• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar zaman yaklaşıyor artık çok heyecanlıyız biz de, haftasonu hastaneyle konuşup planımızı yaptık,
tum tahlıl sonuçlarımızı alıp gitmiştik çok olumlu konuştular yaş ve sonuçlar itibatryile şansınınz yüksek dediler umarım burdan hepimiz güzel haberler veririz birbirimize..
önce , engin enginsu'yla görüştüm, mükemmel bi insan. hastalarını kendi kardeşleri akrabaları gibi sahiplendiklerini hissettirdi bana o kadar hoşuma gitti ki ilgisi..
bu ay sonu lucrin diye bir iğneye başlıyorum uzun protokol yapıcaz inş.
allahım hepimize yardımcı olsun umutlarımızın çabalarımızın sonucunu versin inşallah..

evt canım gidip geldik o kadar yolu neyseki merkezdeki işlemler çabucak oluyor... çok soru sormadın canım hepimiz aynı durumdayız benım de bır sorunum yok benım annem dışında kimseye solemedık tup bebek yaptırdığımızı kımsenın sorgu sualini istemediğimiz için eşim öğretmen yaz tatılınde yaptıralım dedık benım hısteroskopi hakkında pek bılgım yoktu temmuz ayında başlayıp bıtırmek ıstedık cunku agustostakı adetım bayrama denk gelıyordu tedavı başlarsak eşimin memleketine gıtmek sıkıntı olacaktı muayeneden sonra doktor herşey çok normal deyınce ertelemek ıstemedık başladık hormonlar muayene felan ıyı cıktı senın anlayacağın 9 gun ığne kullandım yumurta gelışimimde ıyıydı.. 25 tane yumurtam toplandı.. 12 tanesı dollendı 5 tanesı 1. kalıtede idi 1 tane transfer edıldı.. opu işlemınden sonra baya rahatsızlık yaşadım şişkinlik felan 3 gun embrıyosu transferı oldum aynı rahatsızlıklarım devam ettı hatta transferden hemen sonra ıkı serum yedım ohss yüzünden ama baya ağır geçti.. transfer gecesı yol uzak dıye hastanede kaldık.. ıkıncı gece kusmaya başladım sabaha kadar acıllik felan oldum 3 gun çektım... kusma bulantı ınan kusmaktan karnıma kıramplar gırıyodu yanı... merkez ılaçlardandır dedı.. millet kılo alır bu süreçte ben 3 kılo verdım.. ve test sonucu negatıf oldu :(
bende baya anlattım :)

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm:(inşallah en kısa zamanda gelir meleğin..cnm senin doktorun kimdi?bizimle sühendan hanım ilgilendi.çok iyi biri kendisi...ayrıca 25 yumurta da çok olmuş onun için ohss tehlikesi geçirmişsindir.aslında çok fazla yumurta olmasa hem daha kaliteli olur hemde sen bu kadar sıkıntı çekmezdin..allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...daha fazla aratmadan..bizde 1,50 saatlik yoldan gelip gidiyoruz..umarım herşey çabucak halolur..iğne ve ilaçlardan bende korkmaya başladım.:((

bu arada sizin probleminiz ne tam olarak.bizim erkek infertilitesi.sayımız tam sınırdamlde 15-20 milyon arası değişiyor.hareketliliğimiz az % 15 lerde falan.birde smyrnayı nerden duydunuz niye tercih ettiniz..bizim arkadaşlarımız orda tedavi gördü.ilk denemesinde hamile kaldı.şimdi 10 güne doğum yapacak.onlarında erkek infertilitesi sperm sayısı 2,5 milyondu.

canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. ben de 3 yıllık evliyim, pkoluyum ve eşimde varikoselden ameliyat oldu 1.5 sene önce şimdi daha iyi çok şükür. yarın ben de ön görüşme için gidiyorum adet olur olmaz da ilk tüp bebek denemem... inşallah ilkinde hayırlısı ile meleklerimize kavuşuruz...

Merhabalar...varikosel ameliytaından sonra ne kadar zaman sonra düzelme oldu...bizim 6 ay geçti hala hiç bi gelişme yok...üstelik ameliyat öncesinden de kötü oldu sonuç ???

kızlar saat 8.15te crinone jelimi uyguladım 15 dk yurudum geri uzandım sonra 9.30da tuvalet ihtiyacım geldi dökülmüşmüdür jel sizce yada emilmişmidir o saate kadar
canım öncelikle jel uygulamasını ilk yaptıgında 15 dk ayaklarını uzataraak arasırada karnına cekerek bekle daha sonra yarım saat kadar yürü hareket et tamammı canım..
çünkü uzun sürede yatmak ödem oluşturuyo vücutta şişlik oluyo bilginize..
ayrıca sen jeli vajinana uyguladın idrar yollarına değil yani idrar yolu cıkışıyla vajina farklı yerlerde:34:
hemde bi miktar parçalar seklindede geri gelmesi normal...

