• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

İdrar testi yaptım az önce, bugün 10.günüm,hazır test negatif çıktı gene. kızlar ben bu hazır idrar testini 5.ve 7. günlerde de yapmıştım, bugün de yaptım negatif, ama kendimi bırakmadım çünkü 12 günde bile ancak kanda çıkıyor, idrarda 20 günden önce çıkacağını sanmıyorum. yada züğürt tesellisi benimki Ehehe, : )

hatunlar bende perşembe gidiyorum inş transfere bir aksilik çıkmazsa dr 1 tane koyuyormuş benimde ikinci olmaz diyolar nasip olsunda tek çift farketmez birbirimizi unutmayalım dualarımızda kızlar ALLAH yardımcımız olsun bol şans:49::49::49::16::16::16:5. gün embrriyosunun tutunma şansı daha yüksekmiş öyle duydum hayırlısı....

evettttt canım öyle ve belkide kendi bölünür tek yumurta ikizi olur :1::29::1:allah gönlüne göre versin :54:

İdrar testi yaptım az önce, bugün 10.günüm,hazır test negatif çıktı gene. kızlar ben bu hazır idrar testini 5.ve 7. günlerde de yapmıştım, bugün de yaptım negatif, ama kendimi bırakmadım çünkü 12 günde bile ancak kanda çıkıyor, idrarda 20 günden önce çıkacağını sanmıyorum. yada züğürt tesellisi benimki Ehehe, : )

çıkmazzzzzzzzz yaaaaaaaaaaaaa boşuna bakma üzme kendini kaldı 2 günün dayan inşallh burda senn içinde oynuyacaz

Kizlar herkese merhaba. Ben haziranda tup bebek denedim ama negatif aldim. Yaptigim merkezden memmun kalmadim, simdi arastiriyoruz. Bahceci fulya ile memorial sisli arasinda kaldik. Sehirdisindan gelicez bahceci fulya disardan yumurta takibi kabul etmiyo, burda olmalisiniz diyo. Memorial disardan yaptirip yumurta toplamada buraya gelin diyo. Kafam cok karisti. Bizde sorun esimin morfolojisi dusuk. Acaba orda olsak daha mi iyi? Napsak ki?

merhaba ben aşılama ilk denememi memorial ataşehir de yaptırdım ama hiç memnun kalmadım açıkçası.ne yaklaşımı beğendim ne de takibi.sonucu bile telefonda dokytorunuzdan öğrenemiyorsunuz.öğrenmek için defalarca telefon açıyorsunuz.şimdi tüp bebek tedavisine başladık. yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum doç dr gazi yıldırıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. çok iyi bir doktor.öneririm .çok cana yakın ve hastayı çok rahatlatıyor.

Kizlar herkese merhaba. Ben haziranda tup bebek denedim ama negatif aldim. Yaptigim merkezden memmun kalmadim, simdi arastiriyoruz. Bahceci fulya ile memorial sisli arasinda kaldik. Sehirdisindan gelicez bahceci fulya disardan yumurta takibi kabul etmiyo, burda olmalisiniz diyo. Memorial disardan yaptirip yumurta toplamada buraya gelin diyo. Kafam cok karisti. Bizde sorun esimin morfolojisi dusuk. Acaba orda olsak daha mi iyi? Napsak ki?

hayırrr :20: asla yapma dışardan takibi yumurta takibin çok önemli onların içi boşmu dolumu kaçtanesin oldunu takıbı yapan doktorun bılır bnce takıbını aynıı kişiye yaptr umarım pozitif sonuçlar alırsın:16:

Cok ii cnm bellıydı senın zaten yumurta sayından;)
Benı 12 de cagırdılar ıns o gune kadar dayanır yavrucuklarımız
İnşallah bitanem allahımin izniyle o da olca inşallah:)
şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...:66::66::66::66::66::66::66::66:

bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....
Maşallah canim bir sürü yumosun toplanmis ins hepsi dollenirler canim :)
Benim jelim de dolapta duruyo canim
hatunlar bende perşembe gidiyorum inş transfere bir aksilik çıkmazsa dr 1 tane koyuyormuş benimde ikinci olmaz diyolar nasip olsunda tek çift farketmez birbirimizi unutmayalım dualarımızda kızlar ALLAH yardımcımız olsun bol şans:49::49::49::16::16::16:5. gün embrriyosunun tutunma şansı daha yüksekmiş öyle duydum hayırlısı....

