• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım cok fazla tanısmıslıgımız yok burdan okuyorum senı sadece hıssettgıım bıseyı paylasmak ıstedım ya nıcıkınden yada baska bıseyden bılmıyorum sana bı sıcaklık hıssedıyorum ve senın hamıle olduguna ınanıyorum ben :) paylasmak ıstedım tabıkıde Allah bılır ama ıcımden daha test gunume sen var yazdıkca ben zaten hamılesın sen dıyıp geıcyodum :) ınsallah yanılmam saglıkla gelır kuzun

inşallah inşallah allah herkeze nasip etsin bu duyguyu bende nazınkini hissetim:1:
:52:ya beni hiseden yokmu :50::50:

Ayyy cok sevindim sakin daha kendini uzup bebegi etkileme csbim cok sevindimm ohh :) az once tup bebek merkezinden aradilar sonucunux ne diye oysaki test günüm yarin saka gibi kaldim aksam acilde test yaptircam belirtim cok yok tatlim cok korkuyorum

Eee ordan niye aradilar yanlismi oldu acaba. Bu aksam yaptr canm hberini bekliyrm hic korkma bebekler daha kan pihtisi o yuzden bi belirti bekleme henuz 1 bucuk aylikken basliyomus hic sikinti yapma kendine ben umutlluyum hamilesin sen tatlm hic korkma bebisle konus hep brnden de slm sole:)

inşallah inşallah allah herkeze nasip etsin bu duyguyu bende nazınkini hissetim:1:
:52:ya beni hiseden yokmu :50::50:

inşşallahh canım senınde pozıtf olur sonucun ben elmaveturta yı gercektn cok hamıle olarak andım hep okurken falan ınsallah sende hamılesındır cnım saglıkla gelsın kuzucuklarınız :)

inşşallahh canım senınde pozıtf olur sonucun ben elmaveturta yı gercektn cok hamıle olarak andım hep okurken falan ınsallah sende hamılesındır cnım saglıkla gelsın kuzucuklarınız :)

inşallah inşallah canm gerçekten ianıyorum farklı bişe hiç görmedimiz insanların hamile oldunu tahmin etmek elektirik diyom baska bir açıklama yok bende naznaz6 ya çok kızdım sen hamılsin belırtı arama ben hissediyorum diye inşallah elmaveturta ve hepimiz hamiş olur dogurur sonrada bir yerde toplanırız bak ben gönüllü hepinizi kabul ederim:52::52:

inşallah inşallah canm gerçekten ianıyorum farklı bişe hiç görmedimiz insanların hamile oldunu tahmin etmek elektirik diyom baska bir açıklama yok bende naznaz6 ya çok kızdım sen hamılsin belırtı arama ben hissediyorum diye inşallah elmaveturta ve hepimiz hamiş olur dogurur sonrada bir yerde toplanırız bak ben gönüllü hepinizi kabul ederim:52::52:

:)) ınsallah cnım ınsallah hepımız saglıklı hamılelıkler gecırelm ınsallah cnım valla bende kabul ederım hatta ızmırde olan varsa buluslaım goruselım bı prgram olusturalı demıstım..bebısler dogunca cok zor ayy bu yemıyo uyumuyo ayy cokı huysuzz demekten bulusamayız :))

:)) ınsallah cnım ınsallah hepımız saglıklı hamılelıkler gecırelm ınsallah cnım valla bende kabul ederım hatta ızmırde olan varsa buluslaım goruselım bı prgram olusturalı demıstım..bebısler dogunca cok zor ayy bu yemıyo uyumuyo ayy cokı huysuzz demekten bulusamayız :))

malesefe izmirde degilim canım olsak görüşmek isterdim :34:

Şişkinlik bende de var , sanki 3-4 aylık gibiyim... Ama iner diye düşünüp yeni bişe almıyorum.

Kabız olayına çözüm bulmak gerek ya :( söylediklerin bende de işe yaramıyor:( 3 lt su içiyorum günde. Doktora sormadım henüz, netten araştırıyorum.

Keseye önümüzdeki salı dediler... Test konusunda bana da gerek yok artık dedi doktorum ama her tuvalet ve ıkınma sonrası kesin bişe oldu diye gidip başka bir yerde yaptırıyorum işte:( paronayaklık oldum valla. Ağrım da çok...

Senin bu gün testin yokmuuuuuuuuu? Çatlatma beni ya, kaç kere sordum? Yaptırdın mııı?

Yav deli misin divane misin hatun bu kadar sıkıntı yapma tamam oldu bitti hamilesin itülte deldirip kan aldırma kendini boş yere aaaaaaaa sakınangöze çöp batar biliın demi hem kötü enerci yayma ii düşünce candır:38:
Heee yaptırdımmmm sorun yok :34:

tebrikler cnm.allahım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah.kucağına aldığın günleride görürsün.

