• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

millet dedikoduya yer arıyor zaten..pislikler....bana da gerizekalı salağın biri tarif veriyor..çocuk olması için aşkla sevgiyle birlikte olunacakmış..kocası ona çok aşıkmış..o yuzden kendisi hemen hamile kalıyormuş..ölür müsün? öldürür müsün??? salak tecavüze uğrayıp hamile kalanlar da çok aşkla yapmışlardır bebeği..mesela benim eşimde ne var söyleyelim falan diyor..tabi lafları kendi duymayacak yaa!!! anlamıyor işte!!

ALLAH a havele edıyorum VE ALLAH ta bana bazı şeyleri gösteriyor...şimdi çevemde yeni evliler oluyor asla sormuyorum '' bebek varmı -düşüüomusun ...vs'' benim içim bundan çok yandı..daha yeni evliyim bu sorulardan gına geldi..şimdi bi oğlum var daha 2 yaşında yetmıyor millete '' 2. çocuğu düşünmuyormusun.bak olmuşken ard arda senin ilki zor olud ara verirsen hiç olmaz'' çeneniz batmasın...

gerçekten mi yaa..ben soğuk aldım herhalde diyorum..hiçç konduramıyorum bunu gebeliğe..bu kadar erken olabilirmi.. 3. gün embriyosu transferin 8. günü..çoook erken değil mi??

sen kendini sıcak tut.gaz olmaman lazım.valla aynı bende ki belirtiler bunlar.yine de kendini dinleme.önünde daha 4 gün var test için yoksa 4 gün zor gecer..güzel mutlu şeylere yoğunlaş.

merhaba canım..ALLAH bu yolda yüzüne baksın şimdiiden hayırlıı olsun...evet biraz yıpranacaksın ama oldun bebiş gelsin yeter ki herşeye değer

çok teşekkür ederim bu sıcak kaşılaman için canım :16: tüp bebek hakkında ufakta olsa biraz bilgilerim var ama bunlar sakinleşmem için yeterli degil .. egerki bu yolda bebeğim olucaksa acıları çekmeye ragzıyım

Son düzenleme:
kızlar benimde göbek deliğimin 4 parmak aşağıları ağrıyo daha çok sol taraf 4 gündür bugün 5. günüm dün bendende minicik toz pembe jel geldi ve dün akşam belim ağrıdı bianda ooofffffff ya bunlar fos çıkar diye düşünüyorum :14::14::14::14::14:

transferimin 12. günü ve değerm 381 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar 6 yıl sonra bende anne oldum çok şükür

38 yaşında ki çıtır ;) yahu millet 50 yaşında çocuk doğuruyor 38 yaş ne allah aşkına hemde tüp bebek yapıyorsun

9 senelik evliyim ben, evlendikten 6 ay sonra bebeğimiz olsun dedik :) korunmayı bırakınca hemen olcak çünkü, he he oldu o da seni bekliyordu :D üzerinden 8,5 yıl geçti olmadı tabi hahaha :D

ben hayatımda hiçbirşeyi kolay elde etmedim ama bu beni zayıf yapmadı daha güçlü yaptı ve ben şunu öğrendim bizim için şer gelen herşey aslında büyük bir lütuf biz Allahın verdiği terbiyeyle terbiye diliyoruz sabrı öğreniyoruz dünyada acılar olduğunu öğreniyoruz, benim arkadaşlarım ben çocuk sahibi olmak için çırpındığım zamanlarda hamile kalıp 'ayy üstüme ceket atsalar hamile kalıyorum' derlerdi :D 2. çocuğu düşünüyoruz temmuz gibi diye tarih verirlerdi :D bende düşünüyom 8 senedir ama düşünce gücüyle yapamadım henüz :D

ben hep şeyi merak ediyorum öyle evlenip 2 ay korunmayıp hamile kalanlar ne büyük bir lütfa sahip olduklarının farkındalar mı? biz farkında olacağız işte :) farkındalık güzel şeydir

4 gün sonra benim test tarihim, %50 pozitif %50 negatif ama her ikiside Allahtan, rabbimin verdiği her şeyde bir hayır vardır, elbette üzüleceğiz üzülmemek elde değil ama yılmak yıkılmakta nesi? nereye yıkılıyon? daha yeni başlıyoruz

yeter , bu yazdıklarım senin içinde geçerli 7. denemedeydin sen galiba, yoruldun evet farkındayım bunun :) ama ben bu yola çıkıpta evladını kucağına alamamış bir anne görmedim henüz, sana bunu 7 kere deneten umudu kim verdi içine? rabbim hiç kimsenin yüreğine o umudu boşuna koymaz vardır bir bildiği istediğin kadar ağla sonra göz yaşlarını sil planını yap iğneni eline al ve kaldığın yerden başla

sizi seviyorum güçlü kadınlar :nazar:

kızlar benimde göbek deliğimin 4 parmak aşağıları ağrıyo daha çok sol taraf 4 gündür bugün 5. günüm dün bendende minicik toz pembe jel geldi ve dün akşam belim ağrıdı bianda ooofffffff ya bunlar fos çıkar diye düşünüyorum :14::14::14::14::14:
çıkmaz çıkmaz inşallah...bunlar güzel şeyler..
transferimin 12. günü ve değerm 381 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar 6 yıl sonra bende anne oldum çok şükür

hayırlı olsun cnm dikkat et yine kendini yorma bak ben bugünde yatıyorum ..İNŞALLAH RABBİM kucağına versin meleğini.

tebrik ederim canım, allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

darısı isteyen herkesin başına ;)

kızlarrrrr, sakinnnn.... sanırım havaların ve aldığımız ilaçların bize etkileri, biraz alıngan olduk bu ara... hemde toplu halde :))) aslında kimsenin kötü bi kelam ettiği yok. beneklinin ve benim tarzım genelde bu, daha şaka yollu, neşeli ve samimi; yani çizerim bi tehdit değil, ki daha önce de dediğim gibi burada ki hiç kimse de art niyet yoktur. bende hemen hemen benekli ile aynı zamanlardan beri yazdım sanırım buraya. yeri geldi geyik sohbetler yapıldı, şiirler bile yazıldı. evet belirtilerden, üzüntülerimizden de bahsettik hemde sıkça ama genel itibariyle stres bize en zarar veren şey, keyifli zaman geçirelim diye uğraştık. tedirginlikler yaşayan birine, belki bizde aynını hatta belki fazlasını yaşarken dahi, sakin olmasını söylemeye çalıştık onu neşelendirip farklı şeyler düşünmeye yönelttik.... okurken aklımızın bi köşesinde bulunsun bence bu ve hemen iyi yönlü ne demiştir diye düşünmek gerek bence. yine ben elifin de, hasretiminde yanlış bişey söylediğini düşünmüyorum. dün gece ve bugün üzüldük o yüzden, birazda tedirginlik var, ondan sebep herhalde. hiç bir zaman hiç bir şey için garantimiz yok ki zaten, 1 sn sonrası için bile....

kırgınlıklara bi son verelim ve topik olarak sımsıkı sarılım tekrardan.... hadi öpüşün barışın bakiyimmmm..... unutmayın kızlar; biz KOCAMAAAANNNNN BİR AİLEYİZ....
gırgınlık yok bitanem test günün vermiş olduğu bi gerginlik var kuzum :18::18::18::18:
merhaba kızlar tünaydın ..:3:
bgn çok telaşlı ve bi okadar heycanlıyım reglimin 2. günündeyim karın agrısı bu heycanımı bastırıyor diyebilirim :18: yarın tüp bebek tedavisine adım atıcaz doktordan rndvu alındı ...sizlerin tecrubelerine ihtiyacım var bu tedavi beni ruhsal bdensel ve maddi olarak biraz yıpratıcak ...Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn:48:
hayırlı olur inşş canım ilk denemen de rabbim nasip eder bebişini :16::16:
kızzz benden niye alıntı yaptın ...bnm normal konuşdum ..kızmadım açıklık getirdim
aynen canım 5. yaşındaki çocuk değiliz ki küselim :34:
hasretim sana demiş ya, o yüzden.... ay bi söylüyom bide ardından açıklama yapıyom.... yoruldum ayol.....
kıyamam ben sana yorulma kuzum yorulma :38:
amaaaaan boşverin ayol ...hormonlar bizi katil edecek yoksa:D
beni katıil etmedi ama kesin sinir hastası etti :9::9::9::9::9:

