın bana ne olurrr:14::14::14::14::14::14::14::14:

geçmiş olsun canım allah korusun inşallah bişey olmayacak sen öyle düşün dualarım seninle

gıttım gıttım cnım cok sukur bugun adette oldum herhangı bır sorun yok sımdılık hersey yolunda ınsallah baska aksılık cıkmassa adetın 18.gunu 21 ekımde gıdıcem tekrar doktora baslıcaz artık ınsallah baska sorunla karsılasmam sen nasılsın?

çok sevindim cnm.inşallah hayırlısıyla başlarsınız tedaviye.güzel haberler verirsin bizlere.çok şükür şimdilik iyiyim cnm.pazartesiye kese görmeye gidicez.bakalım hayırlısı inşallah.

çok sevindim cnm.inşallah hayırlısıyla başlarsınız tedaviye.güzel haberler verirsin bizlere.çok şükür şimdilik iyiyim cnm.pazartesiye kese görmeye gidicez.bakalım hayırlısı inşallah.

ınsallah cnım sende saglıkla sorunsuz 9 ay gecır dılerımkı ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur bıtanem keseden sonra pıt pıtları duyalım :)

kızlar beni demin hastaneden aradılar (memorial) protein ağırlıklı beslenmenizi istiyoruz bu dönemde dediler *.* et,balık, süt ve süt ürünleri yumurta vs.. bilginiz olsun sizinde demek ki tutunmaya etkisi fazla

kızlar beni demin hastaneden aradılar (memorial) protein ağırlıklı beslenmenizi istiyoruz bu dönemde dediler *.* et,balık, süt ve süt ürünleri yumurta vs.. bilginiz olsun sizinde demek ki tutunmaya etkisi fazla

Evetttt haklisin cnmmm,,, bnada opudan sonra bol bol su icmeyiiii,, protein yememi, bol bol su icmek yumurta toplama isleminden sonraki tum sancilarimi aldi goturdu,, icemedigim tadi pis haplarida 1kasik yogurtun icine koy yut dedi doktor, hic bi tat gelmio cok rht icmesi ole kizlar.... heyecandannnnnn olucemmm hafta sonuuuuuuu bebislerimiiii almaya gidicemmm transferimmmm olucakk cokkk heyecanliyim dualarinizi eksik etmeyin allah her istiyenin karnini doldursun....

dger 855 2780 3700 güzel dediler artışı ama kanamanın neden oldunu bilmiyolar düşük tehlikesi işteee:14: bekleyecem yapacak birşey yok allah verirse verr alırsa alır

Kizlar degerleri dusuk olanlara yazyorum bunu benim bugun 21.gunum ve degerlerim hicbi zaman 2kat yukselmedi bugun agrim cok oldugu icin doktora gttim cunku doktorum dis gebelikten supheleniyodu vajinal muayene yapti ve bebegim benimleymis kesemizi gorduk demek istedigim umudunuzu kaybetmeyin hic bi zaman Allah buyuk herzaman hakkimizda hayrlisini versin paylasmak istedim sizlerle.

transferimin 12. günü ve değerm 381 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar 6 yıl sonra bende anne oldum çok şükür
Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah

38 yaşında ki çıtır ;) yahu millet 50 yaşında çocuk doğuruyor 38 yaş ne allah aşkına hemde tüp bebek yapıyorsun

9 senelik evliyim ben, evlendikten 6 ay sonra bebeğimiz olsun dedik :) korunmayı bırakınca hemen olcak çünkü, he he oldu o da seni bekliyordu :D üzerinden 8,5 yıl geçti olmadı tabi hahaha :D

ben hayatımda hiçbirşeyi kolay elde etmedim ama bu beni zayıf yapmadı daha güçlü yaptı ve ben şunu öğrendim bizim için şer gelen herşey aslında büyük bir lütuf biz Allahın verdiği terbiyeyle terbiye diliyoruz sabrı öğreniyoruz dünyada acılar olduğunu öğreniyoruz, benim arkadaşlarım ben çocuk sahibi olmak için çırpındığım zamanlarda hamile kalıp 'ayy üstüme ceket atsalar hamile kalıyorum' derlerdi :D 2. çocuğu düşünüyoruz temmuz gibi diye tarih verirlerdi :D bende düşünüyom 8 senedir ama düşünce gücüyle yapamadım henüz :D

ben hep şeyi merak ediyorum öyle evlenip 2 ay korunmayıp hamile kalanlar ne büyük bir lütfa sahip olduklarının farkındalar mı? biz farkında olacağız işte :) farkındalık güzel şeydir

