2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

inşallah bişey olmz Allah korusun yavrunu Allahım yardımcın olsun inşallah kesilir kanaman inşallah

aklım burda kalacak ama mesai başlamak üzere ve ben bugün masabaşında değilim kızlar. akşama görüşürüz artık..... dualarım sizlerle,

ahhhh bu hormonlar, hepsi onların yüzünden bak valla..... Rabbim bu defa kucağına alıp bir ömür boyu güzelce büyütmeyi nasip etsin inşallah canım.

amiiiiiiin bitanem herkez ne çektiğini kendi bilir canım hormonlar perşin etti beni zaten geçen ay üzüntüden saçım da el içi kadar yer döküldü

amiiiiiiin bitanem herkez ne çektiğini kendi bilir canım hormonlar perşin etti beni zaten geçen ay üzüntüden saçım da el içi kadar yer döküldü
onu hiç sorma zaten, eşimin asker arkadaşı gibi oldum, saç dökülyo diye kısacık kestirince....

onu hiç sorma zaten, eşimin asker arkadaşı gibi oldum, saç dökülyo diye kısacık kestirince....

kolay değil ki canım yaşadıklarımız çektiklerimiz ne kadar üzülüp ağlıyoruz inşş canım sonra bu çektiklerimizin mükafatını bizde göreceğiz allahın izniyle bunların hepsi sınav bizim için

transferimin 12. günü ve değerm 381 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar 6 yıl sonra bende anne oldum çok şükür
Hayırlı olsun canım :)
Yüz kere soylemisimdir kızlar belirtilere takılmayın allah askına biraz rahat olun bebekler stressiz anne sever :)
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
hamileyimmmm 91 rabbim herkese nasip eylesin
Hayırlı olsun canım :)
Sen simdi bi sakın ol canım yapabileceğin bisi yok demi sırt üstü yat ve bebeğini sev onu senle kalması için dua et her düşen parça için bunlar zararlı seylerdi diye duşun bebeğinin sana sımsıkı yapıştığını duşun olumlu ol tamam mı ins bebeğine hicbisicik olmaz kanaman biter o seninle kalır..

dualarımız seninle cnm.inşallah bebeğin sımsıkı tutunacak annesine ve 9 ay hiç bırakmayacak.allah yardımcın olsun...

Mrsbeyaz saol canım

transferimin 12. günü ve değerm 381 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar 6 yıl sonra bende anne oldum çok şükür
Anaaaaaaaaam haberin guzelligine bak masallah arkadasim allah tamamina erdirsin ins saglikla sihatele
hamileyimmmm 91 rabbim herkese nasip eylesin
Ohhhhhh ohhhhhh masallah gebeler arka arlaya gelio hayirli ugurlu olsun canim benim iki gun sonra bi suru katlansin ins bebisinde senin olsunnnnnnn
kraliçemmmmm sen ve yorulmak mı? hadi ordan derler adama.... dahaaa gebeliğin bitince peşinden koşturması var... ohooooo daha çooookkkk işinnn var
Yok ya gercelten yoruldum cok kosturdum bos bidon diye bi elimi attim agir cikti sonra ayagim kaydi popo ustu otruodum larnim agridi bi suru offfffff bole iste...aksama sana naz yapcam bi suruhamsinisterim kofte isterim banane seklindeeeeee
Gecti bitti o gunler ins hayirli haberler alcaksin bebisin seninle olcak srviom sniiiii

çok şükür canım geçti bitti hayırlısyla derdi veren rabbim dermanımız da veriyo inşşş canım rabbim nasip etmiştir bende seni ve hepinizi seviyorum kuzum

Çok geçmiş olsun kuzum, dualarımız seninle, kendine iyi ol, moralini bozma
Güzel sonuçlarını bekliyor olacağız

allahım en kısa zamanda tekrardan nasip etsin inşallah.üzme kendini nolur birgün herkes inşallah hayırlısıyla anne olacak...

kızlar çok sağolun. sultan33 inşallah bir sıkıntı yoktur inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…