• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bugün ben de kahverengi akıntı oldu, dün mercimek kadar olmuştu, bugün damla başladı ve hafif regl sancısı geldi bende ped koydum pedde 1 çay kaşığı kadar kahverengi akıntı oldum Dr. a mesaj attım test günü yaklaşan kadınlarda normal, kırmızı kan gelirse haber ver dedi zaten akıntı o kadarla kaldı ve ayıptır söylemesi cırcır oldum, çok su içtiğim için vücuttaki tuzu atıyorum bu yüzden canım tuzlu şeyler istiyor, bu saatte kalktım fırında kremalı sarımsaklı patates yaptım bir tuz doldurdum inanamazsın, eşim görse asla yedirmez. ama o kadar suya bu tuz alımı hiçbir şey. cırcır da olunca elektrolit dengem bozuldu sanırım. akıntı dışında hiçbir hareket olmadı bende. o da normalmiş.

Diyom ben size kahverengi leke iyidir diye. Benim yok :((((((((

[SUB][/SUB]

Ben yarın Yeditepe'de yaptırmak istiyorum ama eşim taaaa oraya neden gidiyoruz evimizin yakınında bşn beş yüz tane hastane varken diyo :))) İdrar testi yap tabii. Ne zamanın intikamı alınacak o testlerden. Ya benekli ben çok korkuyom:(( Daha önce annemle eşim erken test yapıyorum diye kızıyordu. Bu defa he desem bu saatte götürücekler beni hastaneye. Anlamıyor bunlar benim korktuğumu. Hala bel, kasık, bşraz da karın ağrım var. Ağlamak istiyorum.

kaç günün kaldı testine canım sniin

Ben yarın Yeditepe'de yaptırmak istiyorum ama eşim taaaa oraya neden gidiyoruz evimizin yakınında bşn beş yüz tane hastane varken diyo :))) İdrar testi yap tabii. Ne zamanın intikamı alınacak o testlerden. Ya benekli ben çok korkuyom:(( Daha önce annemle eşim erken test yapıyorum diye kızıyordu. Bu defa he desem bu saatte götürücekler beni hastaneye. Anlamıyor bunlar benim korktuğumu. Hala bel, kasık, bşraz da karın ağrım var. Ağlamak istiyorum.

İyi bir hastanede iyi bir doktorla tedavi olmuşsun. Eminim sen ve doktorun elinden geleni yapmışsınızdır.
İnşallah sonuçta bebekli olacak :emir_bebek: Bebeğini ve kendini üzme :16:

kızlar igneyi nerden vuruyonuz bn koldan vurdum felaket morardı göbekten vurdum hafif kızarmış :44:

Göbek deliginin 4 parmak disindan sag veya sol tarafina vur ama vurmadan once vuracağın yeri iki parmağınla hafif sıkıştır gerginlessin.. İğneyi batir ve bas bastığın parmağı çekmeden 5 sn bekle o sekilde iğneyi çıkar..iğneye bastığın parmağı derinin altındayken geri çekme.. Bunlar püf noktalar ben morarma yasamadım bu sekilde uyguladıktan sonra...

Canım senin de beklerken kahverengi akıntın oldu mu?

Benim hamile oldugumu öğrendikten sonra oldu ama akıntı seklinde degil içimdeki jel kahverengi geri geldi.. Bana ivf doktorum sonuc alana kadar kanaman ağrın olursa dikkate alma olabilir demişti.. Ben buradaki doktoruma sordum kırmızı görmezsen korkma dedi..yani bende teste kadar lekelenme falan olmadı ama olması dert degilmiş..

Son düzenleme:
hayırlı akaşamlar herkese,
aranıza yeni katıldım, 4 yıllık evliyim, 2,5 yıldır doktora gidiyorum çatlatma iğneleri sonra ara ara 4 kez aşılama oldum ve memorial de tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yarın 12,30 da yumurta toplanacak 5 yumurtam var. herşey şu ana kadar çok iyi ama çok heyecanlıyım. inş.herkes hakkında hayırlı olur....

diyorum sana, olunca da korku, devam ederse kırmızıya çevirirse diye. o daha beter, Dr.un mesajını koymuştum buraya, sen görmedin sanırım

Görmedim canım. Gündüz iş yerinde çok yoğun oluyorum, hiç giremiyorum siteye. Akşam da çok yorgun olduğum için uyukluyorum. Çok zaman geçiremiyorum burda anlayacağın. Şimdi biraz araştırdım, yerleşirken kılcal damara denk gelirse oluyormuş kanama. Herkeste olmuyormuş. Neyse, yarın her şey belli olacak.

İnşallah canım ya. Çok yıprandım ki burda pek çok arkadaş da aynı durumda. Sende durumlar nasıl?

Benim yumurtalarımı eylülün 7 sinde toplandıktan 3 gün sonra dondurduk. