- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.021
Kizlar herkese merhaba. Ben haziranda tup bebek denedim ama negatif aldim. Yaptigim merkezden memmun kalmadim, simdi arastiriyoruz. Bahceci fulya ile memorial sisli arasinda kaldik. Sehirdisindan gelicez bahceci fulya disardan yumurta takibi kabul etmiyo, burda olmalisiniz diyo. Memorial disardan yaptirip yumurta toplamada buraya gelin diyo. Kafam cok karisti. Bizde sorun esimin morfolojisi dusuk. Acaba orda olsak daha mi iyi? Napsak ki?
Kizlar herkese merhaba. Ben haziranda tup bebek denedim ama negatif aldim. Yaptigim merkezden memmun kalmadim, simdi arastiriyoruz. Bahceci fulya ile memorial sisli arasinda kaldik. Sehirdisindan gelicez bahceci fulya disardan yumurta takibi kabul etmiyo, burda olmalisiniz diyo. Memorial disardan yaptirip yumurta toplamada buraya gelin diyo. Kafam cok karisti. Bizde sorun esimin morfolojisi dusuk. Acaba orda olsak daha mi iyi? Napsak ki?
gçem ay bende 26 sında olmuştum ama bu ay21 inde geldi dr zaten bir ay erteldi muhtemeln bayramda 17 veya 18 ekimde gelir iğneler başlarsa ancak kasım başında toplatmaya gelirim senin bu ay başlıyor haırlısı inşallah face adresin var mı özel mesaj dan yazsana
şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...
şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...
bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....
selam kızlar benim iğnelerimin 8. Günü idi ve kontrole gittim... 4 bir tarafta dört diğer tarafta yumurtam var şuanda daha da artarmı bilmiyorum ama perşembe günü yine kontrole gitmemi söylediler.. Ve bi aksilik olmazsa cumartesi günü de toplucaklar... Ilaçlara aynen devam dediler kevgir gibi olduk ama mecbur devam...
Benim gögüslerim hassaslaştı regli öncesi gibi kendimim şiş de hissediyorum arada sıcak basıyor yumurta toplama öncesi iğne tedavisinde normalmidir bu durumlar bilmiyorum ama yazmak istedim...
Adanadan dönerken yolda eşimli tartıştım.. Benim koca perşembe gel diyen doktora cuma gelsek olmazmı iznim kalmadı diye tutturtu ... Sonra çıktık bana baban götürsün ozaman son kontrole ben izin alamam dedi bende çıkıştım biraz kızdım belli etmeden ağladım ilaçlardan sanırım hem uykulu bir halim var hem gelgitlerim...
Neyse içimi döktüm bugünde ...
BU ARADA DÜNDEN BERİ BENEKLİ DIŞINDA POZİTİF OLAN VARMI MERAK ETTİM GEÇMİŞE BAKAMADIM MALESEF
Hayırlı olsun kucağın bebekle dolsun Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun kucağın bebekle dolsun Allah analı babalı büyütsün
güzel haberler al inşşşş
bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....
havadan mıdır nedir başım ağrıyor, çatlıyor resmen
Hayrli olsun cnm 15 yumurta cok iiymis ins hepsi dollenir de yarin cok guzel haberler alirsin tatlim.. Bnimde pers transferim var hayirlisiyla
gçem ay bende 26 sında olmuştum ama bu ay21 inde geldi dr zaten bir ay erteldi muhtemeln bayramda 17 veya 18 ekimde gelir iğneler başlarsa ancak kasım başında toplatmaya gelirim senin bu ay başlıyor haırlısı inşallah face adresin var mı özel mesaj dan yazsana
maşallah canım demek 5. gün embriyosu olacakinş sımsıkı tutunur anneciğine ve hiç bırakmaz bitanem hayırlara vesile olsun işlerimiz kuzum
beni de az önce aradılar perşembe günü transferim var 5. günü embiyosuama kaç tane koyacaklarını söylemediler sadece idrara sıkışık gel dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?