- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.061
şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...
bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....
Ay nası yapıcam ben onu ya. Biraz kilom var. Utanırım benama onlar alışkındır di mi
yaa yemeği abarttım midem bulanıyor... EKD iştesin biliyorum testi yatırmaya fırsat buldun mu
Az önce test sonucum geldi. Maalesef nasip değilmiş.
merhaba.
iki merkez arasında kaldığını söylemişin bence bahçeci fulya daha iyi. oranın ismini çok duydum hep başarı konusunda tabi kendim gitmedim. ilk tüp denemeni nerede yaptın bilmiyorum ama bende istanbul tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek yaptım bu ay. şimdi test günüm olan cumartesiyi bekliyorum. orayıda tavsiye ederim. negatif alsam dahi ikinci tercihim olacak yinede.
Kesinlikle fulya bahçeci.
hayırrrasla yapma dışardan takibi yumurta takibin çok önemli onların içi boşmu dolumu kaçtanesin oldunu takıbı yapan doktorun bılır bnce takıbını aynıı kişiye yaptr umarım pozitif sonuçlar alırsın
merhaba ben aşılama ilk denememi memorial ataşehir de yaptırdım ama hiç memnun kalmadım açıkçası.ne yaklaşımı beğendim ne de takibi.sonucu bile telefonda dokytorunuzdan öğrenemiyorsunuz.öğrenmek için defalarca telefon açıyorsunuz.şimdi tüp bebek tedavisine başladık. yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum doç dr gazi yıldırıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. çok iyi bir doktor.öneririm .çok cana yakın ve hastayı çok rahatlatıyor.
hayırlısı olsun inş, canını hiç sıkma vardır herşeyin bi vakti zamanı...
Kocaman bir negatif.
gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldu boğazımda kocaman bir yumruk oturdu..
şu an kafanda ruhunda karmakarışıkdır muhakkak, ama uygunsuz olmayacaksa tekrar deneyecek misin, ne yapacaksın, hayır soruyorum çünkü bende ne yapayım bilmiyorum
aaa çok şaşırdım benden başka kayseride yaptıran yok bu grupta :) nurettin hocanın hastasıyım sen
Benim için bundan sonra pek vakit zaman yok. 38 yaşındayım, rezervlerim çok az, üstüne bir de morfoloji sorunumuz var. Bu üçüncü ve son denememizdi. Akupunktur, histereskopi, önerilen ve duyduğum ne varsa yaptırdım. Olmayınca olmuyor, ne düşüneceğimi bilemiyorum.
söyleme ne olur öyle, bende 38 yaşımdayım ve erken menopoza giriyorum, ilk denemem ve çok korkuyorum, daha gençsin bu işin 45 yaşa kadar yolu var. kendini toparlarsın tekrar denersin. İstanbul da mıydın sen?
Lütfen üzülüp stres yapma. Bence hamilesin, bebeğini düşün.
İstanbul'dayım. Ben de erken menapoza giricem kuvvetle muhtemel. Neyse yapıcak birşey yok.
İstanbul'dayım. Ben de erken menapoza giricem kuvvetle muhtemel. Neyse yapıcak birşey yok.[/QUO
CANIMMM LÜTFEN YAPMA BUNU KENDİNE ALLAH EGER VERCEK OLDUKTAN SONRA HİÇ BİR ŞEY MANİ OLAMAZ YETERKİ OL DESİN KURBAN OLDUGUM ALLAHIM ODA BİZİ BÖYLE DENİYOR İŞTEEVET ZOR BİR SINAV AMA NE YAPALIM ELİMİZDEN BİRŞEY GELMİYOR BİZ GÜÇSÜZÜZ MALESEF AMA KENDİNİ YIPRATMA OLACAK OLDUKTAN SONRA BİR BAKMIŞSIN KENDİNDEN OLMUŞ YETERKİ İSTESİN O AMA BU KADAR STRES YAPMA LÜTFEN 2 DENEMEDEN SONRA ARAŞTIRMADINMI TUTMAYIŞININ NEDEDNİNİ CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?