- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #4.041
inşallah canım ya hepimiz hamile kalalım inşallah... Anne olalımmmmm allahın izniyle
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ya hepimiz hamile kalalım inşallah... Anne olalımmmmm allahın izniyle
inşallah çok teşekkür ederim canımmmm ama önce senin bebişin olucak inşallah inşallah inşallah hamiledirsin.... perşembemiydi senin testin...![]()
hatunlar bende perşembe gidiyorum inş transfere bir aksilik çıkmazsa dr 1 tane koyuyormuş benimde ikinci olmaz diyolar nasip olsunda tek çift farketmez birbirimizi unutmayalım dualarımızda kızlar ALLAH yardımcımız olsun bol şans5. gün embrriyosunun tutunma şansı daha yüksekmiş öyle duydum hayırlısı....
İdrar testi yaptım az önce, bugün 10.günüm,hazır test negatif çıktı gene. kızlar ben bu hazır idrar testini 5.ve 7. günlerde de yapmıştım, bugün de yaptım negatif, ama kendimi bırakmadım çünkü 12 günde bile ancak kanda çıkıyor, idrarda 20 günden önce çıkacağını sanmıyorum. yada züğürt tesellisi benimki Ehehe, : )
Kizlar herkese merhaba. Ben haziranda tup bebek denedim ama negatif aldim. Yaptigim merkezden memmun kalmadim, simdi arastiriyoruz. Bahceci fulya ile memorial sisli arasinda kaldik. Sehirdisindan gelicez bahceci fulya disardan yumurta takibi kabul etmiyo, burda olmalisiniz diyo. Memorial disardan yaptirip yumurta toplamada buraya gelin diyo. Kafam cok karisti. Bizde sorun esimin morfolojisi dusuk. Acaba orda olsak daha mi iyi? Napsak ki?
Kizlar herkese merhaba. Ben haziranda tup bebek denedim ama negatif aldim. Yaptigim merkezden memmun kalmadim, simdi arastiriyoruz. Bahceci fulya ile memorial sisli arasinda kaldik. Sehirdisindan gelicez bahceci fulya disardan yumurta takibi kabul etmiyo, burda olmalisiniz diyo. Memorial disardan yaptirip yumurta toplamada buraya gelin diyo. Kafam cok karisti. Bizde sorun esimin morfolojisi dusuk. Acaba orda olsak daha mi iyi? Napsak ki?
İnşallah bitanem allahımin izniyle o da olca inşallah:)Cok ii cnm bellıydı senın zaten yumurta sayından![]()
Benı 12 de cagırdılar ıns o gune kadar dayanır yavrucuklarımız
Maşallah canim bir sürü yumosun toplanmis ins hepsi dollenirler canim :)şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...
bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....
hatunlar bende perşembe gidiyorum inş transfere bir aksilik çıkmazsa dr 1 tane koyuyormuş benimde ikinci olmaz diyolar nasip olsunda tek çift farketmez birbirimizi unutmayalım dualarımızda kızlar ALLAH yardımcımız olsun bol şans5. gün embrriyosunun tutunma şansı daha yüksekmiş öyle duydum hayırlısı....
şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...
bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....
çıkmazzzzzzzzz yaaaaaaaaaaaaa boşuna bakma üzme kendini kaldı 2 günün dayan inşallh burda senn içinde oynuyacaz
ayyy süper blastmı oluyo ozaman senin yavruların canımmmmm![]()
İnşallah bitanem allahımin izniyle o da olca inşallah:)
Maşallah canim bir sürü yumosun toplanmis ins hepsi dollenirler canim :)
Benim jelim de dolapta duruyo canim
Hayyyy maşallah persembe arka arkaya transfere kizlar :))))) rabbim inşallah hepimizin yuzunu güldürur :)))))))))
Hepimiz de 5. Gun bebisleri :))))
arkadaşlar bu problemler yüzünden tüp bebek yaptırıp pozitif bir şekilde hamileliği devam eden var mı
ben bol bir eşofman giydim ama sana Ameliyathaneye giderken arkası açık giysi veriyorlar ve dönünce hiç ayağa kalkmadan ve kesinlikle kendini kasmadan sedyeden yatağa kayıyorsun, ben hiç karın kaslarımı kullanmadım hemşire beni yatağa kaydırdı hiçbir şekilde bacaklarımı sarkıtmadım kalmadım. çeksinler işleri ne, ilk yarım saatte tutunmaya başlıyor bebek. ben 3 saat yattım eşim yemek söyledi yedirdi asla katı bişi yeme, akabinde kabız oluyorsun bol su içmeye çalışBi de bi soru daha. Opu ve transfer günleri hastanede ne giydiniz? 2-3 saat yatacaksınız dediler de...gecelik mi yoksa eşofman mı daha iyi olur?
ben bol bir eşofman giydim ama sana Ameliyathaneye giderken arkası açık giysi veriyorlar ve dönünce hiç ayağa kalkmadan ve kesinlikle kendini kasmadan sedyeden yatağa kayıyorsun, ben hiç karın kaslarımı kullanmadım hemşire beni yatağa kaydırdı hiçbir şekilde bacaklarımı sarkıtmadım kalmadım. çeksinler işleri ne, ilk yarım saatte tutunmaya başlıyor bebek. ben 3 saat yattım eşim yemek söyledi yedirdi asla katı bişi yeme, akabinde kabız oluyorsun bol su içmeye çalış