2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ins ole olur bu ikinci denemem di ilkinde degerlerim yuksek cikip gebelik sonlandi bundada dusuk ckip devam eder diye umut ediyorum

Cok ii cnm bellıydı senın zaten yumurta sayından
Benı 12 de cagırdılar ıns o gune kadar dayanır yavrucuklarımız

gecen ay 26 sında olmustum ınsallah bu ayda oyle olur eger 26 sında olursam 2 gun sonra ıgnelere baslıycam ve o zaman transferı bulent hoca yapacak..daha gec olursa ayse hanım yapacak..sen ıstanbula ne zaman geleceksın...

gçem ay bende 26 sında olmuştum ama bu ay21 inde geldi dr zaten bir ay erteldi muhtemeln bayramda 17 veya 18 ekimde gelir iğneler başlarsa ancak kasım başında toplatmaya gelirim senin bu ay başlıyor haırlısı inşallah face adresin var mı özel mesaj dan yazsana

dur diyecem ama duramıcaksın biliyorum içini yiyip bitiriyor isterden yarın öğleye kadar bekle ama için rahat etmeyecekse gece yaptır

Bu aksam 12. Gunum oldugu icn yaptrmk istiyrum biraz da olsa yukselme varsa tmm olcak dicem ama yaptrdgim degerden dusuk cikarsa nasipte yokmus der otururum

Bu aksam 12. Gunum oldugu icn yaptrmk istiyrum biraz da olsa yukselme varsa tmm olcak dicem ama yaptrdgim degerden dusuk cikarsa nasipte yokmus der otururum

evet canım için içini yemezsin inş kolay değil çünkü canım aralıkta çıkınca kafanı o kurcalıyor sen yaptır canım istersen en azından kafan rahatlar

Canlarimmmmmm arkadaslarim nasilisnizzz ben ise basladim bugun giremicem kusuruma bakmayin yarin goruscez artikkkkkkk ekd ve elanor icin aksam burdayi ama hepiniz opuorum)

canım, inşallah, hayırlı bir rüya. belirtilerde güzel

iyi yapmışşın canım vallahi ben evin içinde bayılcam az kaldı kahverengi leke gelmiyor demi iyisin

yok canım kahverengi akıntı toplamda 2 çay kaşığı kadar oldu ve başladığı gibi aniden bitti ama dikkat ettim eski kandı akan, yani hem eski pıhtılar vardı hemde hafiften jölemsi kıvamdaydı, ki ben jel falan kullanmadım yani. ben de eve geldim evim şahane yi izliyorum

iyi hadi canım sevindim opudan bile kalma olabilir ben jel kullanıyorum ama artık jeli kullanırken canım acıyor kullanmaman iyimi kötü mü bilemedim :s havadan nem kapıyoruz bende izliyordum ama teyze bomba :)

iyi hadi canım sevindim opudan bile kalma olabilir ben jel kullanıyorum ama artık jeli kullanırken canım acıyor kullanmaman iyimi kötü mü bilemedim :s havadan nem kapıyoruz bende izliyordum ama teyze bomba :)

evet kan kesinlikle opu dan kalmış gibiydi. teyze hakikaten bomba, tam anaç tipli, zaten çocukları torunları saydı damatları unuttu. çok güldüm

Kizlar herkese merhaba. Ben haziranda tup bebek denedim ama negatif aldim. Yaptigim merkezden memmun kalmadim, simdi arastiriyoruz. Bahceci fulya ile memorial sisli arasinda kaldik. Sehirdisindan gelicez bahceci fulya disardan yumurta takibi kabul etmiyo, burda olmalisiniz diyo. Memorial disardan yaptirip yumurta toplamada buraya gelin diyo. Kafam cok karisti. Bizde sorun esimin morfolojisi dusuk. Acaba orda olsak daha mi iyi? Napsak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…