2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

gecmiş olsun bak korkulcak bişi yokmuss evett uyumak değişik ve güzel bir duygu

selam sümeyye,
bugün istanbul cerrahiyi öneren arkadasın bebeklerini görmeye gittim cok sekerlerdi.
iki transferinin ikisinde de cok dikkat etmiş %99 hep yatmıs telefon internet kullanmamıs.bense 5gün gezdim bile.çok ta yatmadım.
insan sorguluyor işte ne bilim

[SUB][/SUB] Va aleykum es Selem va Rahmetullah.
Rabbim arkadaşının evlatlarını korusun ve bize de en hayırlısı ve sağlıklısından çifter-çifter versin.

Hiss etdiklerin çok normal, ancak doğru değil. Benim de ilk neqatifden sonra bazı nedenler geliyordu aklıma. Kız kardeşim evlendiği ay hamile kalmıştı ve daha emin olmasa da şüpheleniyordu bebekden. Teste kadar zıplamış, ağır işler yapmış, yüksekten aşağı atlamış... Sonuç değişmedi. Hamileydi. Yaptıklarını öğrendikten sonra içim rahatlamıştı. Testden sonra her ne kadar bebeği istemese de kendine artık dikkat ediyordu....

Başka bir kk'da arkadaş eşiyle kavqalıydı. Transferden sonra evine geldiğinde oturmaya bile yer bulamamıştı (eşi o gün arkadaşlarını maç izlemeğe çağırmıştı). Kendine hiç dikkat edesi yoktu, hiç dikkat etmiyordu da. Şimdi ikizlerine hamile.

Bu liste yazarsam uzaaaar gider. Demek istediğim, olucağı varsa her şey birer bahane. Olmuyacağı da varsa yine her şey birer bahane.

Şimdiye kadar ne kendi doktorum ne de güvendiğim başka doktorlardan yatma tafsiyyesini duymadım. Hatta sürekli yatmayı hem stress açısından, hem de kan dolaşımını zayıflattığı için kesinlikle önermiyolar. Sen de ...vardır bunda da bir hayır... de. Önüne bak ve de donmuş bebişlerin için dua et.

Son düzenleme:

Sumeyyecim bende sana katiliyorum bu konuda. Asiri evham yapmanin bir alemi yok. Zamani gelince hic engel tanimiyor goruldugu gibi bebekler. Tedbiri elden birakmadan normal hayata devam edilmeli bencede.

Arkadaşlar merhaba, ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Daha önceki sayfalara yazmıştım, ama şimdi bakmak zor geldi. Bir kimyasal bir de dış gebelik deneyimim var. en son mart ayındaki dış gebelikte ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı Bazen kendimi eksik hissediyorum. Aslında tek tüple de hamile kalınabiliyormuş ama şans tabii ki daha az diyorlar. Çok aklıma gelmiyor ama işte ne bileyim bazen.....
neyse biz İstanbulda oturuyorduk. şimdi tayinimiz Erzuruma çıktı. İstanbulda sadece aşılama yaptırabildim. E şimdi de taşındık, artık buraya gelmek zor olur. Erzurumda düşünüyoruz doktora gitmeyi. Bi Şifa hastanesi varmış, dr. Yakup bey. Biraz araştırdım tavsiye edilen bir doktor. Bilgisi olan var mı?
Bir de Biz ya eylülde ya da ekim gibi düşünüyorduk. Ama öğretmenim, çalışıyorum. O yüzden 15 tatile denk gelirse o zaman belki İstanbul'a gelir Emsey'e yaptırırız dedi. Ha bir de burası hakkında bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar....

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende tüp bebek yaptırmayı düşünenlerdenim. 23 aylık evliyim ve sebepsiz infertiliteyim. 1 kez aşılama yaptırdım ve sonucum negatif. 26 yaşındayım ve ekim ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. sizce 2. kez aşılama yaptırmalımıyım?

hoşgeldin cnm,
bende geçen ay aşılama yaptırdım ilk defa olmadı açıkçası bir daha yaptırmayı düşünmüyorum.
benım doktorum aşılama en fazla 2 kez denenmeli diyor zaten ama ben 2. denemicem çunku sperm hızımız sayımız iyi çok şükür aşılamanın ek bi faydası olcğını düşünmüyoorum.. ama 3. de 4. de tutanlar var biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…