2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Merhabalar benim sorum rapor alan arkadaşlara dış heyet raporu için uğraşıyorum fakat şimdi sağlık kurulu raporu istediler. Ama ben nerede yaptirildigini bilmiyorum. Yaptiran arkadaşlar nerede yaptırdınız İstanbul için lütfen yardım edin.

günaydın kızlarrrr :=)

evet tatlım oldum regl.... dün 2. günümdü, bugün 3. gün....

transfer edilen bölgenin en uygun yer olduğunu söyledi dünde ayşe hatun(kadıncağızın soyadı hatun değil tabi ki ama bence böylesi ona çok yakıştı ) , ki ilk andan itibaren aynı şeyi söylemişti. dondurulan 3. gün donduruldu ve 3. güne geldiğinde kalitesi diğerini geçmişti ancak tek olduğu için daha fazla bekleyip öyle dondurmayı göze almak istemedim elimizde ikinci bir şans olsun diye dedi ve karar verirsen en az bir gün bekletiriz dedi zaten... ama dediğim gibi daha tam bi şii bilmiyorum.

şu miyomla ilgili serbülent beyin de fikrini almak istedi. miyomlar rahimin tamamen dışında olduğunda hiç etkisi olmaz, rahatsız da etmiyorsa kalsın önemli değil deriz, rahmin içindeyse kesin alalım deriz ama senin ki rahim duvarında kas içinde, ben gördüğümden beri hiç sevmedim ama serbülent beyle de bi konuşalım dedi, bugün onu bi netleştircez. galiba bende alınmasından yanayım, en azından acaba mı diye bi düşüncem olmayacak bu konuda.

nazcım tabiki söylediğin kısımlarda doktorlar çok önemli, benim tek soru işaretim 2. gün olmasına dairdi. onlarıda açıklamaları ile toparladı. belki de gerçekten güvenesim var hatuna ve ne dese güvencem :))))) gerçi ben bu ihtimali düşünüp kocamı da görüşmeye aldım, hani ben inanırım o şüpheli davranır diye ama onda da bi şüphe kalmadı. Allah onlara müstahaklarını versin, bize de yardım etsin ne diyim....

Son düzenleme:
Sonucun ne zaman çıkıcak meraktayız az kaldı sevinmeye çoz az ayyyy çok heycanlı bakalım ben hamilesin diye hissediyodum en baştan beri zaten hemen yaz canımmmm bekliyoruz güzel haberleri

canım ne duası bu? istihare duası falan mı

Aaa bende kar gormuştum simdi hatırladım ana nası gördüğümü hatırlamıyorum .. Bence guzel bi rüya dua edip yatmissin beyaz görmüşsün :)

hayırlı olsun transfernnn inşallah cumartesi bayram günün olurrr

Bende hic belirti yok kizlar.30 eylulu bekliyorum test icin.gun yaklastikta daha bi zor geciyo zaman..

Valla gunler gecmiyo kizlar.bi de regl olurken alnimda sivilceler cikar.simdi doldu alnim yine sivilce.canim sıkıldı.belirtim de yok zaten.umutsuzluga kapilmak istemiyorum.aksi ispatlanana kadar her kadin hamiledir:)

Valla gunler gecmiyo kizlar.bi de regl olurken alnimda sivilceler cikar.simdi doldu alnim yine sivilce.canim sıkıldı.belirtim de yok zaten.umutsuzluga kapilmak istemiyorum.aksi ispatlanana kadar her kadin hamiledir:)

slm cnm belırtılere takılma cnım hamılelık belırtısı ıle adet belırtısı bılıyosun aynı hıc belırtı yasamayıp hamıle olan cok var ıcını ferah tut bu sefer oldu dıye dusunuyorum ben ıkı tane transfer edılmıstı demı canım sana yanlıs hatırlmıyorsam

Canim beni de listeye ekle.yas 32.2.deneme dondurulmuslarla.izmir buca tinaztepe hast.sebepsiz infertilite ve polikistik over sendromu.30 eylul test gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…