4 gün sonra benim test tarihim, %50 pozitif %50 negatif ama her ikiside Allahtan, rabbimin verdiği her şeyde bir hayır vardır, elbette üzüleceğiz üzülmemek elde değil ama yılmak yıkılmakta nesi? nereye yıkılıyon? daha yeni başlıyoruz

yeter , bu yazdıklarım senin içinde geçerli 7. denemedeydin sen galiba, yoruldun evet farkındayım bunun :) ama ben bu yola çıkıpta evladını kucağına alamamış bir anne görmedim henüz, sana bunu 7 kere deneten umudu kim verdi içine? rabbim hiç kimsenin yüreğine o umudu boşuna koymaz vardır bir bildiği istediğin kadar ağla sonra göz yaşlarını sil planını yap iğneni eline al ve kaldığın yerden başla

sizi seviyorum güçlü kadınlar :nazar:

İnci cim o kadar güzel yazmışsınki... Benim de buna eklemek istediğim birşey var. Bir tanıdığım benim bu konuda çok üzüldüğümü görünce şöyle demişti: BAzı ruhlar o kadar özeldirlerki ait oldukları yerden ayrılıp gelmek istemezler. O yüzden gelişleri geç olur. Senin bebeğinde elbet birgün gelecek ama geç ama erken. o özel bir ruh. Bunu sakın unutma. Biraz üzerinde düşününce haklı olduğu kanaatine vardım. Bizim bebeklerimiz özel. ve biz farkındalıkları yüksek anneler gibi kadınlar ancak o özel ruhlara bakabilir.

hamileyimmmm 91 rabbim herkese nasip eylesin
Allah 9 ayını da yaşamayı nasip etsin canım. inşallah 2 ye katlar

transferden sonra herkes de farklı belirtiler oluyor o yüzden belirtilere fazla takılmayın derim ben.... ve sonuç alıncaya kadar her anınızı "bence" hamileymiş gibi geçirin. şimdi elinizi göbeğinize koyup onu ne kadar sevdiğinizi, nasıl beklediğinizi, birlikte çok eğleneceğinizi, süper bi aile olacağınızı falan anlatın bebişinize.... betoka nickli bi arkadaşın avatar resminde yazan bi yazı vardı, benim sloganım olmuştu, inşallah haftaya aynı şeyi yine tekrarlamaya başlıycam... "Anneye tutunmak, hayata tutunmaktır"....

amayaa sana da katılıyorum. 2 haftalığına gerçekten hamile kadını yaşamak ve yaşatmak bebeklerimizi 9 ay karnımızda yaşatmayı getirir diye düşünüyorum

dger 855 2780 3700 güzel dediler artışı ama kanamanın neden oldunu bilmiyolar düşük tehlikesi işteee:14: bekleyecem yapacak birşey yok allah verirse verr alırsa alır

Bence düşük olmicak. Bence yatınca herşey güzel olacak. Eğer düşük olsa kan deeğeri hemen düşerdi.

Ben 8 haftalık ikizlere hamileyim..ama hamile kalınca is bitmiyo kesesiydi kalp sesiydi 12 haftası geçsindi bu 9 ay sonuna kadar uzar gider.. Gecen randevumda içte bi kanama bölgesi gördük ve tabi bu beni biraz telaslandirdi..eger dinkenmezsem bebeklerim düşermiş.. Napıyım eve geldim 10 gun oldu hala dinleniyorum tedbir alıyorum.. Niye? Ortada bi kanama durumu var.. Gecen gun birliktelik sonrası kahverengi bi leke gordum..sabaha baktım yok bi kere geldi yani..doktoru bile aramadım cunku zaten jel kullanıyorum aktif bi kanama degil yapabileceği tek şey beni çağırıp bakmak olabilir.. Ben olayları kendimce küçültme kararı aldım cunku daha 7 ay var sonra dogum yapıcam ve o cocukların sorumluluğunu taşımak zorundayım evhamı bi anne olmak istemiyorum..her hareketlerinde aman dur bise olur demek istemiyorum..simdi nasıl başlarsam oyle devam ederim..pazartesi doktor gunüm ben kanama bölgesinin bittiğini düşünüyorum ama bitmediyse de üzülmem yatmaya devam.. Bu yüzden arkadaslar daha şimdiden kendinizi yıpratmayın derim yok sızladı yok ağrıdı ağrımadı diye.. Cok gereksiz cunku sizin endişenizin bebeğe hiç bi faydası yok..olumlu duşunun ve hayata devam edin.. Tedbir tabiki alınır ama paranoyalara düşmemeye çalışın.. Bunları hepinize yardımcı olmak adına yazıyorum sadece yanlış anlaşılmasın canlarım benim..

