2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))

şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....

gözün aydın canım ama daha çok erken degilmi doktoruna sormadınmı yada senmi ısrar ettin canım

Transferden sonraki 10. gunum ve idrar testi negative:((((( Pazartesi test gunum ama simdiden moralim bozuldu.... 10. gun idrar testinde negative cikip sonra pozitife donen var mi aranizda???

Benim 3. Gun embriyosuydu, ilk denemem .

X

Transferden sonraki 10. gunum ve idrar testi negative:((((( Pazartesi test gunum ama simdiden moralim bozuldu.... 10. gun idrar testinde negative cikip sonra pozitife donen var mi aranizda???

Benim 3. Gun embriyosuydu, ilk denemem .

X

3.günse çıkmayabilir moral bozma 5.gün embriosu kanda çıkıyormuş bu arada benmde pazartesi

Son düzenleme:
bugün test günü olan arkadaşlar inşallah pozitif haberlerle döneceksiniz sizde.allahım hepinize pozitifleri göstersin inşallah.....tüm kalbimle dua ediyorum.cuma mübarek gün inşallah rabbim kabul eder.

X

aman canım sakın dert etme, bende 10 gün idrar yapmıştım çıkmamıştı 11 gün yaptım silik çıktı 12. gün yani dün kan testi pozitif çıktı.

benimde 3.gün embriyosu.

Son düzenleme:
3.günse çıkmayabilir moral bozma 5.gün embriosu kanda çıkıyormuş bu arada benmde pazartesi

Insallah guzel sonuclar aliriz.... Internetten arastirdim 6. 7. Gunde idrar testi pozitive cikan var!!! Bazilarinin da kan testine kadar negative!! Her kadin farkli tabi ama insanin morali bozuluyor ister istemez.

Senin de mi 3. gun embriyosu? Ilk denemen mi??

kızlar hepinize çok teşekür ederim.hepinizi ayrı ayrı alıntılamayı beceremediğim için burdan sesleniyorum:)kızlar bizim 3. gün embriyosuydu.tek kondu yaş dolayısıyla..çok bir belirtim olmadı.sadece arada ince ince kasık ağrısı yaşadım.yani çok bir belirti aramayın olmuyor gerçekten..ben özellikle bişey yemedim.normal beslendim.sadece çok fazla hareket etmedim.şimdilik bir problemim yok inşallahta olmaz.allahım herkesin evladını korusun...

Sevgili Elmaveturta yeni duzenlenmis mesajini simdi gordum, tesekkurler

Aksam ruyamda bir kizim oldugunu gordum, mavi gozlu siyah sacli cok guzeldi.... Hayirdir insallah.... Sabah bir sevincle kalktim bu bir isaret dedim cunku ilk defa boyle bir ruya goruyorum. Test negative cikinca moralim bozuldu biraz :((( artik kan testi gununu bekliyecegim napalim xx

Sevgili Elmaveturta yeni duzenlenmis mesajini simdi gordum, tesekkurler

Aksam ruyamda bir kizim oldugunu gordum, mavi gozlu siyah sacli cok guzeldi.... Hayirdir insallah.... Sabah bir sevincle kalktim bu bir isaret dedim cunku ilk defa boyle bir ruya goruyorum. Test negative cikinca moralim bozuldu biraz :((( artik kan testi gununu bekliyecegim napalim xx

hiç korkma ve üzülme ben 7. ve 10. gün yaptım negatif sonra 11.gün silik.. ben şu anda iyi ki de testi yapmıştım diyorum, sadece çok üzülme, çünkü 1 gecede sonuç değişir

bu arada rüyan çok güzel Allah hayırlı bebişler nasip etsin inşallah

canım benim ilk bebeğim olucak rabbim nasip ederse 3 yııllık evliyim bu ilk denememiz rabbim hayırlısını versin hepimiz için bir tane oğlum var demişsin o normal yolla mı olmuştu

oda tüp bebek canım evlendim 2 bucuk yıl tedavi gördüm olmadı sonra tüp denedk ilk denememde tuttu şükürler olsun şimdi 2 yaşında...ve 1 yıldır korunmadık 1 tane daha istedik peş peşe olsun diye zaten bende poliksitik var olmayacağı belli dondurulmuşlarımzda varken yeniden başladık bakalım.

Bugun hayirlisyla bebisimi aldım geldim tek transfer yapıldi :) 5 tanesi de donduruldu rabbim ins nasip sunu dz boyle hayırlı olur :)) su an yatıyorum telden girdiğim için alıntı yapamadim hamis olanlar var tebrik ediyorum:))
Derinsu inci karaincim nfy rabbim hepimizin yuzune gulsun ins:) bebisler sımsıkı tutunsunlar bize :))

canım bebişleri aldık geldik çok şükür sonu hayırlı olur inş en zoruda yatmak oldu benim için ya yat yat nereye kadar.benim kaç tanesinin dondurulacağını bugün öğrenicem hayırlısı diyelim inş pozitifi görelim hepimiz :49::49::49:

canım bebişleri aldık geldik çok şükür sonu hayırlı olur inş en zoruda yatmak oldu benim için ya yat yat nereye kadar.benim kaç tanesinin dondurulacağını bugün öğrenicem hayırlısı diyelim inş pozitifi görelim hepimiz :49::49::49:

almışsın canım bebişini, hadi hayırlı olsunnn.... bol bol dua edin ve bol bol su için kızlar :)))))))))

almışsın canım bebişini, hadi hayırlı olsunnn.... bol bol dua edin ve bol bol su için kızlar :)))))))))

sağolasın canım ALLAH razı olsun aynen hayırlısı olsun.önerilerin için çok sağol içmeye özen gösteriyorum normalde suyla aram pek yok:50: dualarımı eksik etmiyorum sizler içinde ediyorum Rabbim kabul etsin inş...

Canım benden daha tecrübeli arkadaşlar var onlar cevap versin isterim ama bu ağrılar çok normal, için rahat olsun. Ben ilk denememde ağrılarım oluyor diye transferden 3 gün sonra adet olacağım diye üzülmüş, sıkıntı yapmıştım, eşime de söyleyip onu da üzmüştüm. Keşke biri bana bunların normal olduğunu söyleseymiş ve o kadar stres yapmasaymışım.
Sağol bitanem şimdi biraz rahatladim ohh :))
bence çok normal çok dikkat et inşallah tutar.

niye hemen aklına kötü şeyler getiriosun sabret dua et nolur ağlama.
Anladim canim çok dikkat ediyorum zaten gozum gibi bakıyorum ona yatıyorum hep :))
seninde bebiş tutunuyo heralde çocuğu rahat bırak anneside işine baksın yeğenimiz....:16::16::16::16::16::16:

Ayyyyy hadi bakalım inş kuzum rabbim duysun sesimizi bundan sonrası ona kalmış

Ben de az önce hemsireyi aradım dun gecd agridan uyuyamadik cok belim kasiklarim agirdi....hemşire gayet normal agirmasi cok iyi dedi :)))
Rabbim su mubarek cuma gunun hurmetine bebislerimizi bizlere bagislasin :)

Back