• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım teşekkür ederimm:))inşş kavusuruzzz evladlarımıza

beni çok korkuttularr idrara asırı sıkışık olmak gerekiomuşş üzerineee hiç bişe örtmüolarmı transferde cok saçmaalıyorum belkidee ama işteeee :((((rahatlatamadım bir türlü kendimi

Ya tabiki örtüyorlar zaten ameliyat kıyafeti giyiyorsun masaya gecince ayrıca steril bi bez koyuyorlar her yerin kapali kaliyor ..muayene gibi yani hatta daha örtülü :) endişe duyduğun herseyi sorabilirsin kolay degil tedavi süreci insan maddi manevi yoruluyor ama bak hepimiz geçtik yapılmayacak bise yok..emin ol..

:nazar:tebrikler canımmm :66::66:maşallah ya arka arkaya hamile haberleri alıyoruz valla o kadar çok mutlu oluyorum ki bizlere de umut oluyosun canım rabbim kucağın almanı da nasip etsin inşş :16::16:

amin tatlım amin :D varya bizdeki bu bekleyiş bitmez 3 saat önce test sonucum bi olumlu olsaydı diyordum şimdide cuma değerim yükselse diyorum :D allahım hepimize bu duyguyu tatdırsın

Ya tabiki örtüyorlar zaten ameliyat kıyafeti giyiyorsun masaya gecince ayrıca steril bi bez koyuyorlar her yerin kapali kaliyor ..muayene gibi yani hatta daha örtülü :) endişe duyduğun herseyi sorabilirsin kolay degil tedavi süreci insan maddi manevi yoruluyor ama bak hepimiz geçtik yapılmayacak bise yok..emin ol..

allahhh razı olsun canımmmm :))konuşmak bazen gercekden iyi geliyorr peki bu idrara sıkışık olma durumu nasıl aşırı sıkışık olmama gerek yoktur herhalde dimii öle duramayacak gibii felan

allahhh razı olsun canımmmm :))konuşmak bazen gercekden iyi geliyorr peki bu idrara sıkışık olma durumu nasıl aşırı sıkışık olmama gerek yoktur herhalde dimii öle duramayacak gibii felan

bir miktar idrar sıkışık olmak gerekiyormuş canım, şimdi biz korkuyoruz ya olmazsa falan diye patlamaya bir kala gidiyoruz :D yok aslında okadar abartılacak kadar idrarının olması, olsun yeterli olduğunu hisset yani, beyine tuvalete gitmem lazım msjı gidiyorsa tamamdır altıma yapmam lazım msjını alma :D

bir miktar idrar sıkışık olmak gerekiyormuş canım, şimdi biz korkuyoruz ya olmazsa falan diye patlamaya bir kala gidiyoruz :D yok aslında okadar abartılacak kadar idrarının olması, olsun yeterli olduğunu hisset yani, beyine tuvalete gitmem lazım msjı gidiyorsa tamamdır altıma yapmam lazım msjını alma :D

o zaman ben yarın beynime altıma yapma msj hiç göndermeyeyim :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

o zaman ben yarın beynime altıma yapma msj hiç göndermeyeyim :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hahaha :) yarın mı senin transferin ^^ ne güzel benimde yarın inşallah

yok kız bişi olmaz ben tembelim mesela gece bazen nasıl sıkışmış uyanıyorum gitsem mi gitmesem mi derken uyuyorum yine :D sabah bi tuvalete giriyorum nasıl tutmuşum maşallah diyorum :1::1::1::1::1::1::1:

hahaha :) yarın mı senin transferin ^^ ne güzel benimde yarın inşallah

yok kız bişi olmaz ben tembelim mesela gece bazen nasıl sıkışmış uyanıyorum gitsem mi gitmesem mi derken uyuyorum yine :D sabah bi tuvalete giriyorum nasıl tutmuşum maşallah diyorum :1::1::1::1::1::1::1:

desene yarın transfer günü hayırlısıyla :52::52::52::52::52::52:allahım hepimizin yardımcısı olsun inş :16::16:
bense hiç tutamam canım ya :17::17::17:yarın nasıl dayanıcam bilmiyorum valla dün gece sıkıntıdan stresten belki 15 defa kalktım :17::17::17:

desene yarın transfer günü hayırlısıyla :52::52::52::52::52::52:allahım hepimizin yardımcısı olsun inş :16::16:
bense hiç tutamam canım ya :17::17::17:yarın nasıl dayanıcam bilmiyorum valla dün gece sıkıntıdan stresten belki 15 defa kalktım :17::17::17:

birgün tişimi bu kadar dert edeceğim aklıma gelmezdi :D takma okadar kafana hafif sıkışık ol yeter canım, benim birde anestezili olacak geceden sıkışcam ben doktorun üzerine salmazsam sana hiç bişi olmaz :1::1::1::1::1::1:

canımm senin kaçıncı gün embriyosuydu bebişin :34::34:bide belirtin varmıydı :52::52:

3. gün embriyosuydu canım ama bana uzun protokol uygulanmıstı canım ondan 3. gun transferim oldu... belirtim inanılmaz vardı diyemem sadece canım bi kere inanılmaz aşure cektı :D 6. gun fılan dişlerim sızladı son 2 gundur gogusum bıraz buyudu

Hamilelik haberini ya da ışığını alan tüm arkadaşların Allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Transferini ya da test gününü bekleyen arkadaşların embriyolarına Allah can versin, kucaklarını tez zamanda çifter çifter doldursun inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum :10::10::10: Toplu kutlama mesajlarımı kabul edin lütfen :16::16::16:

saol canım darısı hepimize olsun :D

hayırlı olsun canım:nazar:, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Böyle güzel haberler hepimize nasip olur inş. Nurettin hocanın hastasıydın değil mi canım?
evet canım takip işlemimi mehmet tayyar yaptı transferi nurattin hoca yaptı hatta transfer anında son aylarda yaptıgım en iyi transfer oldu embrıyolar cok iyi yerleşti demişti ben moral vermek için söylüyor sanmıştım az önce aradım adam benim kadar sevindi :D

oooooyyy canım ya güldürdünüz beni valla:1::1::1: transferden hemen sonra oracığa bırakırız ozaman:1::1::1::1::1:
bu arada yarın yavrucuklarını alda gel hayırlısıyla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşalllah...:16::16:
zaten yarın benim su içmeme bile gerek kalmayacak zaten heyecandan eminim dolacak :9::9::9::9::9:tarnsferden sonra allah ne verdiyse canım :9::9::9:valla canım kuzular mı kuzuklar mı daha bilmiyoruz yarın öğrenicez :21::21:
birgün tişimi bu kadar dert edeceğim aklıma gelmezdi :D takma okadar kafana hafif sıkışık ol yeter canım, benim birde anestezili olacak geceden sıkışcam ben doktorun üzerine salmazsam sana hiç bişi olmaz :1::1::1::1::1::1:
aynen canım zaten fazla su içemem çünkü tutamam dayanamam :1::1::1:canım senin ki niye anezteziyle olcak :44:
3. gün embriyosuydu canım ama bana uzun protokol uygulanmıstı canım ondan 3. gun transferim oldu... belirtim inanılmaz vardı diyemem sadece canım bi kere inanılmaz aşure cektı :D 6. gun fılan dişlerim sızladı son 2 gundur gogusum bıraz buyudu

anladım bitanem bana da dr uzun uyguladı yani kaçıncı gün değil önemli olan allahın nasip etmesi canım bak sana çok şükür bebişini nasipe etti :16::16::16::16::16:
darısı inşş hepimizn başına olur :124::124::124:

Back