- 5 Eylül 2012
- 238
- 113
- 103
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
ben geldim.tüp bebek için merkezimize gittik.kan tahlilleri ve ultrason yapıldı.eşim sperm testi verdi.sonrası için bizden histereskopi istendi.salı günü onuda yaptırdık.anestezili oldu.çok şükür onu atlattık.ve bende kısmi rahim yetersizliği çıktı.yani gebe kalırsam 3.ayında rahime 2-3 dikiş atılacak.inşallah hayırlısıyla hamile kalırımda onuda atlatıcaz inşallah.korkmuyor değilim ama napalım kısmet.her şerde bir hayır vardır derler çok doğru.eğer normal yolla gebe kalsaydım belki erken doğumla bebeğimi kaybedecektim.allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.şimdide eylülün ilk haftası adetimle başlıycaz iğnelere...allah yardımcımız olsun.süreçten korkmuyor değilim ama başa gelen çekilir...
merhaba bayanlar bende aranıza yenı katıldım aslında uzun suredır takıp edıyorum . esımden kaynaklı prob. var varıkosel aml. oldu ama bı ıse yaramadı . memorılade bu ay UZUN TEDAVI ıle 3uncuyu yapıcaz , 4 denemem oldu artık ısyan edıyorum. SEMRA hanıma uyuz oldum bunuda söylemeden gecemıycem kendı begenmıs bırı zaten bu aşamada doktorlardan bayağı cektım cok dertlıyım anlıycagınız.burda sıze anlatmak ıstıyorum.
ılk tup bebek denemesı engın oral yaptı 15 yumurta oluştu dollendı 2 tane yerlestırıldı ama ben karın sıskınlıgı mıde blantısı ve nefes darlığı cektım yerlestırıldıkten sonra cok sıkıntı cektım adamın bana dedgı sey nıe kusuyorsun ..meğer ben oms denen ılletten olmusumhastanelık olcaktım nerdeyse.onu bıraktım burda okuduğum kadarıyla memorıal nur hocaya başladık
memorıalde ılgı alaka gayet ıı zaten fıyat bakımından bol bol sızı bıtırıyorlar ııde olmak zorundalar. 2.denememde yasadıgımız sorunu anlattık bırde bız deneyelim dedıler az ılacla o rahatsızlığı yasamadım ama gelın gorunkı oda olmadı .3uncu denemede olmadı. sonunda bana bahane bulmaya başladılar kılon var dedıler kı ben 173 boyunda 68 kıloyum sonra dedılerkı sen goremedıgımız bısey var yapışıklık olabılır tup unde su olabılır o olabılır su olabılır HISTER. VE LAP. olmamı soyledıler tabı hsg fılmınde hııııııccc bısey çıkmadı aml. olmamı soyledıler ve ben hsg de bısey çıkmadı neden aml oluyorum başka yöntem denesek dememle bırlıkteee semra hanım nur hanıma dönup konuşmayı bıtırebılırız nede olsa donup dolaşıp gelıp aml. olcak dedı . bız tabı araştırdık hatta medıcal hastanesine tup bebek bolumdekı doktora gıttı adını hatırlamıyorum adam benım hsg ye bakıp dedıkı senın yumurtlar arakaya yapışmış rahım durumu ıı gorunmuyor CILDIRMAMAK ELDE DEGIL 5 DOKTOR GEZDIM BIR HSG FILMINDEN 3 U BIERSEY YOK DERKEN 2 SI OLUMSUZ SEYLER KONUSTU
sonuç olarak gıttık aml. olalım barı dedık cunku memorıladen başka ıı bı yer bılmıyorum bılsemde aynı seylerı tekrar takrar yasamaktan sıkıldım VELHASIL AML. OLDUM normalde 3 delık açılır aml. ıslemler ıcın bende 3uncu kesıye ıhtıyac bıle duymadılar hıc bı halt çıkmadı tüpler acık kıst yok . kadın zahmet edıp hastanede odaya gelıp bılgı bıle vermedı mustecep beyı yolladı bısey çıkmadı dedı. bos yere onca para bayıldık oraya. sımdıde uzun tedavı gorucem bakalım ne olcak...
hayırlısı canıım her işte bi hayır vardır dedikleri doğru..
