2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

arkadaşlar ben bebişim için transfer öncesi salatı tefriciye baslamıstım cuma duası yapılacak ama sanırım yetişmeyyecek aranızda okumak isteyen varsa okuyabilirmi???
yetiştirmek istiyorum

kaç tane istersen okurum arkadaşım Allah kabul ederse

ne güzel hepiniz tedavileri olmuş bebeklerinizi bekliyorsunuz kiminiz o güzel haberi almış bile benimde hesaplarıma göre ekim ayında ilaçlarıma başlayacaktım ama adetim hala gelmedi ilaç içtim gelmesi için hala yok hormonlarım bozulmuş stresten

hepsi sıkıntıdan oluyo arkadaşım ben bile pko olmasına ragmen 3 aydır düzenli oluyıdum 12 agustosta adet olup hemen tedaviye baslayacaktım güya ama düşün 15 eylüülde olup baslayabildim
sende sıkıntı yapma gec olsunda güç olmasın

beni hala merkezden aramadılar transfer günüyle ilgili çok merak ediyorum :18::18:

derinsuu sen ne yaptın canım haberin geldi mi :26:

Canım benım transfer perşembe olucak 1 adet 5. Gun olucak,
Senın de bugun olsaydı ararlardı heralde senınde 5. Gune gıder cnm haber ver mutlaka cnm ınsallah hayırlısıyla atlatırız bunuda

Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış

Canım gozun aydınnn cok sevındım darısı başımıza artık
Bır bır haberler artmaya başladı hiç bitmesın bu guzel mujdelı haberlerımız inşş

Kizlar hekeze gunaydin bugün daha mutlu oyandim sanki daha umutluyum tabi gece boyunca elimde bi kagit guya kan testi sonucuymus diyorum ki kac yaziyor bi okur musunuz deyip milletin eline kagidi veriyorum sanirim son gece kendi doktorumla oturur cay kehve icerim ruyamda) goguslerim agridi yan yatarken bile bidr sanki şişmiş ler oyle işte kizlar insallah bugun hayirli haberler aliriz hayirli sabahlarrr

canım eksiğim var baya sen seni sıkıntıya sokmayacak kadar sayı ver bana onu yazayım...
Allah razı olsun hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah cok saol canm

salı çarşamba perşembe toplam 750 tane okurum... ben sadece gece okuyabilirim, işten çıktıktan sonra... tüm gün evde olduğumda bende kendime günde 500-600 tane okuyabiliyordum ama sadece gece olunda.... ancak 200-250 olur günde

canım 750 diye yorma kendini mademolurmu 300-500 arası bi rakam söyle onu yazayım o kadar al sen cok fazlada yüklenme kendine canım olurmu
sen söyle ben yaazayım cok alma canım bitirririm herhalde canım kimseye yüklenemem
cok saol

Güzelim sen söyledim de yapmadı demişsin ama yapamadım ben şu hamilelik Takvimini... Hatta yazdım sana beceremedim diye sen atladın o iletiyi herhalde. Nasıl yapıcam kine ??
Bir de senin bir sonraki testin ne zaman? Ne zaman öğrenicez ikizlerimizi???

Canım benım transfer perşembe olucak 1 adet 5. Gun olucak,
Senın de bugun olsaydı ararlardı heralde senınde 5. Gune gıder cnm haber ver mutlaka cnm ınsallah hayırlısıyla atlatırız bunuda

maşallah canım demek 5. gün embriyosu olacak inş sımsıkı tutunur anneciğine ve hiç bırakmaz bitanem hayırlara vesile olsun işlerimiz kuzum

beni de az önce aradılar perşembe günü transferim var 5. günü embiyosu ama kaç tane koyacaklarını söylemediler sadece idrara sıkışık gel dediler

o zaman şöyle yapalım ben bu gece bi deniyim kendimi yormadan kaç tane okuyorum :)onu 3 le çarparız sonra :)))) ki çok yorucu bi şii değil... zaten alışınca hızla gidiyo valla.... sonra sen cuma bitirmek istiyosun diye salı çarşamba perşembe dedim,

evet canım kolay okunuyo ama istemem kendini yormanı
500 yazayım madem okumaya calış eger az okursan haber ver perşembe ben tamamlarım ama diyelimki btirdin haber ver ben sana bitti veya bitmedi derim ona göre kalırsa alabilirsen alırsın olurmu en iyisi o zaten cok şükür az kaldı baya okudum ben arkadaşlarda aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…