- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
kızlar dün histeroskopimi oldum sonunda,
çok şükür temiz çıktı,
bu ay ve agustosta normal denicez olmazsa eylülde tüp bebek tedavisine başlıcaz,
inşallah daha fazla beklemeyiz. bu arada anestezi almak çok acayip birşeymiş neyse sorunsuz atlattık çok şükür..
nasılsın kızzz ne var ne yok görüşmüyoz bayadırrrr özledim senii
hoş geldin canımmcnmmmm girmedim bayadr evet ama aranızdayım artık çalışma saatlerimi biliosun anlatmıstımmm
Düşünce tarzın güzel . Bu yorucu bir sürec. Ne kadar güçlü olursak o kadar iyi. Allah yardımcımız olsun.
sağol cnmevlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnn
selam sümeyye,Düşünce tarzın güzel . Bu yorucu bir sürec. Ne kadar güçlü olursak o kadar iyi. Allah yardımcımız olsun.
Her şey olucak olanlara birer vesile. Tanıdığım insan var ki bebeğin gitmesi için ilaç kullandığı halde bebek yaşıyor. İlk tedavide ben de o iyneden çok çekmiştim. Donmuş tedavisinde kullanılmıyor, o yüzden donmuşlar daha rahat oluyor. Sonuncuda bebek olunca 9.haftaya kadar kullanmıştım, bir kaç sefer hafif ateş dışında o kadar da büyük sorun yaşamadım, arada topalladığımı saymazsam.
Allah bu yolda bize fiziki ve manevi güç versin. Bakalım eylül-ekim ayı nasıl geçicek.
Va aleykum es Selem va Rahmetullah.selam sümeyye,
bugün istanbul cerrahiyi öneren arkadasın bebeklerini görmeye gittim cok sekerlerdi.
iki transferinin ikisinde de cok dikkat etmiş %99 hep yatmıs telefon internet kullanmamıs.bense 5gün gezdim bile.çok ta yatmadım.
insan sorguluyor işte ne bilim
[SUB][/SUB]
Va aleykum es Selem va Rahmetullah.
Rabbim arkadaşının evlatlarını korusun ve bize de en hayırlısı ve sağlıklısından çifter-çifter versin.
Hiss etdiklerin çok normal, ancak doğru değil. Benim de ilk neqatifden sonra bazı nedenler geliyordu aklıma. Kız kardeşim evlendiği ay hamile kalmıştı ve daha emin olmasa da şüpheleniyordu bebekden. Teste kadar zıplamış, ağır işler yapmış, yüksekten aşağı atlamış... Sonuç değişmedi. Hamileydi. Yaptıklarını öğrendikten sonra içim rahatlamıştı. Testden sonra her ne kadar bebeği istemese de kendine artık dikkat ediyordu....
Başka bir kk'da arkadaş eşiyle kavqalıydı. Transferden sonra evine geldiğinde oturmaya bile yer bulamamıştı (eşi o gün arkadaşlarını maç izlemeğe çağırmıştı). Kendine hiç dikkat edesi yoktu, hiç dikkat etmiyordu da. Şimdi ikizlerine hamile.
Bu liste yazarsam uzaaaar gider. Demek istediğim, olucağı varsa her şey birer bahane. Olmuyacağı da varsa yine her şey birer bahane.
Şimdiye kadar ne kendi doktorum ne de güvendiğim başka doktorlardan yatma tafsiyyesini duymadım. Hatta sürekli yatmayı hem stress açısından, hem de kan dolaşımını zayıflattığı için kesinlikle önermiyolar. Sen de ...vardır bunda da bir hayır... de. Önüne bak ve de donmuş bebişlerin için dua et.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende tüp bebek yaptırmayı düşünenlerdenim. 23 aylık evliyim ve sebepsiz infertiliteyim. 1 kez aşılama yaptırdım ve sonucum negatif. 26 yaşındayım ve ekim ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. sizce 2. kez aşılama yaptırmalımıyım?
sağol cnmsen nasılsın ev taşınması ne oldu taşındım mı
hoşgeldiniz melek annelerrrr
herkezin cuması mübarek olsun
dualarımız kabul olsun
hoşgeldiniz melek annelerrrr
herkezin cuması mübarek olsun
dualarımız kabul olsun
kuzucum sende son durum ne topik açtın gelmiyosun artık merak ediyorum seni
gülden ablacım ben iyiyim son durumum şu ki bayramda tatile gideceğizz eşimle ayın 13 regl gnm bakalım nasip baslamayı düşünüoruz ama dr ne dicek
az kalmış inşallah sorun çıkmaz başlarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?