2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

amiiin canım amin . kullanılan ilaçlar basit ilaçlar değil tabi ama çoğu ilaçta yazar zaten öyle olumsuz yan etkiler. yazan bütün yan etkileri yaşasaydık oooooohoooo vay halimize olurdu.
güzel düşün düşün güzel olsun inşallah. Nasipse ne zaman başlayacaksın tedavine. bide kaç yıllık evlisin

saol cnm benim çok teşekkür ederim.cnm biz yarın ilk defa gidicez merkeze tahliller falan yapılacak.sonrada oturup konuşulacak.bakalım ne zaman uygun görecek doktorumuz.ben 3 yıllık evliyim cnm.ilk 1 yıl korunduk.2 yıldır bebek istiyoruz oda nasip olmadı..sen kaç yıllık evlisin?

bende 4 yıllık evliyim. evlendikten 1 kaç ay sonra istedik ama olmadı doktora gittik çok şükür bi sorunumuz yoktu. klomen çatlatıcı iğneler bekleme süresi derken 1,5 yıl oldu.
sonra fakültede tedavi oldum bi sorun olmadığı için 3 yıl doldurma şartı vardı tüp bebek için.
bende bu arada boş beklemek istemedim 4 aşılama yapıldı. 3 sene dolduktan sonrada çok şükür 3. tüp bebek denemesinde tuttu.
canım inşallah senin tedavin benim kadar uzun sürmez hemen kavuşursun bebişlerine. inşallah yarın doktorun güzel şeyler söyler biran önce başlayıp olumlu sonuçlar alırsın inşallah. haber verirsin gelişmeleri :)

Merhaba, ben de eylülde başlayacağım. Bizim 3. denememiz olacak. Yeditepe Üniversitesi'nde Prof. Cem Fıçıcıoğlu doktorumuz. Bu ay deneyecektik; ama tsh'ım yüksek çıktı( Umarım herkesin gönlüne göre verir Allah.

merhaba arkadaşlar,
yarın bayramınızı kutlayamam diye şimdiden iyi bayramlar diliyorum
sevdikleriniz ile güzel bir bayram geçirin:119::119::119::119:
inşallah bir dahaki seneye bebişlerimizle geçireceğimiz bayram olur
Rabbim bir daha ki ramazanı yaşatsın bizlere eşimiz ailemiz bebeklerimiz ile birlikte

Son düzenleme:
selam bende agustosta hıstereskopı yapıldıktan sonra eylulde tup bebek ıcın gıdıcez ....maslak acıbadem dr um bulent tıras...tanım endometrıozıs....

Son düzenleme:
selam bende agustosta hıstereskopı yapıldıktan sonra eylulde tup bebek ıcın gıdıcez ....maslak acıbadem dr um bulent tıras...tanım endometrıozıs....

Ben bugün oldum histereskopi. Aynı zamanda "çizik atma" dedikleri işlemi de yaptılar. Bir sonraki adetimde de tüp bebeğe başlayacağız. Doktorumun sürekli söylediği "Moralini yüksek tut!" Nasıl olacak bilmiyorum.

Herkese hayırlı bayramlarrrrrrrrrr
bundan sonra her günümüz bayram gibi olsun inşlhhhh

Son düzenleme:
herkese yeni haftadan yeni umutlar yeni haberler almak dileğiyle......
bu aydan sonra tüp bebeğe başlayacak olan herkes artık bebişlerimizi alma zamanı..........i,nşlhhhhhhhh
eşim bu hafta içi sperm testti verecek:18::18: inşlh bol bol kaliteli sperm çıkarda bende eylül de başlarım tüp bebeğe eğer çıkmazsa...
kızlar dua edin olurmu 6 tane çıkan spermler çoğalmıştır inşlhhhh:26::26:

Son düzenleme:

canım inşallah çoğalmıştır hemde bol miktarda ve kaliteli olarak testinizde sperm bulunur.Rabbim yardımcınız olsun.
bir dahaki ay hamiş olmak için tüp bebek tedavisinde olursun ve sonraki ay inşallah göbüşlü göbüşlü dolaşırsın sende

inşlh cnm çok sağol cnm benim inan ki korkularım tavan yapmış durumda ne olacak çıkacak mı:18::18::18::18:
bakalım 3 5 güne belli olur inşlh hepimiz önümüzdeki ay tüp bebek yapıp hamiş oluruz güzelim sen eylülün kaçında başlıcan aşağı yukarı:26:

selam...benımde bu aysonu yapılacak hıstereskopı anestezı aldınmı nasıl zor oldumu...sonrasında agrı oluyormu ...bırde hangı merkezde kaca yaptırdınız....doktorun kım...ne cok soru sordum degılmı....bızde nasıp olursa eylul sonu gibi yollara düşücez tekrar....

canım benim eylülün sonlarına doğru gibi ama ekim de kurban bayramı var yine memlekete gidecez napcam bilemedim ağustos da başlayıp
eylül de sonuç mu alsam yoksa ekim de başlayıp kasım da mı sonuç alsam kafam karıştı iyice
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

Anestezi aldım, sonuçta cerrahi bir işlem de yapıyorlar. Seninki de aynı işlemse eğer anestezi alman gerekecektir. Ağrım olmadı, gerçi ağrı kesici yazmıştı doktorum ama almama gerek kalmadı çok şükür. Yalnız gaz sancılarım oldu birkaç gün. Bir de azar azar kanamam oldu ki bu da normalmiş. Biz bu defa (İnşallah tutar da son denememiz olur.) Yeditepe Üniversitesi'nde oluyoruz tedavimizi. Doktorumuz da Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu. Sırf bu işlem yaklaşık 2500 liraya mal oldu. Umarım her ikimiz için de sonuç pozitif olur hayırlısıyla. Çok yıpratıcı bir süreç Siz nerde deniyorsunuz?

benımde suan kullandıgım ılac bıttıkten sonra agustos sonu yapılacak hıstereskopı ondan 1 aysonrada tup bebek denıyecegız ben maslak acıbadem bulent tıraş a gıdıyorum ..su an 3 yasında bır oglum var ..3 denemeden sonra şükürler olsun....ve de 2 laparoskopıden sonra....gecen sene denedık yıne aynı merkez ve hoca ıle olmadı..yumurtalarım 1 kalıte ıdı ve transfer cok başarılı oldu aslında...olmayınca olmuyor işte....bu kez şansımızı artıracak ne var hocam deyince hıstereskopı dedı bakalım hayırlısı...bızede fıyat 2500 tl dedıler...umarım dahada artmaz...

Ben bu foruma ilk defa bugün katılıyorum. 43 yaşımı dolmak üzere. 40 yaşından beri bebek deniyorum. 41 yaşına kadar 1 yıl hamile kalamadım, sonunda yapılan tetkikler neticesinde haşimoto hastası olduğum ortaya çıktı ve o tedavi edildikten sonra kendiliğimden hamile kalmaya başladım. 41 yaşından itibaren 5 kere kendiliğimden hamile kaldım: 1. Boş Gebelik, düştü 2. Gelişmedi, kalbi atmadı, düştü. 3. Gelişmedi, kalbi atmadı, düştü. 4. Gelişmedi, kalbi atmadı, düştü. 5. Kalbi attı, düştü, kürtaj materyali incelendi ve kromozom bozukluğu olmadığı ortaya çıktı (46XX). Genetik olarak ciddi pıhtılaşma sorunum yok. Rahim incelendi, histeroskopiyle polipler temizlendi, miyomlar dış duvarda olduğundan sorun değillermiş, yani rahmimde sorun yok. Buna rağmen 5 gebeliğimde de clexane 0,4 pıhtılaşma iğnesi ve aspirin kullandım ama düşüklere engel olamadım. En son olarak doktorların yorumları, 5 gebeliğimde de kilomun 125 kg civarında olması sebebiyle, kilo probleminin düşüklere sebep olabileceği yönündeydi. Ben de en sonunda bebek için kilo vermeye karar verdim ve son 8 ayda 95 kg a düştüm. Bu 3 yıllık süreçte her ünvanda değişik bir sürü doktora gittim ve düşük sebeplerini araştırdım ve yaşım geçmekte olduğundan tüp bebek merkezlerini araştırdım. Çalıştığım yere yakın olduğu için, 3 yıllık süreçte, Özel Ege tüp bebek merkezinde görevli Dr. Kaan Bozkurt'a her hamileliğimi gösterip danıştım ama kendiliğimden hamile kaldığımdan, yani tüp bebek işlemi olmadığı için kendisine düzenli olarak devam etmedim. 3 yıllık sıkıntılı süreçte ve onca hekim arasında bilimsel açıklamaları ve teşhisleri en doğru olan doktor her zaman Dr. Kaan Bozkurt oldu. Dr. Kaan Bozkurt'un bebekleri ultrasonda inceledikten sonra yaptığı yorumlar, tahlil yorumları ve kişiye özel teşhisleri kesinlikle hep çok isabetliydi. Dr. Kaan Bozkurt şu anda İrenbe tüp bebek merkezinde görev yapmaktadır, ben kendisinin peşinden oraya da gittim ve kendisine tedavi olmak istediğimi ilettim, bundan sonra kesinlikle de başka doktor değiştirmeyi düşünmüyorum. Yaşıma rağmen neyseki yumurtalık rezervlerim iyiymiş, ben aslında hemen tüp bebek istiyorum ama ilaç ve aşılamada deneyelim diye karar aldık en son. Ben şahsen doktor seçiminde doktorun bilgisine çok önem veriyorum. Dr. Kaan Bozkurt'u İzmir'de yaşayan anne adaylarına kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi bir sonraki adetimi beklemekteyim, sonra tedaviye başlayacağız hemen, aşamalarını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Sevgi ve sayglarımla,

öncelikle kayıplarınız için başınız sağolsun çok meşakatli yollardan geçmişsiniz.
Rabbim sizlere ve bekleyen herkese en kısa zaman da evlat sevgisini yaşatsın
aramıza hoşgeldin

ah cnm eylüde mecburmusun memlekete gitmeye:26:
cnm bnce de ağustos adetinle başal bari eylül de sonuç almış olursun ve belkide memlekete gitmez eşin
başla cnm ağustosta başla..

herkese selam kızlarrrr
ben yazıştım eşimde daha önce 6 tane sperm çıkmıştı bu ayda tekrar test yapıp sonuca göre tüp bebek yapıcaktık
eşim bugün sperm testti yaptı sonuç 5 milyon yuvarlak hücre ve 3 tane yerinde hareketli sperm bulundu malesef dondurulmadı
laborant bununla tüp bebek yapmak mantıklı değil dedi anlıcanız benim eylül tüp bebek tedavim yalan oldu
beni listeden çıkarın malesef ben tüp bebek falan deneyemicem..
kurbandan sonra test vericek eşim çıkarsaaa ekim den sonra başlıcam oda çıkarsa.....
amam ara ara girip bakarım size gelişmeler nasıl diye..a.e.o

canım benim ne olur üzme kendini her sıkıntının bi sonu vardır elbet RABBİM seni deniyo şuan
ne olur umutsuzluğa kapılma lütfen üzme kendini de eşinide
geç olsun güç olmasın dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…