- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.321
canım teşekkür ederimm:))inşş kavusuruzzz evladlarımıza
beni çok korkuttularr idrara asırı sıkışık olmak gerekiomuşş üzerineee hiç bişe örtmüolarmı transferde cok saçmaalıyorum belkidee ama işteeee(((rahatlatamadım bir türlü kendimi
tebrikler canımmm maşallah ya arka arkaya hamile haberleri alıyoruz valla o kadar çok mutlu oluyorum ki bizlere de umut oluyosun canım rabbim kucağın almanı da nasip etsin inşş
anladım cnım bende kesmıcekmısım ıste ınsallag zarar gormessın sende dıkat et kendıne..
simaybelinay canım tebrık ederım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım neguzel hamıs haberlerı cogaldı
allahım yüzüme baktı çok şükür amin canım iyi dileklerin için
86,36 çıktı kizlar hamileyimmm allahin izniyle insallah
yarında senin günün dimi inşallah bir güzel haberde senden gelir
Ya tabiki örtüyorlar zaten ameliyat kıyafeti giyiyorsun masaya gecince ayrıca steril bi bez koyuyorlar her yerin kapali kaliyor ..muayene gibi yani hatta daha örtülü :) endişe duyduğun herseyi sorabilirsin kolay degil tedavi süreci insan maddi manevi yoruluyor ama bak hepimiz geçtik yapılmayacak bise yok..emin ol..
allahhh razı olsun canımmmm :))konuşmak bazen gercekden iyi geliyorr peki bu idrara sıkışık olma durumu nasıl aşırı sıkışık olmama gerek yoktur herhalde dimii öle duramayacak gibii felan
bir miktar idrar sıkışık olmak gerekiyormuş canım, şimdi biz korkuyoruz ya olmazsa falan diye patlamaya bir kala gidiyoruzyok aslında okadar abartılacak kadar idrarının olması, olsun yeterli olduğunu hisset yani, beyine tuvalete gitmem lazım msjı gidiyorsa tamamdır altıma yapmam lazım msjını alma
o zaman ben yarın beynime altıma yapma msj hiç göndermeyeyim
hahaha :) yarın mı senin transferin ^^ ne güzel benimde yarın inşallah
yok kız bişi olmaz ben tembelim mesela gece bazen nasıl sıkışmış uyanıyorum gitsem mi gitmesem mi derken uyuyorum yinesabah bi tuvalete giriyorum nasıl tutmuşum maşallah diyorum
o zaman ben yarın beynime altıma yapma msj hiç göndermeyeyim
desene yarın transfer günü hayırlısıylaallahım hepimizin yardımcısı olsun inş
bense hiç tutamam canım yayarın nasıl dayanıcam bilmiyorum valla dün gece sıkıntıdan stresten belki 15 defa kalktım
canımm senin kaçıncı gün embriyosuydu bebişinbide belirtin varmıydı
saol canım allah razı olsun hepiniz iyiki varsınızHayırlı olsun cok sevindim :)
hahaha :) yarın mı senin transferin ^^ ne güzel benimde yarın inşallah
yok kız bişi olmaz ben tembelim mesela gece bazen nasıl sıkışmış uyanıyorum gitsem mi gitmesem mi derken uyuyorum yinesabah bi tuvalete giriyorum nasıl tutmuşum maşallah diyorum
saol canım allahım yüzümüze baktı binlerce şükür gelişmelerden beni haberdar et canımAyy canm dualarm seninle hadi bkalim pozifle bekliyrm seni
Hamilelik haberini ya da ışığını alan tüm arkadaşların Allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsinTransferini ya da test gününü bekleyen arkadaşların embriyolarına Allah can versin, kucaklarını tez zamanda çifter çifter doldursun inşallah
Arkadaşlar hızınıza yetişemiyorumToplu kutlama mesajlarımı kabul edin lütfen
evet canım takip işlemimi mehmet tayyar yaptı transferi nurattin hoca yaptı hatta transfer anında son aylarda yaptıgım en iyi transfer oldu embrıyolar cok iyi yerleşti demişti ben moral vermek için söylüyor sanmıştım az önce aradım adam benim kadar sevindihayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Böyle güzel haberler hepimize nasip olur inş. Nurettin hocanın hastasıydın değil mi canım?
amin canım benim inşallah yarın sonucu hemen yazarım
zaten yarın benim su içmeme bile gerek kalmayacak zaten heyecandan eminim dolacakoooooyyy canım ya güldürdünüz beni vallatransferden hemen sonra oracığa bırakırız ozaman
bu arada yarın yavrucuklarını alda gel hayırlısıyla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşalllah...
aynen canım zaten fazla su içemem çünkü tutamam dayanamambirgün tişimi bu kadar dert edeceğim aklıma gelmezditakma okadar kafana hafif sıkışık ol yeter canım, benim birde anestezili olacak geceden sıkışcam ben doktorun üzerine salmazsam sana hiç bişi olmaz
3. gün embriyosuydu canım ama bana uzun protokol uygulanmıstı canım ondan 3. gun transferim oldu... belirtim inanılmaz vardı diyemem sadece canım bi kere inanılmaz aşure cektı6. gun fılan dişlerim sızladı son 2 gundur gogusum bıraz buyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?