• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

zaten yarın benim su içmeme bile gerek kalmayacak zaten heyecandan eminim dolacak :9::9::9::9::9:tarnsferden sonra allah ne verdiyse canım :9::9::9:valla canım kuzular mı kuzuklar mı daha bilmiyoruz yarın öğrenicez :21::21:

aynen canım zaten fazla su içemem çünkü tutamam dayanamam :1::1::1:canım senin ki niye anezteziyle olcak :44:

anladım bitanem bana da dr uzun uyguladı yani kaçıncı gün değil önemli olan allahın nasip etmesi canım bak sana çok şükür bebişini nasipe etti :16::16::16::16::16:
darısı inşş hepimizn başına olur :124::124::124:

bi ağrı sorunum var risk almadık :D anestezi ile sorunsuz olsun dedik

Benim 7. günde idrarda açık pembe çıkmışdı, 9. gün kan testini yaptırdık, sonra tekrarladık. Bir süre sonra gözlerimle koyu çizgiyi görmek için yeniden tekrar idrar testi yaptım (eşim anlayamıyordu, benimle alay ediyordu), anında koyu çizgi çıkı verdi. İçimde kalmadı. Hala da duruyolar, atamıyorum.
Rabbim her kese sağlıklı gebelik sonucu bebişlerine kovuşmayı nasip eylesin.[/QUOTE]

Bende 5 yıl aradan sonra ilkkez çift çizgiyi görmüştüm hediye paketi yapıp yılbaşı hediyesi diye eşime vermiştim. İki hafta içinde kaybettim bebeğimi. Ve o testi geçen haftaya kadar sakladım her gördüğümde de tekrar görebilirmiyim diye saatlerce ağladığımı biliyorum... o çift çizgiyi görmek o kadar değerliki :(((

allahhh razı olsun canımmmm :))konuşmak bazen gercekden iyi geliyorr peki bu idrara sıkışık olma durumu nasıl aşırı sıkışık olmama gerek yoktur herhalde dimii öle duramayacak gibii felan

Yok canım ben transfere girmeden 1 saat once iki küçük sise su aldım onları bitirdim.. Hatta transfere çağırdılar e hala sıkışık degilim diye düşündüm ameliyathaneye girerken kendime sordum tuvaletim var mı diye o sırada tuvaletim geldi yani oyle patlayacak gibi falan değildim sadece bu iste ve gayet iyi göründü ultrason onun için sıkışıyoruz zaten..dert edinmeyin bunu falan..

Sölemen yeter seviom seniiiii:16::16::16:
Yarın kendi doktoruna mı gidicen sen değiştin mi ???

yaaa bi şey diycemmmm, ben bu ayşe hatuna bayılıyorum ya çok sempatik.... kendisi doktorum olur. bugün bi görüştük, yarın bi daha görüşcez.... valla hala bilemiyorum ne yapacağımı. senin fikrini kendi fikrim gibi sordum tatlım, yani dedim ki sıfırdan mı başlasak hazır elimizde bi emriyo varken, o dursun köşede daha iyisini elde edebiliriz belki dedim... sen bilirsin dedi... siz olsanız dedim? hazırını kullanırım dedi... uzun uzun açıkladı. bana bi tomar pozitif enerji verdi. yaşın daha genç dedi, şansın çok dedi. emriyoların iyiydi hiç sorun yoktu dedi. zaten ben neden tutmadı kısmına hiç girmedim, tutunma kısmında doktorun çok etkili olduğunu düşünmüyorum açıkcası, bu konuyu araştırmıştım. öyle işte.... bi şu miyom konusunda net bi karar verirsem, ona göre devam edicem... bayramdan sonraya atıcam galiba, yada aniden tamam hadi hemen alıyım yavrumu da diyebilirim. çok enteresan bi haldeyim.... bu kadar gebe haberi gelince bi heyecanlanmıyo değilim hani :21::21::21::21::1::1::1:

