kızlarrrrr, sakinnnn.... sanırım havaların ve aldığımız ilaçların bize etkileri, biraz alıngan olduk bu ara... hemde toplu halde :))) aslında kimsenin kötü bi kelam ettiği yok. beneklinin ve benim tarzım genelde bu, daha şaka yollu, neşeli ve samimi; yani çizerim bi tehdit değil, ki daha önce de dediğim gibi burada ki hiç kimse de art niyet yoktur. bende hemen hemen benekli ile aynı zamanlardan beri yazdım sanırım buraya. yeri geldi geyik sohbetler yapıldı, şiirler bile yazıldı. evet belirtilerden, üzüntülerimizden de bahsettik hemde sıkça ama genel itibariyle stres bize en zarar veren şey, keyifli zaman geçirelim diye uğraştık. tedirginlikler yaşayan birine, belki bizde aynını hatta belki fazlasını yaşarken dahi, sakin olmasını söylemeye çalıştık onu neşelendirip farklı şeyler düşünmeye yönelttik.... okurken aklımızın bi köşesinde bulunsun bence bu ve hemen iyi yönlü ne demiştir diye düşünmek gerek bence. yine ben elifin de, hasretiminde yanlış bişey söylediğini düşünmüyorum. dün gece ve bugün üzüldük o yüzden, birazda tedirginlik var, ondan sebep herhalde. hiç bir zaman hiç bir şey için garantimiz yok ki zaten, 1 sn sonrası için bile....
kırgınlıklara bi son verelim ve topik olarak sımsıkı sarılım tekrardan.... hadi öpüşün barışın bakiyimmmm..... unutmayın kızlar; biz KOCAMAAAANNNNN BİR AİLEYİZ....