canım benim de dün jelimle beraber minik noktalar halinde gelmişti sonra da bidaha gelmedi korkulacak bişey değil kuzum sakin ol :34::34:
benim de belim ve kasıklarım ağırıyo ağrıyo :14::14:

transferden sonra herkes de farklı belirtiler oluyor o yüzden belirtilere fazla takılmayın derim ben.... ve sonuç alıncaya kadar her anınızı "bence" hamileymiş gibi geçirin. şimdi elinizi göbeğinize koyup onu ne kadar sevdiğinizi, nasıl beklediğinizi, birlikte çok eğleneceğinizi, süper bi aile olacağınızı falan anlatın bebişinize.... betoka nickli bi arkadaşın avatar resminde yazan bi yazı vardı, benim sloganım olmuştu, inşallah haftaya aynı şeyi yine tekrarlamaya başlıycam... "Anneye tutunmak, hayata tutunmaktır"....

38 yaşında ki çıtır ;) yahu millet 50 yaşında çocuk doğuruyor 38 yaş ne allah aşkına hemde tüp bebek yapıyorsun

9 senelik evliyim ben, evlendikten 6 ay sonra bebeğimiz olsun dedik :) korunmayı bırakınca hemen olcak çünkü, he he oldu o da seni bekliyordu :D üzerinden 8,5 yıl geçti olmadı tabi hahaha :D

ben hayatımda hiçbirşeyi kolay elde etmedim ama bu beni zayıf yapmadı daha güçlü yaptı ve ben şunu öğrendim bizim için şer gelen herşey aslında büyük bir lütuf biz Allahın verdiği terbiyeyle terbiye diliyoruz sabrı öğreniyoruz dünyada acılar olduğunu öğreniyoruz, benim arkadaşlarım ben çocuk sahibi olmak için çırpındığım zamanlarda hamile kalıp 'ayy üstüme ceket atsalar hamile kalıyorum' derlerdi :D 2. çocuğu düşünüyoruz temmuz gibi diye tarih verirlerdi :D bende düşünüyom 8 senedir ama düşünce gücüyle yapamadım henüz :D

ben hep şeyi merak ediyorum öyle evlenip 2 ay korunmayıp hamile kalanlar ne büyük bir lütfa sahip olduklarının farkındalar mı? biz farkında olacağız işte :) farkındalık güzel şeydir

4 gün sonra benim test tarihim, %50 pozitif %50 negatif ama her ikiside Allahtan, rabbimin verdiği her şeyde bir hayır vardır, elbette üzüleceğiz üzülmemek elde değil ama yılmak yıkılmakta nesi? nereye yıkılıyon? daha yeni başlıyoruz

yeter , bu yazdıklarım senin içinde geçerli 7. denemedeydin sen galiba, yoruldun evet farkındayım bunun :) ama ben bu yola çıkıpta evladını kucağına alamamış bir anne görmedim henüz, sana bunu 7 kere deneten umudu kim verdi içine? rabbim hiç kimsenin yüreğine o umudu boşuna koymaz vardır bir bildiği istediğin kadar ağla sonra göz yaşlarını sil planını yap iğneni eline al ve kaldığın yerden başla

sizi seviyorum güçlü kadınlar :nazar:
ne güzel yazmışsın AĞZINA SAĞLIK...çok güzel alatmışsın..
hamileyimmmm 91 rabbim herkese nasip eylesin

oleeeeeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeeey hadii değerin daha da yükselir inşallah..gözün aydın..darısı kucağına almaya.

hamileyimmmm 91 rabbim herkese nasip eylesin

:nazar::nazar:her ikinizi de tebrik ederim kızlar rabbime şükürler olsun 2 bekleyenimiz daha muradına erdi rabbim bebişlerinizi kucağına almayı nasip etsin inşş :16::16::16::16::16::16::16::16:

Back