yaaa bi şey diycemmmm, ben bu ayşe hatuna bayılıyorum ya çok sempatik.... kendisi doktorum olur. bugün bi görüştük, yarın bi daha görüşcez.... valla hala bilemiyorum ne yapacağımı. senin fikrini kendi fikrim gibi sordum tatlım, yani dedim ki sıfırdan mı başlasak hazır elimizde bi emriyo varken, o dursun köşede daha iyisini elde edebiliriz belki dedim... sen bilirsin dedi... siz olsanız dedim? hazırını kullanırım dedi... uzun uzun açıkladı. bana bi tomar pozitif enerji verdi. yaşın daha genç dedi, şansın çok dedi. emriyoların iyiydi hiç sorun yoktu dedi. zaten ben neden tutmadı kısmına hiç girmedim, tutunma kısmında doktorun çok etkili olduğunu düşünmüyorum açıkcası, bu konuyu araştırmıştım. öyle işte.... bi şu miyom konusunda net bi karar verirsem, ona göre devam edicem... bayramdan sonraya atıcam galiba, yada aniden tamam hadi hemen alıyım yavrumu da diyebilirim. çok enteresan bi haldeyim.... bu kadar gebe haberi gelince bi heyecanlanmıyo değilim hani :21::21::21::21::1::1::1:

Allah kolaylık versin canım sende ekd de yeni bebeklerinize kavuşursunuz ins..

bu mesaj tüm hamileler için geçerlidir bu aradaaaa :)))))

nazcım, sende pinpiriklenmeyi bırakta tadını çıkar be güzelimmmm... daha çok kez test yaptırcan :34:

Keyfini çıkarıyorum vallahi:) ama ufacık sorunlarda aklımıza kötü şeyler geliveriyor işte:) o da geçer ama... Sen ne zaman başlıyorsun tekra tatlım? Yaptın mı proğramını? Regil oldun mu bu arada?

zaten yarın benim su içmeme bile gerek kalmayacak zaten heyecandan eminim dolacak :9::9::9::9::9:tarnsferden sonra allah ne verdiyse canım :9::9::9:valla canım kuzular mı kuzuklar mı daha bilmiyoruz yarın öğrenicez :21::21:

aynen canım zaten fazla su içemem çünkü tutamam dayanamam :1::1::1:canım senin ki niye anezteziyle olcak :44:

anladım bitanem bana da dr uzun uyguladı yani kaçıncı gün değil önemli olan allahın nasip etmesi canım bak sana çok şükür bebişini nasipe etti :16::16::16::16::16:
darısı inşş hepimizn başına olur :124::124::124:

amin canım inşallah saglıkla once karnına düşşün sonra kucagına :D hiç tasalanma canım o anı hiç bişeye dgişmezsin bebeklerin rahmine dogru nasıl hareket ettigini izle :) benim hala aklımda o var kaydıraktan kayıyor gibiydiler hep gözümün önünde bol su iç ananas cig badem ceviz sakın bunları ihmal etme

Merhaba ben hem siteye hemde tüp bebek işlemlerine yeni katıldım ismim derya 6 yıllık evliyim sorunumuz biraz sebepsiz biraz sperm azlığı ortaya karışık yani ümraniye de hisar hastanesine gittik ve bugün iğnelere başladık inş. Allah'ın izniyle. Dilerim Allah herkese gönlündekini hayırlı bir şekilde versin.(Amin)

Güzelim regil oldun mu sen? Bir de dondurulmuş olankaçıncı gün embriyosu?

Haklısın tutunma kısmına doktorun direk etkisi yok ama transfin zamanı çok önemli, içeriyi hazırlamak çok çok önemli, buna doktor karar veriyor ve transfer işlemi de çok önemli... rastgele fırlatmıyor rahime, tutunması için en uygun yeri hazırlayıp oraya göndermesi gerekiyor. Kısacası transfer tüp bebekteki en önemli iş bence. O yüzden doktoruna güvenmen gerek. Hatuna ısınmış olman bu anlamda güzel...

Bir de doktoruna embriyoyu çözdürünce 5. Güne bırakması konusunda ne düşünndüğünü sorsana tatlım. Çünkü yapanlar var, çözdürdükten sonra 5 e bırakıp transfer ediyorlar. Neticede birkaç gün gelişimini gözlemlemek embriyonun kalitesiyle ilgili fikir veriyor, dolayısıyla tutunma kapasitesiyle... Ama bunun için embriyologlar ve laboratuvar çok önemli. 24 saat gözlem cihazları olmalı mesela. Hiç çıkarmadan izlemediler...