cirinone jel ile ilgili yazdıklarım umarım hepinizede faydalı olur kızlarr

slm kızlar:16::16:
bir çok kişi tedavilerine başlamış bile :nazar: maşallah diyelim
inşallah sizden güzel haberler allım da arkanızdan bizler de gelelim hamiş :49: olalım hep beraber
bende Allah nasip ederse bu ayki ilk adetimle kontrole gideceğim Rabbim hepimize bu mutluluğu sonuna dek yaşatsın:emir_bebek::emir_bebek: hepimiz yavrucaklarımızı kucaklarımıza alalım

slm kızlar:16::16:
bir çok kişi tedavilerine başlamış bile :nazar: maşallah diyelim
inşallah sizden güzel haberler allım da arkanızdan bizler de gelelim hamiş :49: olalım hep beraber
bende Allah nasip ederse bu ayki ilk adetimle kontrole gideceğim Rabbim hepimize bu mutluluğu sonuna dek yaşatsın:emir_bebek::emir_bebek: hepimiz yavrucaklarımızı kucaklarımıza alalım
nasipse bizde bu ay ki adetimle başlıyoruz c.tesi adet günüm ama nolur bilmiyorum umarım senin içinde hayırlısı olur canım

nasipse bizde bu ay ki adetimle başlıyoruz c.tesi adet günüm ama nolur bilmiyorum umarım senin içinde hayırlısı olur canım

canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur bakalım bende ilk kontrolü olayım belki ilk adet tarihimle başlamayabilirim ama ilk kontrol için bismillah dedik gerisi Allahtan

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm:(inşallah en kısa zamanda gelir meleğin..cnm senin doktorun kimdi?bizimle sühendan hanım ilgilendi.çok iyi biri kendisi...ayrıca 25 yumurta da çok olmuş onun için ohss tehlikesi geçirmişsindir.aslında çok fazla yumurta olmasa hem daha kaliteli olur hemde sen bu kadar sıkıntı çekmezdin..allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...daha fazla aratmadan..bizde 1,50 saatlik yoldan gelip gidiyoruz..umarım herşey çabucak halolur..iğne ve ilaçlardan bende korkmaya başladım.:((

saol canım.. inş bir olacak tek duamız bu :)25 yumurta çoktu evt 19 tanesı kalıteliydi kalıtede bir sıkıntı yoktu ama sperm sorunumuz olduğu için ancak 12 tanesi dollendı .. suhendan hanım ılk goruşmeyi yapıyor çok ılgılı bır kez funda hanıma muayane oldum o da ıyı opu işlemimide funda hanım yaptı.. hafif kanamam felanda olmuştu benım tampon felan koymuşlardı kendıme geldığimıde.. transferimide suhendan hanım yaptı benı çok rahatlattı transferde gayet güler yuzlu...ıkı ekıp halınde çalışıyorlar yanı.. ama bu sefer transferde funda hanımı ıstemeyı duşunuyorum bı değişiklik olsun.. eşimde sperm az varıkosel var canım sayımız çok düşük ve değişken cc de 200 binlerde genelde 2 mılyonu gorduk ama merkezde 10 bın çıktı :) hareketli sperm yok yanı doğal yoldan olması ımkansız gıbı gorunuyor:(
iğne ve ılaçlardan korma canım ben iğne görmeye bıle dayanamam zaten kendıme yapamadım iğneleri eşim yaptı ama hemsırenın tarıf ettığı gıbı yapılırsa çok acımıyor.. ama çatlatma iğnesı vurulduktan sonra şişkinlik oldu bende sonradan da artarak devam ettı ne yazkkı.. sen nerden gelıp gıdıyorsun merkeze? ben kendım araştırdım bıze en uygun smyrna geldı.. ılgı alakadan bı sıkıntı yaşamadık ama transferden sonra gece kusmaya başladığımda merkezde ne yazkkı nobetcı hemsıre yoktu canım ıkı saat hemsırelere ulaşmaya çalıştık düşün..kafamda ıkıncı bır soru işaretide ben transfere gırdığımde ultrasonla bakarken yumurtalıklarımın baya şişmiş olduğunu gördüler ve çıkar çıkmaz serum taktılar.. yanı bu durumdayken transfer yapmaları normalmıydı bılmıyorum açıkçası gıttığımde bunları konuşucaz bakalım...

evet cnm nasip.Allahım yeterki ol desin...inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz cnm.bizim eşimde sorun sperm sayı ve hareketi az....

hiç üzülme bitanem derdi veren rabbim elbet dermanını da verir :16::16:hepimizn bak bebiş için uğraşıyoruz benim de eşim de sorun yok çok şükür ama benden olmuyo işte :14::14::14:pko belası var bu ya tüp bebeğe başladık kısmetse inşş

hatta aynı apt. oturduğum arkadaşlarımız var onun da eşinin de sorun var hareketi hızı yok ama dr tüp bebkle rahatlıkla hamile kalabilrisiniz demiş bide 10 yıllık evli ve kadın hiç hamile kalamadı ve hiç umudunu kaybetmiyor canım sen de içini ferah tut rabbimin neyi ne zaman vereceği hiç belli olmaz :16::16:

Back