- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.281
canım benim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip etsin, yarın darısı başıma inşallah, Allah isteyen herkese versin
canım bence bır endokrın uzmanına gıt benım endokrın doktorum hamıle kalsanda bırakmıcaksın dedı tup bebek doktorumda desteklıyor glıforu kullanmamı dusuklerı bıle engellıyomus cunku sen ıcını ferah tut bısey olmaz doktoruna danıs agır dıyet yapma bence
86,36 çıktı kizlar hamileyimmm allahin izniyle insallah
yarın senin haberlerinide heycanla bekliyoruz canım.....sende sevindir bizi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah
Allllaaaaaaaahhhhhhhhhh hamilesinnnnnnnnnnnnnn olllllleeeeeeeeyyyyyyyyyy
Oohhhhhhhh maşallah canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Ben sana bugun demiştim demi
kuzummm herşey yolundaymış okudum sevindiiiimmm.... canın bi şey isterse özelden adresini mesaj at, kargolıyım şekerimmm....
benim Dr. um kesmedi gliforu devam edeceğiz dedi zaten. zaten karbonhidratı haftada 1 vermişti bende gluten hassasiyeti de var, ne ararsan var yani
kuzummm herşey yolundaymış okudum sevindiiiimmm.... canın bi şey isterse özelden adresini mesaj at, kargolıyım şekerimmm....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tebrikler canımmm maşallah ya arka arkaya hamile haberleri alıyoruz valla o kadar çok mutlu oluyorum ki bizlere de umut oluyosun canım rabbim kucağın almanı da nasip etsin inşş
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
aynen canım sen ne yaptın ne durumdasın transferın ne zaman inşallah
ahhh ben çok heyecanlıyım canım yarın transferim var hayırlısıyla kuzumrabbim inş nasip eder
hamişler hepimizden dua bekliyorum
ayyyyyyyyyyy
canım git al bebegini inşallah bir ömür seninle olur bende dua edecem belki bendee hamişim bilemeyizki
şaka bir yana allah yardımcın olsun stres asla yapma iyi haberlerini bekliyoruzz
Kizlar idrar testi yaptim cok silik cikti suan hastenedeyim kan aldiracam ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?