2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Senin stresli günlerine var daha. Hakkında en güzeli olsun.

3. Gun embriyosuydu bugun 11. Gunum doktorumu aradim oda yukselebilir de kanaman da gelebilir dedi o yuzden uzuldm. Cok alistm en ona benm icn dua edin

Bu doktorlar ne kadar stres yaşadığımızı bilmiyorlar mı? 11. günde 3. günlük embriyo gayet güzel sonuç 9 ay sonra kucağına alacaksın inşallah

İnşallah görülenden daha çok yumurta toplarlar ve hepsi kaliteli olur ve de hepsi döllenir ve de de hepsi 5. günü görür

Hayirli olsun tatlim allahm tez zamanda gecirsun bu süreci canim hangi memorialde tedavi olacaksin bende memorialdeydim ondan sordum

merhaba bende adet olunca iğnelere başlıcam.Uludağ üniversitesinde.gerçekten 3 ay sonraya randevu veriyorlar.sonuçlar çıkınca bile sonuç göetermek içinde 3 ay sonra randevu veriyorlar.ben muayeneye gittiğimde duydum arayanlara ocak 7-8 gibi arayın randevu için diyolar.ocakta arasan marta falan verir.ben dışarda 2 aşılama yaptırdım.eşimde sperm azlığı var ben 31 yaşındayım dr barış bey yaş nedeni ile rezervlerde azalıyor zaten yapılacak herşeyi yapmışsınız dedi ürolojide eşime tüp bebek önerdi böylece ilk deneme için hazırlandık.inşallah hayırlısıile ilk denemede güzel sonuçlar alırız.bu arada 5 yıl dır evliyim.

Çok sevindim güzelim çoookkkkk :))) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İkiz olacak gibi vallahi :)) Ayyy havuz partisi süper olacak ikizlerde kızzz :)) ısırıcam onları :))

İş yerinde aklım sende kaldı... Çok tuhaf da bir gün yaşadım. Zannettim ki iş yerinde herkes kutlama yapıcak, ben kendimi çok özel hissedicem filan, nerdeeeee kimse takmadı valla... Tüm sıkıntıları biriktirmişler, beni beklemişler... Evdeyken sürekli bebiş düşünüyodum, sizlerle konuşuyodum, şimdi gündelik hayata dönünce kimsenin karnımdakini taktığı yok valla:))

Senin şu ilk gün heyecanın geçsin, asıl endişe o zaman başlıyor, göreceksin sen de, ama çok şükür Allah'a, değerin maşallah süper tatlım ya :)))

Ekd cim, yarın senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz. Yarın da senin Bayramı'nı kutlayacağız birlikte inşallah... Öğrenir öğrenmez bize yazmayı unutma sakın...

Biri tembel ya teyzesi 1.5 koydu diodum hep hakkaten 1.5şeklinde ilerliolarrrrr
Sağol canım allah razı olsun senin ikinci test yarındı demi yaz sonucunu bekliommmmmm
Miilet ne anlar bizim çektiğimizden yat kalk oluo çoğu ondan sallamıolardır sen boşverrrr ben sana parti yapcam işte daha ne istionnnn)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bebeklerin derdi bitmeyecek ah anne olmak ne zormus ilk once pozitif alıyosun başlıyo iki gun sonra iki kayı ohhh demeye kalmadan keseyi görsem diyosun keseyi görünce ucacakken kalp atışını duysam diyosun kalp atışını duydum sevindim bu seferde icerde hafif kanama varmis dusarda yok ama istirahat verdi dr bi sonraki randevuya içerdeki kanama geçer mı acaba diye dusuncelerle kalakaldim.. 😳

Son düzenleme:

benden sana tavsiye, işyerinde kimsenin derdini dinleme ve yüklenme, deki kardeşim ben hamileyim, bana anlatmayın üzülüp sıkılmak yasak bana de gitsin, yoksa kimse aldırmaz, hassastır hamiledir diye.

O kadar güzel anlatmışsınki. Bizimde sorun hem eşimde sperm azlığı ve hareket yetersizliği hemde bende polikistikover i anımsatan kistik yapılar var. Yarın ilk muayeneye gidicez. tüp bebek tedavisine başlicaz Allah' ın izniyle. Bu arada bende ot .ok birsürü şey içtim. Eşimde hala içiyor bişiler. Pek faydasını görmedik sanki ama gene de psikolojik olarak da iiyi geldiğini düşüüyorum böyle şeylerin.

mutlu habere çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza :))

Merhaba, ben ilk defa yazıyorum. Benim test günüm 29 eylül . Çok korkuyorum bu akşam testi pozitif çıkanları görünce çok sevindim. Hepsine hayırlı olsun. Bana da umut oldular moralim düzeldi. Darısı başımıza. İnşallah hepimiz bebişlerimizi en kısa zamnda sağlıkla kucaklarımıza alırız. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın amin .

Son düzenleme:
İnşallah görülenden daha çok yumurta toplarlar ve hepsi kaliteli olur ve de hepsi döllenir ve de de hepsi 5. günü görür [/QUOTE]

güzel duaların için sağol canım, küçükler de var ama yeterli değil sanırım, 2,5 yıldır klomen kullanınca doktor rezervlerde azalma olmuş dedi. hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…