• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

birincide söylemek kolay oluyo diye bir şey yok..ben 1 yıldır ovulasyon takibi yaptırıyorum...ovitrelleler havada uçuşuyor..işin maddi kısmına bişey diyemem.. ama yakın çevremde 10 yıl sonra çocuğu olan var. üstelikte tüp bebeğin en pahalı zamanlarında zorla para biriktirerek yaptıran.. iyi ilk tüp bebeğim diye hiç konuşmayayım.. olmazsa o zaman konuşurum..acı her zaman acı..herkesin derdi kendine büyük..başka ne denilebilirdi..

ooooooo çok yanlış yerlere gitmiş sözlerim. tabi ki hepsi acı. yeter ve elmalı'nın yazdıklarını içimi acıttı, o yüzden belkide; çok yanlış "anlatmış" olmalıyım, kusura bakma. sadece şunu demek istedim, "birçok kez negatifi görünce insanın umudu daha fazla kırılıyordur" diye düşünüyorum, bunu demek istemiştim sadece. ayrıca bende birçok kez tüp bebek denemiş değilim, o kadar tecrübeli değilim. bende bir çok ay yumurtlama testleri yaptım, bir defa idrar testinde pozitif gördüm ama değilmiş, doktor erken menopoz diyince bi sendeledim. tüp bebekte ilk negatifi görünce açıkcası erken menopoz lafı kadar etkilemedi beni. evet herkesin derdi kendine büyük buna lafım yok, ancak uzun zamandır ben buraya yazıyorum, şu ana kadar hiç bir yazıma bu denli "bence" ağır bi eleştiri almadım. maddi kısmına hiç girmedim de zaten. kırdıysam özür dilerim ancak bi yanlış anlaşılma olduğu kanısındayım.

Son düzenleme:
ooooooo çok yanlış yerlere gitmiş sözlerim. tabi ki hepsi acı. yeter ve elmalı'nın yazdıklarını içimi acıttı, o yüzden belkide; çok yanlış "anlatmış" olmalıyım, kusura bakma. sadece şunu demek istedim, "birçok kez negatifi görünce insanın umudu daha fazla kırılıyordur" diye düşünüyorum, bunu demek istemiştim sadece. ayrıca bende birçok kez tüp bebek denemiş değilim, o kadar tecrübeli değilim. bende bir çok ay yumurtlama testleri yaptım, bir defa idrar testinde pozitif gördüm ama değilmiş, doktor erken menopoz diyince bi sendeledim. tüp bebekte ilk negatifi görünce açıkcası erken menopoz lafı kadar etkilemedi beni. evet herkesin derdi kendine büyük buna lafım yok, ancak uzun zamandır ben buraya yazıyorum, şu ana kadar hiç bir yazıma bu denli "bence" ağır bi eleştiri almadım. maddi kısmına hiç girmedim de zaten. kırdıysam özür dilerim ancak bi yanlış anlaşılma olduğu kanısındayım.

kusura bakma sen öyle yazınca ben de ilk defa yaptırıyon ne konuşuyon anladım.. yanlış anlaşılma olmuş sen de kusura bakma..

kusura bakma sen öyle yazınca ben de ilk defa yaptırıyon ne konuşuyon anladım.. yanlış anlaşılma olmuş sen de kusura bakma..

ben burada kimsenin o tarzda bi şey söyleyeceğini düşünmüyorum tatlım. yeterin 7. denemesi olması üzerine yorum yapmıştın, ona istinaden dedim. neyse cümleten iyi geceler; ayşegül kaçar :)

Bugün nasılsınız? bugün test yaptırıcam sultanda sonuç alçak elmaturta canım sende tekrar bugün testi bir önce yaptırdığın yere yaptır inşallah sonuçlarımız kocamannn +++++++++++++++++++ larla dolu olurrrrrrrrrrrrrrrr

Bugün nasılsınız? bugün test yaptırıcam sultanda sonuç alçak elmaturta canım sende tekrar bugün testi bir önce yaptırdığın yere yaptır inşallah sonuçlarımız kocamannn +++++++++++++++++++ larla dolu olurrrrrrrrrrrrrrrr

Bebisssssss haberleriiii gelsinnnnn bir an onceeeeeeeeeee heyecanlaaaa hamileyimmmmmmm haberlerinizi bekliorummmmmmmmmmmm hayirlisi ileeeee hamilesinizzzzz kizlarrrerreeeee

Ay hadi insallah..bekliyoruz haberlerinizi.kac embriyo,kalitesi ve sonuc olarak bildirirseniz super olur..tabi sevincten unutmazsaniz canlar..