sana noktasına varana kadar katılıyorum canım, çok güzel düşünmüşsün.... Rabbim zorlukları kolaylaştırsın senin için.

işten çıkar çıkmaz koşar adım geldim, seni çok merak etmiştim. eşim gece vardiasında ve evde yalnız yemek yemediğimden, atıştırıp geçtiğimden kayınvalideme gidicem, yemek yer biraz oturur gelirim diye düşündüm. hatta şu an beni bekliyo ama orda internet yok. oraya gitmeden eve geldim.... ve bence güzel bir haber aldım senden. tatlım kendine çok dikkat et, yat dinlen bunlar önemli tabi ama bence en önemlisi iyi düşün. bebişlerin sana tutunmak için var güçleriyle çabalıyorlar, sende onlara güzel düşüncelerinle destek yok, bak daha 0,4 milimmişler :)))) öyle yazıyo hamilelik takviminde.... elini göbişine koy ve ayşegül teyzelerinden selam söyle onlara, merakla bekliyorum onları, onlardan gelecek güzel haberleri..... :54:

Son düzenleme:
Kizlar degerleri dusuk olanlara yazyorum bunu benim bugun 21.gunum ve degerlerim hicbi zaman 2kat yukselmedi bugun agrim cok oldugu icin doktora gttim cunku doktorum dis gebelikten supheleniyodu vajinal muayene yapti ve bebegim benimleymis kesemizi gorduk demek istedigim umudunuzu kaybetmeyin hic bi zaman Allah buyuk herzaman hakkimizda hayrlisini versin paylasmak istedim sizlerle.

Ay adın gibi umut dolu ne güzel bir olay anlatmışsın. Allah bizlere de nasip etsin bu duyguları inşallah. Ama bende eminimki hcgsiydi kesesiydi kalp atışıydı derken 9 ay öle geçer. kucağına alınca da başlarsın ateşli mi sarılık mı kakasını yaptı mı gazı çıktı mı... vs vs

Yani annelik duygusu işte daha rahme düşmeden heyecanı başlıyor. Karnına düşse de kucağına alsanda elvendirsende bitmiyor vesvesesi

Ahhhhhh canimmmm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.degerlerini gun gunyazar msin senden rica etsem??benimde cok agrim akintim oluyor bazen korkuyorum bende bi suru:((

Sultan nasilsin kanakan devam edio muuuu ??agrin sizin var m??sakin bozma moralinii hicbisiy olmicak allahin izniyle dualarim seninle:16:

Yok ya gercelten yoruldum cok kosturdum bos bidon diye bi elimi attim agir cikti sonra ayagim kaydi popo ustu otruodum larnim agridi bi suru offfffff bole iste...aksama sana naz yapcam bi suruhamsinisterim kofte isterim banane seklindeeeeee:9:

ah şu tezcanlılık, hemen atılmak falan yok mu??? kendimde de bayılıyom zaten ben bu huylara..... kızım gebesin sen artık, bi dur, bi durul dimiiiii???? ama yokkkk, bünyeye ters dimiiii.... bidonlardan, kutulardan, çantalardan, bavullardan uzak duruyosun artık tatlım. yok öyle boş sandım falan. başkası alsın, sen almaaa.... sonnnraaaa topuklu ayakkabılarını 9 aylığına ortalıktan kaldırıyosun, bastığın yere dikkat ediyosun... tamam belki sevinçten ayakların yere basmıyo, uçuyosun amaaaa, olmazzzzz... ayakların yere "sağlam" bassın.... ha naz yapcam diyosan, yap kuzum yap, adresini at özelden ne çekiyosa canın, bulıyım buluştırıyım gönderiyim sana...

