2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bugün ben de kahverengi akıntı oldu, dün mercimek kadar olmuştu, bugün damla başladı ve hafif regl sancısı geldi bende ped koydum pedde 1 çay kaşığı kadar kahverengi akıntı oldum Dr. a mesaj attım test günü yaklaşan kadınlarda normal, kırmızı kan gelirse haber ver dedi zaten akıntı o kadarla kaldı ve ayıptır söylemesi cırcır oldum, çok su içtiğim için vücuttaki tuzu atıyorum bu yüzden canım tuzlu şeyler istiyor, bu saatte kalktım fırında kremalı sarımsaklı patates yaptım bir tuz doldurdum inanamazsın, eşim görse asla yedirmez. ama o kadar suya bu tuz alımı hiçbir şey. cırcır da olunca elektrolit dengem bozuldu sanırım. akıntı dışında hiçbir hareket olmadı bende. o da normalmiş.

Konuya biraz ortadan dalis yapcam telefondan da girdigim icin tam ne yazilmis goremedim ama yazayim dedim kasim da tam 3 yillik evli olcam ama gectigimiz agustos da cikti raporumuz ozellikle erkekten kaynaklanan problemlerde 3 yillik evlilik sarti aranmiyor

babilde ölüm, İstanbul da aşk, o kitap bende de var. okuduğum en güzel kitaplardan. İskender pala yazarı. okumak isteyene tavsiye ederim

Son düzenleme:

Allah kucağına almayı nasip etsin, hamileler artıyor
İsteyen herkesin kucağı tez zamanda çifter çifter dolsun inşallah

kızlarrr cuma günü test yapacak varmı benden başka? oof ne hissettigimi bilmiyorum olmadımı acaba hep geçiyor içimden inş güzel sonuç alırım

canım çok çok sevindim tebrikler arkadaşım ne güzel böyle arka arkaya güzel haberler veriyosunuz bizi acayip motive ediyosun darsısı inşş hepimizin başına olur

Sağol arkadaşım çok teşkkür ederim inaşlla iki gün sonra ikiye katlarda sağlıkla devam eder
Darısı hayırlısıyla tüm topiğin başınaaaaa

beni hala merkezden aramadılar transfer günüyle ilgili çok merak ediyorum :18::18:

derinsuu sen ne yaptın canım haberin geldi mi :26:

Sen arasana baktın sallamıo onlar seni binecen tepelerine bebişler söz konusu valla kusura bakmasınlar

Bu sölediklerinin sende olan tamamı benle aynıydı hatta bugun benim herşeyim geçti gene hiçbiiy yok günlerime döndüm sıkıntı yapma darlanma yarın herşey çok güzel olucak inşallah

Kuzum hemen demedimki kendini maddi manevi toparlayınca dedim mm:26:
Süresi uzun olmamakla beraber bi kafanı topla zaten adet dönemi bunun için var bence kadın kendi kendine kalsın diye adet ol hayırlısıyla ben sana ısrarı aman bırakma en azından düşünmeye devam et die ediommmmm

yani demek istiyorum ki bende de hiçbir belirti yoktu bugüne kadar olan da bugünkü ufak akıntı ki o da durdu zaten
o yüzden sıkılma herşey yolunda gidecek.

Allah kucağına almayı nasip etsin, hamileler artıyor
İsteyen herkesin kucağı tez zamanda çifter çifter dolsun inşallah

Aminnnnnnnnnnn canım inşallahhhhhhh

kızlarrr cuma günü test yapacak varmı benden başka? oof ne hissettigimi bilmiyorum olmadımı acaba hep geçiyor içimden inş güzel sonuç alırım

Kötü düşünmek yasakkkkkk hıııı cısssssssss
İnşallah senşn için en hayırlı olan sonucu alcaksınnnnnn

kimse iğnelerin ne kadar acıttığından bahsetmiyor artık. gerçi ilk zamanlar gibi beze yapmıyor ve ağrıtmıyor, yoksa ben mi öyle düşünüyorum sadece. iğneleri hala yakan var mı

Teşekküuuuuur:)

Son düzenleme:

Teşekküuuuuur:)
Bende hamile kaldığından beri kendi doktorumda devam ediyorum..ivf ye sadece bilgi verdim ilk haftalar..onlar da biliyolar kime gittiğimi zaten bilgi verdim arada biz sizi arar kontrol ederiz dediler:)

[SUB][/SUB]
Sen yarın ne zaman nereye gidecen ???
Çarşamba iki katına çıkarsa idrar testi alcam fotosunu çekcem burayada koyarım:))))

Ben yarın Yeditepe'de yaptırmak istiyorum ama eşim taaaa oraya neden gidiyoruz evimizin yakınında bşn beş yüz tane hastane varken diyo :))) İdrar testi yap tabii. Ne zamanın intikamı alınacak o testlerden. Ya benekli ben çok korkuyom( Daha önce annemle eşim erken test yapıyorum diye kızıyordu. Bu defa he desem bu saatte götürücekler beni hastaneye. Anlamıyor bunlar benim korktuğumu. Hala bel, kasık, bşraz da karın ağrım var. Ağlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…