- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.301
86,36 çıktı kizlar hamileyimmm allahin izniyle insallah
86,36 çıktı kizlar hamileyimmm allahin izniyle insallah
Hamilelik haberini ya da ışığını alan tüm arkadaşların Allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsinTransferini ya da test gününü bekleyen arkadaşların embriyolarına Allah can versin, kucaklarını tez zamanda çifter çifter doldursun inşallah
Arkadaşlar hızınıza yetişemiyorumToplu kutlama mesajlarımı kabul edin lütfen
Tebrik ederim canim, darisi basima....
Sen kacinci gun yaptirdin idrar ve kan testini?
Benim transferden sonraki 8. gunum bugum, idrar testi yaptim negative cikti biraz moralim bozuldu(((
Insallah saglikla alirsin bebisini kucagina xxx
canım benim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip etsin, yarın darısı başıma inşallah, Allah isteyen herkese versin
saol canım darısı sanacanım benim 3. gün embriyosuydu 14 eylül transfer tarihimdi test gunumuz 26 eylüldü ama dayanamayıp 25 eylülde yaptırmis bulunduk idrar testini kandan 1 saat önce yaptım
moralini bozma elmalıturta dün yaptı negatifti bugün yaptı pozitif sakın bebegini üzme
evet canım gitgide çogalıyoruztebrik derim canım çok sevindim ayyy ne güzel ya hamile sayısı git gide artıyo senin iki tanemiydi embiriyoların belkide ikizdir dimiiiiiiii
sagol canım allah razı olsun yarın sanada güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin ilk günden beri konusuyoruz zaten allahım kimseye aratmasın inş.
Allllaaaaaaaahhhhhhhhhh hamilesinnnnnnnnnnnnnn olllllleeeeeeeeyyyyyyyyyy
Oohhhhhhhh maşallah canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Ben sana bugun demiştim demi
kızlarr iyi akşamlarr
bende allahın izniyle başladım tedaviye bugün ikinci iğnemi vuruldumm...
benim önceden doğal yoldan bir gebeliğim varr fakat düşükle sonuçlandı 1,5 yıldır olmadıı denemedimiz şey kalmadı zaten sperm yetersizliği var aşılama denemeden direk tüpe başladık..hersey iyi hoş gidiyorr daa buu transferr beni çok korkutuyoo ne yapsamm ne etsemmm bilemedimmm nerdeyse tedaviden vazgececem yarıda bırakacamm çok korkuttular aslında gözümüüü((((
yaptıran arkadaşlarr nasılll transfer işlemi korktugum kadar yoktur umarımm((
canımm tebrik ederim gözün aydın.rabbim kucağına almayıda nasip etsin.bende yarın kanda görürüm inşallah pozitif sonucu.senin bugün kaçıncı günündü ve kaçıncı gün embriyosu kondu sana canım.
saol canım allahım isteyen herkeze nasip etsinTebrikler güzelim
En guzel yeri transfer.. Yumurta toplamada bayılıyosun zaten uyarınca belki ağrın olabilir sma herkesteolmuyo.. Bunlar viz gelir korkma en zoru beklemek ..
tebriklerrrr allah kucagna almayı nasip etsin
tebrikler tatlım... Allah kucağına almayı da nasip etsinnn
saol arkadaşım senin hamile habrini aldıgımda cok umut olmuştun bana allahım saglıkla dünyaya getirmeyi nasip etsinMaşallah maşallah, bir hamile haberi daha. Hadi hayırlısıyla kucağına al inşallah arkadaşım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?