Hayyyy maşallah persembe arka arkaya transfere kizlar :))))) rabbim inşallah hepimizin yuzunu güldürur :)))))))))

Hepimiz de 5. Gun bebisleri :))))

şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...:66::66::66::66::66::66::66::66:

bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....

hayırlı olsun inşalahh bebişlerin 5 gün dayanır sonrada hoopp göbüşe:1:

Kesinlikle fulya bahçeci.

merhaba.
iki merkez arasında kaldığını söylemişin bence bahçeci fulya daha iyi. oranın ismini çok duydum hep başarı konusunda tabi kendim gitmedim. ilk tüp denemeni nerede yaptın bilmiyorum ama bende istanbul tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek yaptım bu ay. şimdi test günüm olan cumartesiyi bekliyorum. orayıda tavsiye ederim. negatif alsam dahi ikinci tercihim olacak yinede.

İnşallah bitanem allahımin izniyle o da olca inşallah:)

Maşallah canim bir sürü yumosun toplanmis ins hepsi dollenirler canim :)
Benim jelim de dolapta duruyo canim

Hayyyy maşallah persembe arka arkaya transfere kizlar :))))) rabbim inşallah hepimizin yuzunu güldürur :)))))))))

Hepimiz de 5. Gun bebisleri :))))

İnsallah aynı gun sonuclarımızı aldıımızda hepimiz sevınırız kızlar artık gun sayıcaz cok az kaldı, bayramda cıfte bayram yasamak istıyoorummmmmm:49::49::49:

Herkese merhaba. Bugün ilk gonal f imi aldım bismillah dedim ve başladım tedaviye. Ama kafama bişi takıldı. Tedavi boyunca ilişki yasak dediler. Ben yumurta toplamadan sonra yasak diye biliyordum. Yanlış mı biliyordum acaba?

Bi de bi soru daha. Opu ve transfer günleri hastanede ne giydiniz? 2-3 saat yatacaksınız dediler de...gecelik mi yoksa eşofman mı daha iyi olur?

Bi de bi soru daha. Opu ve transfer günleri hastanede ne giydiniz? 2-3 saat yatacaksınız dediler de...gecelik mi yoksa eşofman mı daha iyi olur?
ben bol bir eşofman giydim ama sana Ameliyathaneye giderken arkası açık giysi veriyorlar ve dönünce hiç ayağa kalkmadan ve kesinlikle kendini kasmadan sedyeden yatağa kayıyorsun, ben hiç karın kaslarımı kullanmadım hemşire beni yatağa kaydırdı hiçbir şekilde bacaklarımı sarkıtmadım kalmadım. çeksinler işleri ne, ilk yarım saatte tutunmaya başlıyor bebek. ben 3 saat yattım eşim yemek söyledi yedirdi asla katı bişi yeme, akabinde kabız oluyorsun bol su içmeye çalış

ben bol bir eşofman giydim ama sana Ameliyathaneye giderken arkası açık giysi veriyorlar ve dönünce hiç ayağa kalkmadan ve kesinlikle kendini kasmadan sedyeden yatağa kayıyorsun, ben hiç karın kaslarımı kullanmadım hemşire beni yatağa kaydırdı hiçbir şekilde bacaklarımı sarkıtmadım kalmadım. çeksinler işleri ne, ilk yarım saatte tutunmaya başlıyor bebek. ben 3 saat yattım eşim yemek söyledi yedirdi asla katı bişi yeme, akabinde kabız oluyorsun bol su içmeye çalış

Ay nası yapıcam ben onu ya. Biraz kilom var. Utanırım ben :( ama onlar alışkındır di mi

Back