ay bide sabah beri "dünyayıııı sen miiii kurtaraaacaksın, acılara sen miii ilaçççç olaaacaksınnn" diye dolanıyorum belki bünyeme yerleşir diye, bi sen de denesene kız, belki olur; hadi bencil olalım hayatımızın geri kalanında :52: nanik bilem yapabiliriz yani bence her bi şeyeeee. relakssss ohhhh misssss:33::33:

Ay adın gibi umut dolu ne güzel bir olay anlatmışsın. Allah bizlere de nasip etsin bu duyguları inşallah. Ama bende eminimki hcgsiydi kesesiydi kalp atışıydı derken 9 ay öle geçer. kucağına alınca da başlarsın ateşli mi sarılık mı kakasını yaptı mı gazı çıktı mı... vs vs

Yani annelik duygusu işte daha rahme düşmeden heyecanı başlıyor. Karnına düşse de kucağına alsanda elvendirsende bitmiyor vesvesesi

Aynen canm ole olacak bende sok oldum doktorda cunku dis gebelik dye gtmistm aglamaktan konusamadm doktora hicbisey soramadan geldm eve edim hala inanamiyo ii baksaydi diyo ama Allahim cok buyuk yuzumuzu guldurdu ins tum isteyenler bu duyguyu yasasinlar herzamn hepinize dua edicem

Ahhhhhh canimmmm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.degerlerini gun gunyazar msin senden rica etsem??benimde cok agrim akintim oluyor bazen korkuyorum bende bi suru:((

Sultan nasilsin kanakan devam edio muuuu ??agrin sizin var m??sakin bozma moralinii hicbisiy olmicak allahin izniyle dualarim seninle:16:

Canm saol Allah herkese nasip etsin gunlerimi yazayim. 12.gunum 41 idi 14.gunum 93 16. 150. 18 248 20.gun 360 gordugun gbi 2 kati olmadi hele dunku tahlil 360 olunca doktor dis gebelik dedi bugunde agrim cok dye gttim keseyi gosterdi doktorum cok mutluyum.

değerin çok güzel çıkmış canım rabbim kuzularını sana bağışlasın inşş :16::16::16:allahım inş bidaha böyle bi korku yaşatmaz canım :50::50:

canım dış gebelik olmadığı için çok sevindim canım rabbim bebişini sana bağışlasın inşş :16::16:

sultancım rabbim yardımcın olsun ben inanıyorum ama sakin olmaya çalış gülüm sonuç hiç belli olmaz ama dinlen ani hareketler yapma yere eğilme kendine çok dikkat et gülüm dualarımız senle

ananas ve kabak çekirdeğinide ihmal etmeyin arkadaşlarr..

Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah

İnci cim o kadar güzel yazmışsınki... Benim de buna eklemek istediğim birşey var. Bir tanıdığım benim bu konuda çok üzüldüğümü görünce şöyle demişti: BAzı ruhlar o kadar özeldirlerki ait oldukları yerden ayrılıp gelmek istemezler. O yüzden gelişleri geç olur. Senin bebeğinde elbet birgün gelecek ama geç ama erken. o özel bir ruh. Bunu sakın unutma. Biraz üzerinde düşününce haklı olduğu kanaatine vardım. Bizim bebeklerimiz özel. ve biz farkındalıkları yüksek anneler gibi kadınlar ancak o özel ruhlara bakabilir.

Allah 9 ayını da yaşamayı nasip etsin canım. inşallah 2 ye katlar

amayaa sana da katılıyorum. 2 haftalığına gerçekten hamile kadını yaşamak ve yaşatmak bebeklerimizi 9 ay karnımızda yaşatmayı getirir diye düşünüyorum

Bence düşük olmicak. Bence yatınca herşey güzel olacak. Eğer düşük olsa kan deeğeri hemen düşerdi.

bildiqperge iyi dileklerin için saol gülüm rabbim herkese nasip etsin

Back