- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
alalh razı olsun cnm evet sınannıyorum inanki zor geldi bugün bana he daha önce sperm bile yoktu ama ben çok ümitlenmiştim eylülde başlarım diye kısmeten ötesi olmuyocanım benim ne olur üzme kendini her sıkıntının bi sonu vardır elbet RABBİM seni deniyo şuan
ne olur umutsuzluğa kapılma lütfen üzme kendini de eşinide
geç olsun güç olmasın dualarım seninle
alalh razı olsun cnm evet sınannıyorum inanki zor geldi bugün bana he daha önce sperm bile yoktu ama ben çok ümitlenmiştim eylülde başlarım diye kısmeten ötesi olmuyo
inşlh güç olmasında ben beklerim o güzel günleribenimde dualarım seninle cnm sen ne yaptın başlıcakmısın tekrar denemeye tedaviye:26:
sen de mi sikinti yaptin kend'ne cnm elde deil ama olmuyo istecemremm canım benim inan bende iki gündür fena bunalımdaydım bu gün rahatladım biraz
şuan seni çok iyi anlıyorum bak önceden hiç sperm yokmuş şimdi en azından var bu sefer olmadıysa bayramdan sonra çıkar inş
sıkma canını eşini motive et ibrahim saaraçoğlunun kürleri var onlardan kullansın
eşinin beslenmesine çok dikkat et inşallah bizde alıcaz yavrularımızı kucağımıza sabır ve dua ile
eşini üzme ne olur oda çok üzülmüştür
canım bizde nasipse bayramdan sonra başlamayı düşünüyoruz nasip herşey canım benim üzülme sennn ne olurrrrrrr
sen de mi sikinti yaptin kend'ne cnm elde deil ama olmuyo iste
yok esime sikinti yapmamaya calisiyorum cnm yaradanin takdiri elbet bizde o gunleri g,rururzz
hadi bakalim bayramdan sionra guzel haberlerini aliriz belli mi olure bende bekli seninle ayni anda baslarim tup bebege
biz umutta yapicaz kismetse ya sen nerde yapicaksin
ah cnm eylüde mecburmusun memlekete gitmeye:26:
cnm bnce de ağustos adetinle başal bari eylül de sonuç almış olursun ve belkide memlekete gitmez eşin
başla cnm ağustosta başla..
Benim ilk tüp bebek denemem temmuz da oldu ve malesef negatif sonuç aldım....29 temmuz test günümdü negatif çıktı ve 31 temmuzda regl oldum...2. denemeyi ne zaman yaptırabilriim bilgisi olan cevap verirse sevinirim...2 ay beklemek gerk diye biliyorum ama...şu durumda eylül de başlayabilirmiyim ???
Benim ilk tüp bebek denemem temmuz da oldu ve malesef negatif sonuç aldım....29 temmuz test günümdü negatif çıktı ve 31 temmuzda regl oldum...2. denemeyi ne zaman yaptırabilriim bilgisi olan cevap verirse sevinirim...2 ay beklemek gerk diye biliyorum ama...şu durumda eylül de başlayabilirmiyim ???
herkese selam kızlarrrr
ben yazıştım eşimde daha önce 6 tane sperm çıkmıştı bu ayda tekrar test yapıp sonuca göre tüp bebek yapıcaktık
eşim bugün sperm testti yaptı sonuç 5 milyon yuvarlak hücre ve 3 tane yerinde hareketli sperm bulundu malesef dondurulmadı
laborant bununla tüp bebek yapmak mantıklı değil dedi anlıcanız benim eylül tüp bebek tedavim yalan oldu
beni listeden çıkarın malesef ben tüp bebek falan deneyemicem..
kurbandan sonra test vericek eşim çıkarsaaa ekim den sonra başlıcam oda çıkarsa.....
amam ara ara girip bakarım size gelişmeler nasıl diye..a.e.o
benımde suan kullandıgım ılac bıttıkten sonra agustos sonu yapılacak hıstereskopı ondan 1 aysonrada tup bebek denıyecegız ben maslak acıbadem bulent tıraş a gıdıyorum ..su an 3 yasında bır oglum var ..3 denemeden sonra şükürler olsun....ve de 2 laparoskopıden sonra....gecen sene denedık yıne aynı merkez ve hoca ıle olmadı..yumurtalarım 1 kalıte ıdı ve transfer cok başarılı oldu aslında...olmayınca olmuyor işte....bu kez şansımızı artıracak ne var hocam deyince hıstereskopı dedı bakalım hayırlısı...bızede fıyat 2500 tl dedıler...umarım dahada artmaz...
En azından bir oğlun varmış, Allah bağışlasın. Benim de geçen yılki denememde iki embriyomun da iyi kalite olduğunu söylemişti doktorum ama bazen olmayınca olmuyor, dediğin gibi.
bende ege üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum bu eylül bası adetliyken gidicem ekimde tüp bebek tedavisi başlayacak eylülde gel adetinin 1. günü kontrollerini yapalım dediler neler yapacak başından geçenler biliyordur hiç bilgim yok meraak ediyorum histeroskopi çok duydum herkese yapılan bişey mi bu
kızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır yazma fırsatım olmamıştı aramıza yeni arkadaşlar katılmış ne kadar güzel.
bende ilk randevu tarihimi almakla çok mutlu oldum evet o büyük gün 1 ekim...
randevu almam için başka bi numara verdiler ordaki bayan ilk ne dedi biliyormusunuz iptal ettirecekseniz hiç almayın :)
biz o günü sabırzıkla beklicez ne iptal ettirmesi dedim içimden tabi...
sonra gelirken getirmem gerekenleri söylediler bide eşim 3 günlük cinsel perhizli gidecekmiş demekki sprem testi yapacaklar başka neden öyle desinler ki değil mi bu benim vede eşimin hiç beklemediğimiz bi gelişme oldu :)
diğerleri de fotoğraf vukuatlı nüfus kayıt örneği ssk hizmet dökümü önceden yaptırmış olduğumuz tahliller bu kadar.
ama ben giderken biraz daha tedbirli olmak istiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz?
ege ye giderken yada daha sonradan ne gibi evraklar istediler canlarım......
bende pko var o yüzden hamile kalamıyorum eşimde allaha şükür bi problem yok ssk yılımıda doldurdum 2008 mayıs ayında ilk girişim prim sayımda tamam
ben smear testini daha önce yaptırdım balıkesir tıp fakültesinde ama sonucu almaya gitmedim ordan alıpta gitsem kabule derler herhalde değil mi? çünkü uzun bi sürede çıkıyormuş normal şartlarda.
hayırlısı canıım her işte bi hayır vardır dedikleri doğru..ben geldim.tüp bebek için merkezimize gittik.kan tahlilleri ve ultrason yapıldı.eşim sperm testi verdi.sonrası için bizden histereskopi istendi.salı günü onuda yaptırdık.anestezili oldu.çok şükür onu atlattık.ve bende kısmi rahim yetersizliği çıktı.yani gebe kalırsam 3.ayında rahime 2-3 dikiş atılacak.inşallah hayırlısıyla hamile kalırımda onuda atlatıcaz inşallah.korkmuyor değilim ama napalım kısmet.her şerde bir hayır vardır derler çok doğru.eğer normal yolla gebe kalsaydım belki erken doğumla bebeğimi kaybedecektim.allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.şimdide eylülün ilk haftası adetimle başlıycaz iğnelere...allah yardımcımız olsun.süreçten korkmuyor değilim ama başa gelen çekilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?