2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canımmmmm çok dikkat et o zaman bendde glıkofem kullanıyodum şimdi kestirdiler şeker felan yok ama fazla kilo almanı engelliyomuş öyle söylediler şuan kullanmıyorum sen kullanıyomusun

ben hala kullanıyorum, kesmediler, tatlım bende insülin direnci var, 120 kg idim, bu bebek işi için 2 ay Karatay diyeti yapıp 10 kg. verdim,110 kg ye düştüm , öyle başladım ama çikolata yemekle aptallık ettim, acaba bu kadar ufakken hasar olmuş mudur?

aynı sekılde benımde ınsulın dırencım var cnım hemde cok yuksek sevıyede bende 1000mg gunde 2 kere kullanıyorum aynı zamanda ınofolıc kullanıyorum oda denglıyor ıcını ferah tut bırsey olmaz bırkere cıkolatadan abartma ama kesınlıkle bende 83 kg suanda

Kizlar idrar testi yaptim cok silik cikti suan hastenedeyim kan aldiracam ne olur dua edin

Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerle gel:)

Bu arada kızlar ben 52 kiloyum ama açlık sekerim 107 bilen var mı napmaliyim cok ac kalmamaya dikkat ediyorum.. doktorum şimdilik önemli degil ama daha yükselirse sorun teşkil eder dedi hamilelikte

internet de öyle şeyler okudum ki ölesim geldi resmen, şuan 11 günlük oluyor, ilk haftalarda dengelenmezse..... ay yazmak bile istemiyorum... anında Karatay a dönüyorum..

86,36 çıktı kizlar hamileyimmm allahin izniyle insallah

Tebrik ederim canim, darisi basima....

Sen kacinci gun yaptirdin idrar ve kan testini?

Benim transferden sonraki 8. gunum bugum, idrar testi yaptim negative cikti biraz moralim bozuldu(((

Insallah saglikla alirsin bebisini kucagina xxx

Son düzenleme:
internet de öyle şeyler okudum ki ölesim geldi resmen, şuan 11 günlük oluyor, ilk haftalarda dengelenmezse..... ay yazmak bile istemiyorum... anında Karatay a dönüyorum..

canım bence bır endokrın uzmanına gıt benım endokrın doktorum hamıle kalsanda bırakmıcaksın dedı tup bebek doktorumda desteklıyor glıforu kullanmamı dusuklerı bıle engellıyomus cunku sen ıcını ferah tut bısey olmaz doktoruna danıs agır dıyet yapma bence

86,36 çıktı kizlar hamileyimmm allahin izniyle insallah

Allllaaaaaaaahhhhhhhhhh hamilesinnnnnnnnnnnnnn olllllleeeeeeeeyyyyyyyyyy
Oohhhhhhhh maşallah canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Ben sana bugun demiştim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…