Ha bir de gebelik aşısını son olur mu? Bende etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Doktorun fikrini almakta fayda var.

Sanki Bu sefer seni çok uğraşırmayacak gibi bir his var içimde :)

Mali durumunu toprlarken bu arada bir deneme yapmak hazırla o açıdan gayet mantıklı olabilir ..
Miyom konusunda ben de bilemedim kalan öle de gebe kalıyo hoş amabş yandan içinş temisleyip bebişe hazırlanmakta ii olabilir
Hani aslında burada kesin yanlışlar kesin doğrular yok en doğrusunu kalbin sölicek biraz yat kalk düşün ampül yanar elbet şunu yapmalıyım diye aniden içine ne doğru gelirse onu yaparsın o zam n ve en doğrusu olur işte

tedavi de olanlar ne alemdesiniz?? ben geçen çarşamba başladım bugün kontrole gittim pek nazlı çıktı bu sene yumoşlar 12mm anca olmuş 1 tanesi iki tane daha var onlarda küçük:26: bugünlerde SEKİNE DUASI nı okuyorum... sizlere de tavsiye ediyorum:16:

kızlarr iyi akşamlarr
bende allahın izniyle başladım tedaviye bugün ikinci iğnemi vuruldumm...
benim önceden doğal yoldan bir gebeliğim varr fakat düşükle sonuçlandı 1,5 yıldır olmadıı denemedimiz şey kalmadı zaten sperm yetersizliği var aşılama denemeden direk tüpe başladık..hersey iyi hoş gidiyorr daa buu transferr beni çok korkutuyoo ne yapsamm ne etsemmm bilemedimmm nerdeyse tedaviden vazgececem yarıda bırakacamm çok korkuttular aslında gözümüüü:(((((

yaptıran arkadaşlarr nasılll transfer işlemi korktugum kadar yoktur umarımm :(((

Seni okurken bir an ben mi yazdım da unuttum yazdığımı diye düşündüm. Benimde iğnedeki 2. günüm bugün. Sadece bende hiç gebelik oluşmadı. BEnde Transferde bacaklar açıkke nasıl çişimi tutucam diye düşünüyorum ve burayı okurken bir yığın soru biriktiğini gördüm kafamda.

1. Embriyo reddini önleyen ilaçlar varmış ve bunu her yer vermiormuş galiba.
2. gebelik aşısını herkese mi yapıyorlar?
3. embriyogeni herkese kullanmıyorlar mı?
4. 5. gün transferi daha iyi sonuç veriyorsa neden bazen 3 bazen 2. günlerde transfer yapılıyor?
5. transfer günü parfüm hatta şampuan bile kullanmamak gerekiyormuş doğru mu?
6. hatta oje bile yasakmış?

Off Çok mu sordum???:49::49::49:

Embriyogen özel bi kabmış, yumurta toplanınca onun içinde süreç işliyo. tutunma %44 artıyor. ben aslında embriyogen yaptırmayacaktım sıkıntı tutunmadan mı kaynaklı onu öğrenelim istedik. doktor riske atma dedi. 6 yumurtadan 4 ü döllenmiş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş canım...

ilk kez duydum hiç bana böyle açıklama yapılmadı yarın transfer günüm soracağım... sağol arkadaşım

arkadaşlar dua listesini bana yollayan arkadaş kimdi, mesaj atıyorum gitmiyor... ona yazdığım mesajı buraya koyuyorum.......... canım mesajımı aldın mı, gece sabah ezanından önce duayı okudum, okuduktan sonra attım. görevimi yerine getirdim. dediğin gibi yaptım. sonra uyudum, rüyamda her yer kardan bembeyazdı ve lapa lapa kar yağıyordu, tüm çocuklar sokaklarda oyun oynuyorlardı, bir anne vardı, çocukları heryeri çamur yapıyordu ve ben kadına kızdım, neden destekliyorsun biraz terbiye ver diye çünkü anne teşvik ediyordu, sonra oradan ayrıldım herkes ile beraber karda yemlenen bir sürü beyazlı kahveli güvercinleri izledim, sonra çok güzel kahverengi tavşanları izledim, bir sürüydü, çoluk çocuk herkes izliyordu karda, güzel uyandım. sence ne demek bu rüya?

Back