2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

tatlım, benim pek bilgim yok sorduğun konuda ama akşam tekrar yaz, kızlar işten gelince cevap yazarlar sana. ben Jinemed de yaptırdım, Dr.um Munip bey.çok memnunum, her aşama da bizzat ilgilendi. Jinemed in embriyolog u da oldukça iyi ve işinde çok başarılı. sana memorial da söylenen dışarıdan yumurta olayı aklıma yatmadı.

Bahçeci fulyayı bilmiyorum, ama Memorial Şişli de tedavi gören bir sürü arkadaşı tanıyorum. Oraya giden başka hiç bir merkezi beyenmiyor. Senin istediğin gibi yumurta takibini yakınında yaptırıp opu ve transfer için Memoryale gelen arkadaş vardı, şimdi hamile. Bir de Memorial erkek inferlitesinde çok başarılı. Memorial topiğinde faceye geçmemişten çok arkadaş vardı, iki ay hiç neqatif alan olmadı. İlaç dozu çok kontrollu yapılıyor. Az yumurta yüksek kalite prinsipi ile gidiliyor ve çok başarılı olduklarına aylardır şahit oluyorum. Embrioloji Laboratuvarı çok başarılı. Bu benim bildiklerim. Sana tavsiyem her ikisi ile de görüş, hangisi içine daha çok sinerse onunla devam edersin.

Mutlaka ön görüşme yapın. Allah hayır neredeyse onu nasip eylesin.

canım bana dısarda yumurta takıbı yapılıp sonra oraya gıtmen mantıklı gelmedı arkdasım bahcecıye gıdıyo mustafa bahcecı doktoruda sız hangı sehırdesınız? tek secenek ıstanbul mu dusunuyosunuz?

selam kızlar benim iğnelerimin 8. Günü idi ve kontrole gittim... 4 bir tarafta dört diğer tarafta yumurtam var şuanda daha da artarmı bilmiyorum ama perşembe günü yine kontrole gitmemi söylediler.. Ve bi aksilik olmazsa cumartesi günü de toplucaklar... Ilaçlara aynen devam dediler kevgir gibi olduk ama mecbur devam...

Benim gögüslerim hassaslaştı regli öncesi gibi kendimim şiş de hissediyorum arada sıcak basıyor yumurta toplama öncesi iğne tedavisinde normalmidir bu durumlar bilmiyorum ama yazmak istedim...

Adanadan dönerken yolda eşimli tartıştım.. Benim koca perşembe gel diyen doktora cuma gelsek olmazmı iznim kalmadı diye tutturtu ... Sonra çıktık bana baban götürsün ozaman son kontrole ben izin alamam dedi bende çıkıştım biraz kızdım belli etmeden ağladım ilaçlardan sanırım hem uykulu bir halim var hem gelgitlerim...

Neyse içimi döktüm bugünde ...

BU ARADA DÜNDEN BERİ BENEKLİ DIŞINDA POZİTİF OLAN VARMI MERAK ETTİM GEÇMİŞE BAKAMADIM MALESEF

Son düzenleme:
oncelıkle hamıle olan arkdaslar ınsallah saglıkla hzuurla kucagınıza almayı nasıp etsın ....ve ben hala adet olamadım sokturucum bıttıg halde (dun aksam bıttı gercı ) ama gelen gıden yok okadar stres yapıyorumkı artıkbıran once gelsın ıstıyorum 2.gunu dogum kontrol hapına baslıcam 8 ekımde kontrolum var..gene bısey cıkıcakta ertelencek dıye cok korkuyorum

özel mesajdan yazamadım şu an canım ama verdiğin isim ile bulamıyorum

şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...

bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....

Son düzenleme:

Hayırlı olsun kucağın bebekle dolsun Allah analı babalı büyütsün

canım göğüslerinin öyle hassas olması normal benimde öyle ilaçlardan dolayı çok acıyoooo

Hayrli olsun cnm 15 yumurta cok iiymis ins hepsi dollenir de yarin cok guzel haberler alirsin tatlim.. Bnimde pers transferim var hayirlisiyla

canım yolladım ama özel mesajla ismimi atamadım sana oğluşunun resmi var dimi benim iki isimli eşimle.orda bende bahsetmiyorum tabiki en azından tanışırız bir gün diye

hatunlar bende perşembe gidiyorum inş transfere bir aksilik çıkmazsa dr 1 tane koyuyormuş benimde ikinci olmaz diyolar nasip olsunda tek çift farketmez birbirimizi unutmayalım dualarımızda kızlar ALLAH yardımcımız olsun bol şans5. gün embrriyosunun tutunma şansı daha yüksekmiş öyle duydum hayırlısı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…