- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.901
Canım benim test günüm yarın. İşten geldikten sonra gidebilirim en iyi ihtimal. Yarın bu saatlerde öğrenirim sanırım. Hala adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. Pozitifi görenlerde kahverengi akıntı oldu (naz ve benekli) bende yok, endişeliyim. Göğsümde bir iki mavi çizgi var ama, ne zamandır var, hep mi ordalardı bilmiyorum. Kasığımda tuhaf bir ağrı mı, sancı mı, çekme mi anlamadığım bir şey oluyor ama sık değil. Çok korkuyoruuuuuuuuummmm.
Test sonucumu aldim 28.41 cikti dusuk bi sonuc cok moralim bozuk(
sen 2 gün sonra tekrarla tatlım bence testini, hemen bozma moralini. kaçıncı gün emriyosuydu?Test sonucumu aldim 28.41 cikti dusuk bi sonuc cok moralim bozuk(
bu ara bana deseler ki devlet mesaiye ücret vercek ben burda yatsam olur mu diycem kızım yaaaa..... ücretsiz ne ki? nası bi şey o... parasız olmak mı? hadi ordannnnbi de bi benle olcak gibi değil ki, goncam nolcak? özel sektör amelesi olarak sabah akşam hafta içi sonu durmadan çalışıyo bu ara :))))) yazık zaten adamıma.... bi du bakalım, ben dedim ya bi çekileyim az içime, içimi dinlendireyim.... hala arada elim sigaraya gidiyo, bundan bi vazgeçiyim.... zor durduruyorum bazen kendimi. fsh 12 korkunç değil zaten canım, ben sonraki ay 19 u görünce tüp bebek merkezlerini dolaşıp, geneli zaten %30 gibi bi şansım olduğunu söyleyince birine karar verdim işte.
Beni laboratuar yaktı bana dediler iki saat sonra çıkacak mail formu doldurun biz size mail atarız sonucu dediler bende tamam ded
M.sonra aradım evet sonucunuzçıktı ama ikiden sonra mail atmaya başlıoruz dörde kadar gelir dediler dedim senle benle dalga mı geçion seni o lab ratuarıda yakarım ben kaç gündür bu sonuç için ne acılar çektim bilion mu deyince doktorun ekranına gönderdim arayın onu dedi.neyse o telefon trafiği bei yedi bitirdi işte.
Doktorun söldiklerini sölüorum:sağlıklı bi gebelik olduğunun anlaşılması için iki gün sonra tekrar tahlil yapılacak
İlaçlardan estrofem günde bir e düşülecek
Ağır kaldırmak dışında günlük hayatta hiçbir kısıtlama yok
Değer ikiye katlarsa 3hafta sonra kese için ultrason
Tek bebek için değer yüksek ama iki bebek için düşükmüş geriden gelen geriden gelmeye devam edio olabilirmiş eğer iki gün sonra değer iki kattan daha yüksek olursa iki bebek olması muhtemelmiş yok sadece iki kayına çıktıysa gene iki bebek olbailirmiş ama ihtimali düşükmüş
İşte şimdilik bu kadar
Elenor nerde gitti mi hastaneye dıyan bilen var mı
Perşembe elma dan önce yarın ekd var sırada hayırlısıyla
bende bikaç kez okudum... biraz okunması zor ama çok güzel bi kitap evet bencedebabilde ölüm, İstanbul da aşk, o kitap bende de var. okuduğum en güzel kitaplardan. İskender pala yazarı. okumak isteyene tavsiye ederim
canım çok çok sevindim tebrikler arkadaşım ne güzel böyle arka arkaya güzel haberler veriyosunuz bizi acayip motive ediyosun darsısı inşş hepimizin başına olur
beni hala merkezden aramadılar transfer günüyle ilgili çok merak ediyorum :18::18:
derinsuu sen ne yaptın canım haberin geldi mi :26:
Canım benim test günüm yarın. İşten geldikten sonra gidebilirim en iyi ihtimal. Yarın bu saatlerde öğrenirim sanırım. Hala adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. Pozitifi görenlerde kahverengi akıntı oldu (naz ve benekli) bende yok, endişeliyim. Göğsümde bir iki mavi çizgi var ama, ne zamandır var, hep mi ordalardı bilmiyorum. Kasığımda tuhaf bir ağrı mı, sancı mı, çekme mi anlamadığım bir şey oluyor ama sık değil. Çok korkuyoruuuuuuuuummmm.
bu ara bana deseler ki devlet mesaiye ücret vercek ben burda yatsam olur mu diycem kızım yaaaa..... ücretsiz ne ki? nası bi şey o... parasız olmak mı? hadi ordannnnbi de bi benle olcak gibi değil ki, goncam nolcak? özel sektör amelesi olarak sabah akşam hafta içi sonu durmadan çalışıyo bu ara :))))) yazık zaten adamıma.... bi du bakalım, ben dedim ya bi çekileyim az içime, içimi dinlendireyim.... hala arada elim sigaraya gidiyo, bundan bi vazgeçiyim.... zor durduruyorum bazen kendimi. fsh 12 korkunç değil zaten canım, ben sonraki ay 19 u görünce tüp bebek merkezlerini dolaşıp, geneli zaten %30 gibi bi şansım olduğunu söyleyince birine karar verdim işte.
Allah kucağına almayı nasip etsin, hamileler artıyor
İsteyen herkesin kucağı tez zamanda çifter çifter dolsun inşallah
kızlarrr cuma günü test yapacak varmı benden başka?oof ne hissettigimi bilmiyorum olmadımı acaba hep geçiyor içimden inş güzel sonuç alırım
Göğüslerim karın ağrım mide bulantım herşeyim geçti ya ne bilem hala anksiyetik hal acaba bu sabah vardı şimdi yok mu şeklinde
Ben aslında gebelik takibi yapacak doktora gitmek istiyorum sıfırdan malum kendi ıvf cime gıcığım zaten o da gebelik takibi yapmıo nolurki direk istediğim bi kadın dıumcuya gitsem iki hafta sonra bence daha iyi olur
Profiline git orada bebeğinin doğacağı muhtemel tarih hesapla yap ve yazınca kaydet alta çıkıo benimki gibi
Göğüslerim karın ağrım mide bulantım herşeyim geçti ya ne bilem hala anksiyetik hal acaba bu sabah vardı şimdi yok mu şeklinde
Ben aslında gebelik takibi yapacak doktora gitmek istiyorum sıfırdan malum kendi ıvf cime gıcığım zaten o da gebelik takibi yapmıo nolurki direk istediğim bi kadın dıumcuya gitsem iki hafta sonra bence daha iyi olur
Profiline git orada bebeğinin doğacağı muhtemel tarih hesapla yap ve yazınca kaydet alta çıkıo benimki gibi
Test sonucumu aldim 28.41 cikti dusuk bi sonuc cok moralim bozuk(
Sen yarın ne zaman nereye gidecen ???
Çarşamba iki katına çıkarsa idrar testi alcam fotosunu çekcem burayada koyarım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?