- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.961
Hayirli olsun tatlim allahm tez zamanda gecirsun bu süreci canim hangi memorialde tedavi olacaksin bende memorialdeydim ondan sordum
Allah razı olsun canım, kayserideyim, sen nerdesin??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun tatlim allahm tez zamanda gecirsun bu süreci canim hangi memorialde tedavi olacaksin bende memorialdeydim ondan sordum
Allah razı olsun canım, kayserideyim, sen nerdesin??
TebriklerHTML:![]()
Ben ilkinde tutan gördüm benim yumurtalarım daha iyiydi ama o arkdaşınki tuttu ben hala uğraşıyorum. Hiç belli olmuyor işte. İinşallah ben de bu sfefer pozitifi görür bebişimi kucaklarım :)
Ayyyy canım benimmmm
ellerim patlayana kadar alkışlayabilirim ya ben seni :))))) aksu sen bitanesin, Rabbim rahat bi gebeliğin ardından ikizlerini kucağına almayı nasip etsin tatlım.
arkadaşım çok doğru yazmışşsın bana da mantık olarak öyle geliyor zaten. özel hastaneler işini garantiye almak için şart öne sürüyolar diye düşünüyorum.
teşekkür ederim yani rezerv kısıtlı olsa bile direk rapor alamıyorum o zaman ben. özel olacak işlemler
Canım benim ilk deneme pozitif .. Umutsuz olmayın..Bu arada ilk kez deneyip pozitif sonuç alan var mı? İlkinde pek tutmuyomuş galiba![]()
:)) dinle dinle birazdan seslenirler anne diye duyarsın:))ilk defa yarım saat arayla sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi oldu 3 sn sürmedi bu sancı kramp anlamına geliyor die sevindim beni tek huzursuz eden benim çikolata kistim vardı oda o taraftaydı alındı ama tırstım sizcee
Canım benim ilk deneme pozitif .. Umutsuz olmayın..
:)) dinle dinle birazdan seslenirler anne diye duyarsın:))
aynı benim gibi olmuş kendimi dinlemesem anlayamazdim yani 2-3 sn lik cızırtılar olmuştu o da 3-4 kez..:))
Canim ne olursun moralini bozma senin koca kafali doktorun niye boyle bisey soyluyor uzuyor seni bi kere oldu diye bi daha olcaka anlamina gelmez arkadasim lutfen
Canım benim ilk deneme pozitif .. Umutsuz olmayın..
:)) dinle dinle birazdan seslenirler anne diye duyarsın:))
aynı benim gibi olmuş kendimi dinlemesem anlayamazdim yani 2-3 sn lik cızırtılar olmuştu o da 3-4 kez..:))
Blmiyorum canm simdi tekrar yaptrdm devlette 29.70 ckti normalde 100 ustu olmasi gerekiyomus benm dusuk cikti kahrettim kendimi.
Blmiyorum canm simdi tekrar yaptrdm devlette 29.70 ckti normalde 100 ustu olmasi gerekiyomus benm dusuk cikti kahrettim kendimi.
Canım hepimiz güleriz ins:) seni o kadar iyi anlıyorum ki elinde degil ama tavsiyem biraz kendini meşgul et bişiler yap birilerine git alisverise cik yemek yapyoksa insan kafayı yicek yok kramp yok agrı yok öttü yok bilmemne:) inanki ben transferden sonuc gunüne kadar memlekete gittim kimse de bilmiyo tabi durumumu gun geçirdim oyaladım kendimiayyy gülme krizene girdimsen beni güldürdün allahta seni güldürsün o kadar korkuyorum ki kötü düşünce ay gözlerim dolu dolu oluyor daha öncesi iyi olacak diye çok ümitliydim ama zamanım yaklaştıkça korkuyorum olmayacak diye... allahım inşallah hayırlı olur bu kramp
Canım hepimiz güleriz ins:) seni o kadar iyi anlıyorum ki elinde degil ama tavsiyem biraz kendini meşgul et bişiler yap birilerine git alisverise cik yemek yapyoksa insan kafayı yicek yok kramp yok agrı yok öttü yok bilmemne:) inanki ben transferden sonuc gunüne kadar memlekete gittim kimse de bilmiyo tabi durumumu gun geçirdim oyaladım kendimi
Bosuna stres yapıyosun bebeklerin senleyse bırak da rahat etsinler ozgurce plesenta buyutsunler yok degilse de zaten cok gec.. Ama üzülmek için biraz erken canım anneler dirayetli olur bak üzüntünü onlara hissettirme..
günaydın herkese iyi sabahlar
canım adet ne zaman yani iğneler ne zaman başlıycak biz seninle ilk başladığımızda 23 eylül dü sanki ben 21 eylül de oldum ama bir ay ötelenince muhtemelen bayramda adet olucam arada kontrole giderim sorun cıkmazsa bayramda başlar iğnelerim