- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.141
birincide söylemek kolay oluyo diye bir şey yok..ben 1 yıldır ovulasyon takibi yaptırıyorum...ovitrelleler havada uçuşuyor..işin maddi kısmına bişey diyemem.. ama yakın çevremde 10 yıl sonra çocuğu olan var. üstelikte tüp bebeğin en pahalı zamanlarında zorla para biriktirerek yaptıran.. iyi ilk tüp bebeğim diye hiç konuşmayayım.. olmazsa o zaman konuşurum..acı her zaman acı..herkesin derdi kendine büyük..başka ne denilebilirdi..
ooooooo çok yanlış yerlere gitmiş sözlerim. tabi ki hepsi acı. yeter ve elmalı'nın yazdıklarını içimi acıttı, o yüzden belkide; çok yanlış "anlatmış" olmalıyım, kusura bakma. sadece şunu demek istedim, "birçok kez negatifi görünce insanın umudu daha fazla kırılıyordur" diye düşünüyorum, bunu demek istemiştim sadece. ayrıca bende birçok kez tüp bebek denemiş değilim, o kadar tecrübeli değilim. bende bir çok ay yumurtlama testleri yaptım, bir defa idrar testinde pozitif gördüm ama değilmiş, doktor erken menopoz diyince bi sendeledim. tüp bebekte ilk negatifi görünce açıkcası erken menopoz lafı kadar etkilemedi beni. evet herkesin derdi kendine büyük buna lafım yok, ancak uzun zamandır ben buraya yazıyorum, şu ana kadar hiç bir yazıma bu denli "bence" ağır bi eleştiri almadım. maddi kısmına hiç girmedim de zaten. kırdıysam özür dilerim ancak bi yanlış anlaşılma olduğu kanısındayım.
Son düzenleme: