- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.001
Canim bi kac gun once bi ark 30 cokti iki gun sonra 140 miydi neydi tam hatirlamiyorum uzme tatli canini bebegini lutfen. Ne güzel soylemissin uzulmek yok diye :))
Değerin düşük ola bilir, şimdilik bu hiç bir şey ifade etmez. Mühümm olan ikiye katlanması. Her kesde farklı ola biliyor. Senin değerine yakın bir deyerle hamile kalan bir arkadaş vardı, şimdi 30.haftasında. InşeAllah senin de değerin ikiye katlanır ve bebişin sağ salim doğulana kadar seni brakmaz.
Bende üçüz gebelikdi 9.gün değerim 173, bir arkadaşta tek gebelik ve 9.gün değer 500 den yüksek. Her kesde aynı olucak diye bir şey yok.
maşallah canım demek 5. gün embriyosu olacakinş sımsıkı tutunur anneciğine ve hiç bırakmaz bitanem hayırlara vesile olsun işlerimiz kuzum
beni de az önce aradılar perşembe günü transferim var 5. günü embiyosuama kaç tane koyacaklarını söylemediler sadece idrara sıkışık gel dediler
Hmm ins benmde ole olur canm bu aksam tekrar mi yaptrsam acaba test
gecen ay 26 sında olmustum ınsallah bu ayda oyle olur eger 26 sında olursam 2 gun sonra ıgnelere baslıycam ve o zaman transferı bulent hoca yapacak..daha gec olursa ayse hanım yapacak..sen ıstanbula ne zaman geleceksın...
herkes nerede, yeni haberler var mı
Değerin düşük ola bilir, şimdilik bu hiç bir şey ifade etmez. Mühümm olan ikiye katlanması. Her kesde farklı ola biliyor. Senin değerine yakın bir deyerle hamile kalan bir arkadaş vardı, şimdi 30.haftasında. InşeAllah senin de değerin ikiye katlanır ve bebişin sağ salim doğulana kadar seni brakmaz.
Bende üçüz gebelikdi 9.gün değerim 173, bir arkadaşta tek gebelik ve 9.gün değer 500 den yüksek. Her kesde aynı olucak diye bir şey yok.
dur diyecem ama duramıcaksın biliyorum içini yiyip bitiriyor isterden yarın öğleye kadar bekle ama için rahat etmeyecekse gece yaptır
Bu aksam 12. Gunum oldugu icn yaptrmk istiyrum biraz da olsa yukselme varsa tmm olcak dicem ama yaptrdgim degerden dusuk cikarsa nasipte yokmus der otururum
İnşaallah hayırlısı allah söyletti belkidecanım bnm o bnm testim degıl beneklıyı tahmın ettm inşallah haftaya bugunde bnmkı bellı olacak yınede saol allah duysun inşallah bnde yazarım öyle allah hepimize nasip etsin
Kizlar hekeze gunaydin bugün daha mutlu oyandim sanki daha umutluyumtabi gece boyunca elimde bi kagit guya kan testi sonucuymus diyorum ki kac yaziyor bi okur musunuz deyip milletin eline kagidi veriyorum sanirim son gece kendi doktorumla oturur cay kehve icerim ruyamda ) goguslerim agridi yan yatarken bile bidr sanki şişmiş ler oyle işte kizlar insallah bugun hayirli haberler aliriz hayirli sabahlarrr
asıl sen nerdesin canım :) alışık değilim senin olmamana nerdesinn kiiiii
canım sıkıldı bende arkadaşıma gittim şimdi geldim güzelim
iyi yapmışşın canım vallahi ben evin içinde bayılcam az kaldı kahverengi leke gelmiyor demi iyisin
iyi yapmışşın canım vallahi ben evin içinde bayılcam az kaldı kahverengi leke gelmiyor demi iyisin
yok canım kahverengi akıntı toplamda 2 çay kaşığı kadar oldu ve başladığı gibi aniden bitti ama dikkat ettim eski kandı akan, yani hem eski pıhtılar vardı hemde hafiften jölemsi kıvamdaydı, ki ben jel falan kullanmadım yani. ben de eve geldim evim şahane yi izliyorum
iyi hadi canım sevindim opudan bile kalma olabilir ben jel kullanıyorum ama artık jeli kullanırken canım acıyor kullanmaman iyimi kötü mü bilemedim :s havadan nem kapıyoruzbende izliyordum ama teyze bomba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?