bebeğin olup kaybetmesi daha zor inşallah bebişine kavusursun
merhaba canım sen bana mesaj atmıştın ancak ben hakkım olmadığı için senın mesajına cevap verememiştim üzgünümşimdi tesadüfen burda senı okudum tedaviye başlamışsın hayırlı olsun smyrana ya mı gıdıyorsun ?
olsun cnm önemli değil...evet cnm başladık ön hazırlıklar tamam.eylülün ilk haftası iğnelere başlıycaz..smyrnada başlıyoruz cnm.siz?izmirdemisin sende?
olsun cnm önemli değil...evet cnm başladık ön hazırlıklar tamam.eylülün ilk haftası iğnelere başlıycaz..smyrnada başlıyoruz cnm.siz?izmirdemisin sende?
canım mrb.beni hatırlarsın belki eşlerimiz aynı zamanda ameliyat olmuştu...sen tüp bebeğe karar vermişsin.rabbim emeğinin karşılığını versin hayırlısıyla.bu yolla gelsin bebeğin.
hayırlı olsun canım..biz muğladan gelip gittik.. temmuzda yaptık ilk denememizi erkek infertilitesi bizimki ne yazıkkı tutmadıbayram arıfesi aldık sonucu.. merkezle görüştüm bu ay bir şey yaptırmak istemedim önümüzdeki ay gidicem ben histeroskopi yaptırmamıştım onumuzdeki ay onu yapıcaz sonra dondurulmuşlarla denıcez hayırlısıyla...sizde sorun nedir?
saol cnm çok teşekkür ederim.siz smyrnaya mı muğladan gelip gittiniz.inşallah cnm dondurulmuşlarınla kavuşursun bebeğine..bizimde erkek infertilitesi cnm.bende bi sorun yok çok şükür.senden niye histereskopi istemediler?benden istediler direkt diğer ay başlarız dedi doktorum.bu arada kaç yumurta toplandı.embiryo kalitesi falan nasıldı?tutmaması için bir sebep söylendimi?çok soru sordum cnm ama kusura bakma..
evet cnm hatırlıyorum. maalesef biz daha fazla beklemek istemedik.inşallah rabbim hayırlısıyla bizede bir evlat verir..isteyen dileyen tüm herkese nasip etsin.çok zormuş bu yollarda uğraşmak.
slm arkadaslar bizde 3 yılın sonunda ilk tüp bebek denememıze eylul adetımınde baslıcaz ınsallah persembe gunu doktorum ıle gorusmem var 1 ay oncesınden gel demıstı bızımde esımde varıkosel bende pco var ınsallah ılk denememızde emeklerımız bosa gıtmez.. Allah hepımızın yardıcısı olsun
canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. ben de 3 yıllık evliyim, pkoluyum ve eşimde varikoselden ameliyat oldu 1.5 sene önce şimdi daha iyi çok şükür. yarın ben de ön görüşme için gidiyorum adet olur olmaz da ilk tüp bebek denemem... inşallah ilkinde hayırlısı ile meleklerimize kavuşuruz...
yazdıkların çok ilginç geldi sanki hiç orada muayene olmamışım gibi geldi..ben oyle paracı oldıuklrını gerçekten sanmıyorum bende istersen anlatıym bizdede erkek infertilitesi bendede pco var.11 haziranda ilk görüşmeye gittik elimde sadece devlet hastanelerinde yapılmış tahliller vardı başka bişe yoktu hsg falan yok .neyse beni ilk murta bey muayene etti hsg çekeilcekmym dedim ben gerek görmedim bide semra hoca baksın o gerek görüse isteriz zaten biz hastalarımızı radyomara gönderioruz orası uygun fiyata çekio çünkü zaten masraflı bı surectesiniz ilaçlarınız çok tutuyor 1 tl bile size gerekiyorbiz 1500 orası 400 çekio dedi!..Allaha şükür semra hocada baktı ve gerek yok hsg ye dedi.ben tabi sevindim ama sonrada dedim acaba çektirsemmi ya bişe varsa nie istemediler eşimde dedi onlar istemiyor sen zorla çektirecen çok meraklısın çektirmeye.yani ilk muayene ücretsizdi bahçeci çiftlerden ayrı ayrı 250 tl alıodu..ilgileri alakaları çok hoştu ohss tehlikesi bendede vardı çok şükür ööle bi yakın takipten geçtimki şükürler olsun yaşamadım. peki madem bukadar olumsuzluk yaşadın neden tekrar orda deniosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?