Sağol canım benim allahım sana ve topicteki herkese nasip etsin inşallah bi sürü sürü sağlıklı bebişşş

canlar bi değişiklik oldu benm yarın transferim olacak bilginiz olsun hadi iyi günler hepinizee:16::16:

Anaaaaam ne güzel hayırlı uğurlu olsunnnnn:46:al gel bibiki ohhh şükürrrrrr

ayyyyyy şimdi aradılar 9 tane embiriyom döllenmiş çok şükür Allahımmm darısı sıradakilere inşallah.... dualarla....:16::16::16::16::16::16::21::21::21:

Hadi canım allah tamamını erdirsinnn dondurmayada kalsın bi sürü bi sürüüüüüü:16:

gözün aydın ikinci testinde iyi demek keseyi görmeye ne zaman gideceksin inşallah :46:

Ay saol canım allah razı olsunnn benim dr 3 hafta sonra dedi am ben iki haftaya t kibe başlicaım kadın doumcuya gidicem valla hiiiiiiiççç kusura bakmasın herkese iki hafta demişler hatta bhcg bin i geçince görülüomuş çoğuuu yani haftaya olacak şey için bi hafta beklemenin manası yok benceeee:32:

Ay saol canım allah razı olsunnn benim dr 3 hafta sonra dedi am ben iki haftaya t kibe başlicaım kadın doumcuya gidicem valla hiiiiiiiççç kusura bakmasın herkese iki hafta demişler hatta bhcg bin i geçince görülüomuş çoğuuu yani haftaya olacak şey için bi hafta beklemenin manası yok benceeee:32:

banada 1 hafta demişti ama sennki kalp atışınıda duymak istiyo belki ondan uzattı

Yav deli misin divane misin hatun bu kadar sıkıntı yapma tamam oldu bitti hamilesin itülte deldirip kan aldırma kendini boş yere aaaaaaaa sakınangöze çöp batar biliın demi hem kötü enerci yayma ii düşünce candır:38:
Heee yaptırdımmmm sorun yok :34:

Sağol canım benim allahım sana ve topicteki herkese nasip etsin inşallah bi sürü sürü sağlıklı bebişşş

Anaaaaam ne güzel hayırlı uğurlu olsunnnnn:46:al gel bibiki ohhh şükürrrrrr

Hadi canım allah tamamını erdirsinnn dondurmayada kalsın bi sürü bi sürüüüüüü:16:

çok teşekkür ederim tatlı şey:16: Rabbim yardımcın olsun bebeyinde 9 ay boyunca sağlıklı sıhatli olsun inşallah ve onu öpüp koklamayı kucağına almayı nasip etsin Allahım... bize dua et hamişlerin duası kabul olurmuş:16::16::16::16::16::16::40:

götüüüüüüüüüüürrrrrrr bitterleri yarasın beişine inşallah kan olsun can olsun :nazar::emir_bebek::nazar:

ya yediğime pişman oldum benden kiloya bağlı Diabet var, 1000x2 glifor kullanıyorum, salakça bir şekilde çikolata yedim, yememem gerekir ve hamilelik de ne kadar tehlikeli olduğunu şimdi öğrendim, bir daha asla. derhal diyete giriyorum...

canım cok fazla tanısmıslıgımız yok burdan okuyorum senı sadece hıssettgıım bıseyı paylasmak ıstedım ya nıcıkınden yada baska bıseyden bılmıyorum sana bı sıcaklık hıssedıyorum ve senın hamıle olduguna ınanıyorum ben :) paylasmak ıstedım tabıkıde Allah bılır ama ıcımden daha test gunume sen var yazdıkca ben zaten hamılesın sen dıyıp geıcyodum :) ınsallah yanılmam saglıkla gelır kuzun

amin canım inşallah, Allah herkese versin

ya yediğime pişman oldum benden kiloya bağlı Diabet var, 1000x2 glifor kullanıyorum, salakça bir şekilde çikolata yedim, yememem gerekir ve hamilelik de ne kadar tehlikeli olduğunu şimdi öğrendim, bir daha asla. derhal diyete giriyorum...

canımmmmm çok dikkat et o zaman bendde glıkofem kullanıyodum şimdi kestirdiler şeker felan yok ama fazla kilo almanı engelliyomuş öyle söylediler şuan kullanmıyorum sen kullanıyomusun

embriyogen ne? tedavimiz aynı günlerde sonuçlancak sanırım Allah yardımcımız olsun canım

Embriyogen özel bi kabmış, yumurta toplanınca onun içinde süreç işliyo. tutunma %44 artıyor. ben aslında embriyogen yaptırmayacaktım sıkıntı tutunmadan mı kaynaklı onu öğrenelim istedik. doktor riske atma dedi. 6 yumurtadan 4 ü döllenmiş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş canım...

Back