• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bende korkunç kabızım dün öle bi ıkındımki tamam dedim bebek falan kalmadıııı ne yapmn lazımmış sordun öğrendin mi??incir kayısı süt su işe yrüaramıo bendeeeeee
Bende de çok şişkinlik var etek yada elbise giyiyom sürekli
Sen niye tekrar takrar yaptırıon testi benim bugunden sonra yok dedi doktor
Bide kese için ne zaman dedi sna ay çok sordum sustummmmmm:9::9::9:
Değerlerin süper yükselio canım maşallah allah nazardan saklasın sağlıka devam etsin inş

Şişkinlik bende de var , sanki 3-4 aylık gibiyim... Ama iner diye düşünüp yeni bişe almıyorum.

Kabız olayına çözüm bulmak gerek ya :( söylediklerin bende de işe yaramıyor:( 3 lt su içiyorum günde. Doktora sormadım henüz, netten araştırıyorum.

Keseye önümüzdeki salı dediler... Test konusunda bana da gerek yok artık dedi doktorum ama her tuvalet ve ıkınma sonrası kesin bişe oldu diye gidip başka bir yerde yaptırıyorum işte:( paronayaklık oldum valla. Ağrım da çok...

Senin bu gün testin yokmuuuuuuuuu? Çatlatma beni ya, kaç kere sordum? Yaptırdın mııı?

ay keşke demeseydim , yakınında yapacak kimse yok mu .. ben kendim yaptım ..hazır çorba asla içmem ben
Aynen hazır icmem annem de yok gelince yapsın artık.. Oyle bisi ki pişirdigim şeyi yemek istemiyorum baskası pişirsin istiyorum:))
2.gün dondurulmuştu.3.gün transfer edildi canım.senin hesaba göre 11.gün çıkması lazım yani cuma oluyo o zaman kararsız kaldım
2. Gun embriyosu 12. Gun belli olur canım transfer gunü sayılmıyor.. Bekle biraz acele etme..
Yok kimse benle ilgilenmedi :43::43::43:
Hatta bugun test günüm soran yok:5::5::5:
Bende karar verdim kimseye bişiy demicemmmmm ohhhhh canıma değsinnnnn:47::47::47:
Hani bana hamsi tava en sevdiğim şeyyyyyyyyy :56::56::56:

Ohhhh hayırlı olsunnnnnnn adetinnnnn çok gecikmedi şükürrr
Ay süper olmuş gitte bi baksınlar içerisi ne alemde
Aç bacakları yat korkunç ya her seferinde aman allahım yine mi oluyorum bendeee:26::26::26:
Ben bugun şkinci kanı verdim ya aynı yerden aldılar sen düşün nasıl mor oldum daha şimdidennnnn napacan kuzum mecbur katlanıoz boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler insan daha ii annıo valla:16:
Git gelde haber ver merak ediom çokkkkkkk

Merice ve elmaturta valla inanın öle seviniyorumki böle güzel haberlere kendiminki gibi gidin bi değerlerinzide öğrenince nfy çıkarsın gene dansözleriiiiii bizde yandan yandan yapalım bir an önce şimdiden ilk hayırlı olsunları diyim ben:49::nazar::emir_bebek:
Amanda triplere başlamış taze hamile:)) kaç çıktı sonucun?
öyle mi hiç bilgisini vermediler ne kadar içmem gerek?
Yumurta toplamadan sonra icebildigin kadar bol iç sıkıntı olmaz yunurtaliklarin için..su toplamasını giderir.. Transferden sonra da bebek için lazım sen icmeye başla ve bırakma bana doktorum boyle söyledi..

aynen hazır icmem annem de yok gelince yapsın artık.. Oyle bisi ki pişirdigim şeyi yemek istemiyorum baskası pişirsin istiyorum:))

2. Gun embriyosu 12. Gun belli olur canım transfer gunü sayılmıyor.. Bekle biraz acele etme..

Amanda triplere başlamış taze hamile:)) kaç çıktı sonucun?

Yumurta toplamadan sonra icebildigin kadar bol iç sıkıntı olmaz yunurtaliklarin için..su toplamasını giderir.. Transferden sonra da bebek için lazım sen icmeye başla ve bırakma bana doktorum boyle söyledi..

çok teşekkürler canım içiyorum şuan elimde şişem :))

Canım gördüm hemen yazdım yoksa bi daha bakta tekrar yazayım

gelmemiş tatlım baktım cok korkuyorum bu gece teste gıdecem yarına bırakmıcammm

Şişkinlik bende de var , sanki 3-4 aylık gibiyim... Ama iner diye düşünüp yeni bişe almıyorum.

Kabız olayına çözüm bulmak gerek ya :( söylediklerin bende de işe yaramıyor:( 3 lt su içiyorum günde. Doktora sormadım henüz, netten araştırıyorum.

Keseye önümüzdeki salı dediler... Test konusunda bana da gerek yok artık dedi doktorum ama her tuvalet ve ıkınma sonrası kesin bişe oldu diye gidip başka bir yerde yaptırıyorum işte:( paronayaklık oldum valla. Ağrım da çok...

Senin bu gün testin yokmuuuuuuuuu? Çatlatma beni ya, kaç kere sordum? Yaptırdın mııı?

ben de ilk günden kabız oldum incir süt yedim, bol su içtim ama eğer yürüyüş yapmazsan kabızlık devam ediyor. ben 2.gün de ıkındım ve bayağı da ıkındım, ve çıktım tuvalete, ertesi gün daha hafifledi.

Yaptrdm canm 40.41 cikti yukselme var doktru aradm guzel dedi yarn tekrar yaptrcam ikiye katlar ins. Sen naptn cnm nasilsn belirtlern basladi mi bnde cok merak ediyorum seni bana hber ver tatlm

Ayyy cok sevindim sakin daha kendini uzup bebegi etkileme csbim cok sevindimm ohh :) az once tup bebek merkezinden aradilar sonucunux ne diye oysaki test günüm yarin saka gibi kaldim aksam acilde test yaptircam belirtim cok yok tatlim cok korkuyorum

Ayyy cok sevindim sakin daha kendini uzup bebegi etkileme csbim cok sevindimm ohh :) az once tup bebek merkezinden aradilar sonucunux ne diye oysaki test günüm yarin saka gibi kaldim aksam acilde test yaptircam belirtim cok yok tatlim cok korkuyorum

bak bu iyiye işaret, akşam yaptırınca mutlaka yaz, hadi hayırlısı inşallah

kızlar, idrar testinde 2. çizgi silik de olsa var. dün yoktu, bugün var, bir gecede bazı şeyler değişmiş.erken sevinmeye korkuyorum. hafif kahverengi damlalar yine başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın 8.30 da test saatim

canım cok fazla tanısmıslıgımız yok burdan okuyorum senı sadece hıssettgıım bıseyı paylasmak ıstedım ya nıcıkınden yada baska bıseyden bılmıyorum sana bı sıcaklık hıssedıyorum ve senın hamıle olduguna ınanıyorum ben :) paylasmak ıstedım tabıkıde Allah bılır ama ıcımden daha test gunume sen var yazdıkca ben zaten hamılesın sen dıyıp geıcyodum :) ınsallah yanılmam saglıkla gelır kuzun

Back