Ayol iki saat girmedim aysegulcananima cemkirmisler tam gaza geldim yaziodum neyseki yanlis anlasma olmus cozulmus allahtan bi sayfa sonrasinida okumusum ahahahahaha hormonlarim kafayi yemis ztn cizerimmmm uleeeeeeyynnnnnnnnn:47::32::27:

hadi canım hepinizin güzel haberlerini okuruz inşallah...Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

BURASI ÇOK YAĞMURLU SOĞUK... benim evde temizlik varrr sonunda evim bugün temizleniyorrr mis olaceek misssss..:) ben yarın bi daha kan vercem inşallah yükselir...

MSTOGAN hadi hayırlı haberlerinle gel kuzumm

şu yağmurlu havada edilen dualar kabul olurmuş..benim duamda sizlere kızlar isim isim saymıorum bu sayfadaki herkes için..

Ayol iki saat girmedim aysegulcananima cemkirmisler tam gaza geldim yaziodum neyseki yanlis anlasma olmus cozulmus allahtan bi sayfa sonrasinida okumusum ahahahahaha hormonlarim kafayi yemis ztn cizerimmmm uleeeeeeyynnnnnnnnn:47::32::27:

işte her şey uslupla alakalı yuzyuze konuşulsa anlaşılır da buraya yazan insanlar nasıldır ,ne psikolojidedir..destek için buradaysak böyle "çizeriim ulleyynnn" e falan gerek yok zannımca..ben aysegül' ün dediğine alındığımı belirttim durduk yere çemkirmedim.. kaldı ki çemkirmek ne demek???ben bu sözleri bu sitenin samimiyetine yakıştıramadım..

not:buna da çemkirmek derseniz ,değil. sadece açıklama..bundan sonra tek kelime yazmayacağım..

KIZLAR DR. DAN GELDİM.kimyasal gebelikmiş.maalesef .. çok ama çok üzgünüm.keseleri göremedi.ben kendi hayatıma geri dönüyorum.sağlıcakla kalın.Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin....benim ilk seferimdi.defalarca yapan ve hayalkırıklığına uğrayan arkadaşlarıma Allah sabır versin.hoşçakalın

KIZLAR DR. DAN GELDİM.kimyasal gebelikmiş.maalesef .. çok ama çok üzgünüm.keseleri göremedi.ben kendi hayatıma geri dönüyorum.sağlıcakla kalın.Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin....benim ilk seferimdi.defalarca yapan ve hayalkırıklığına uğrayan arkadaşlarıma Allah sabır versin.hoşçakalın

canım büyük geçmiş olsun..bunu tamamen tecrübe saymaya çalış lütfen..her şey daha güzel olacak..ikincisi içiin hazırla kendini.Allah ım bahtını açık etsin.en kısa zmanda hepimize sağ sağlıklı nur topu gibi bebişler versin..

biz bir daha tüp bebek vb. olayına girmeyi düşünmüyoruz.denedik olmadı ve yıprandım...zaten maddi imkanlarda müsait değil. naaapalım kısmet değilmiş.

inşşş canım pozitif haberlerle gelirsin rabbim bebişini nasip etmiştir allah yardımcın olsun :34::34:

biz bir daha tüp bebek vb. olayına girmeyi düşünmüyoruz.denedik olmadı ve yıprandım...zaten maddi imkanlarda müsait değil. naaapalım kısmet değilmiş.

herşey rabbimden canım senin adına çok üzüldüm keşke başka türlü olsaydı:50: inşş rabbim bidahakine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım :43:

işte her şey uslupla alakalı yuzyuze konuşulsa anlaşılır da buraya yazan insanlar nasıldır ,ne psikolojidedir..destek için buradaysak böyle "çizeriim ulleyynnn" e falan gerek yok zannımca..ben aysegül' ün dediğine alındığımı belirttim durduk yere çemkirmedim.. kaldı ki çemkirmek ne demek???ben bu sözleri bu sitenin samimiyetine yakıştıramadım..

not:buna da çemkirmek derseniz ,değil. sadece açıklama..bundan sonra tek kelime yazmayacağım..

Burada lstedigin cumleyi istediin yere cekip hakli olabilirsin cunku dedigin gbi yuzyuze degikiz yada beni tanimiyorsun tavrimi halimi hareketlerimi bilmiyorsun.bu gorduun 600kusur sayfanin 90.sayfasibndan beri yaziyorum uslubum hep boyke hic degismedim ama ilk tartismami seninle yasiyorum.sayfanin ilk gerginligini iki ayri insanlar cikardigin icin bi durup dusunmeni tavsiye ederim.uslubundan rahtasiz olduun insanlarada ozelden mesaj yazip sana bir daha cevap yazmamasini rica edersin meseka bak bu bir cozumdur ama bu sekilde gerginlik cikartma lutfen her lafi kotu tarafindan alip lutfen inan buraya kimse ne tartismak ne birbirine yakisani yakismayabni soleyip uslup dersi almak icin bulunmuyor.

Back