2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hayırlı olsun canım, benim de bugün toplandı 6 taneydi. Allah hayırlısını versin inş..

Az önce test sonucum geldi. Maalesef nasip değilmiş.

ne diyorsun,ben senden çok umutluydum, çok ama çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun, Allah en kısa zamanda nasip etsin, sanırım benimde aynı sonuç çıkacak, hiç belirti yok, idrar testi negatif hep, Allah sesimizi duysun ve hepimize versin yarabbim..

Ben ilk denememi Acibadem Maslakta yaptim. Memmun kalmadm. Cok tesekkur ederim ins iyi haberler verirsin :)

Kesinlikle fulya bahçeci.

Sagol canim

Benim de aklimdan boyle geciyo. Tsk ederim cvp icin

Allah yardimcimiz olsun, sagol cvp icin

hayırlısı olsun inş, canını hiç sıkma vardır herşeyin bi vakti zamanı...

Benim için bundan sonra pek vakit zaman yok. 38 yaşındayım, rezervlerim çok az, üstüne bir de morfoloji sorunumuz var. Bu üçüncü ve son denememizdi. Akupunktur, histereskopi, önerilen ve duyduğum ne varsa yaptırdım. Olmayınca olmuyor, ne düşüneceğimi bilemiyorum.

şu an kafanda ruhunda karmakarışıkdır muhakkak, ama uygunsuz olmayacaksa tekrar deneyecek misin, ne yapacaksın, hayır soruyorum çünkü bende ne yapayım bilmiyorum

Tekrar denemeyeceğim. Çok yıprandım. Eşim ilk denemeden sonra bir daha denemek istememişti, benim ısrarımla ikinci ve üçüncüyü yaptık. Olsaydı bunda olurdu. Demek ki nasibimde yok.

söyleme ne olur öyle, bende 38 yaşımdayım ve erken menopoza giriyorum, ilk denemem ve çok korkuyorum, daha gençsin bu işin 45 yaşa kadar yolu var. kendini toparlarsın tekrar denersin. İstanbul da mıydın sen?

söyleme ne olur öyle, bende 38 yaşımdayım ve erken menopoza giriyorum, ilk denemem ve çok korkuyorum, daha gençsin bu işin 45 yaşa kadar yolu var. kendini toparlarsın tekrar denersin. İstanbul da mıydın sen?

İstanbul'dayım. Ben de erken menapoza giricem kuvvetle muhtemel. Neyse yapıcak birşey yok.

İstanbul'dayım. Ben de erken menapoza giricem kuvvetle muhtemel. Neyse yapıcak birşey yok.

içimden bir ses Birgün mutlaka bebeğine kavuşacağını söylüyor senin için dua edeceğim... ben Beşiktaş da oturuyorum yıldız da. bu eğer görüşüp dertleşmek istersen, ne zaman istersen, bana özelden mesaj at, bir kahve içelim, ben iyi bir dinleyiciyim, kafan dağılır, bazen bir yabancıya konuşmak daha kolay olur.. her zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…