2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benim Dr. um kesmedi gliforu devam edeceğiz dedi zaten. zaten karbonhidratı haftada 1 vermişti bende gluten hassasiyeti de var, ne ararsan var yani

86,36 çıktı kizlar hamileyimmm allahin izniyle insallah

canımm tebrik ederim gözün aydın.rabbim kucağına almayıda nasip etsin.bende yarın kanda görürüm inşallah pozitif sonucu.senin bugün kaçıncı günündü ve kaçıncı gün embriyosu kondu sana canım.

Allllaaaaaaaahhhhhhhhhh hamilesinnnnnnnnnnnnnn olllllleeeeeeeeyyyyyyyyyy
Oohhhhhhhh maşallah canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Ben sana bugun demiştim demi

kuzummm herşey yolundaymış okudum sevindiiiimmm.... canın bi şey isterse özelden adresini mesaj at, kargolıyım şekerimmm....

kuzummm herşey yolundaymış okudum sevindiiiimmm.... canın bi şey isterse özelden adresini mesaj at, kargolıyım şekerimmm....

bu mesaj tüm hamileler için geçerlidir bu aradaaaa :)))))

nazcım, sende pinpiriklenmeyi bırakta tadını çıkar be güzelimmmm... daha çok kez test yaptırcan

benim Dr. um kesmedi gliforu devam edeceğiz dedi zaten. zaten karbonhidratı haftada 1 vermişti bende gluten hassasiyeti de var, ne ararsan var yani

anladım cnım bende kesmıcekmısım ıste ınsallag zarar gormessın sende dıkat et kendıne..

simaybelinay canım tebrık ederım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım neguzel hamıs haberlerı cogaldı :)

tebrikler canımmm maşallah ya arka arkaya hamile haberleri alıyoruz valla o kadar çok mutlu oluyorum ki bizlere de umut oluyosun canım rabbim kucağın almanı da nasip etsin inşş
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
aynen canım sen ne yaptın ne durumdasın transferın ne zaman inşallah

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
aynen canım sen ne yaptın ne durumdasın transferın ne zaman inşallah

ahhh ben çok heyecanlıyım canım yarın transferim var hayırlısıyla kuzum rabbim inş nasip eder

hamişler hepimizden dua bekliyorum

Son düzenleme:
ahhh ben çok heyecanlıyım canım yarın transferim var hayırlısıyla kuzum rabbim inş nasip eder

hamişler hepimizden dua bekliyorum

ayyyyyyyyyyy
canım git al bebegini inşallah bir ömür seninle olur bende dua edecem belki bendee hamişim bilemeyizki
şaka bir yana allah yardımcın olsun stres asla yapma iyi haberlerini bekliyoruzz

ayyyyyyyyyyy
canım git al bebegini inşallah bir ömür seninle olur bende dua edecem belki bendee hamişim bilemeyizki
şaka bir yana allah yardımcın olsun stres asla yapma iyi haberlerini bekliyoruzz

allah razı olsun bitanem inş hepimiz o mucizeyi yaşarız rabbim hepimize nasip etsin ilk önce senden güzel haberler gelecek canım :124::124::124::124:
rabbim inş hayırlı haberler vermemi nasip eder :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…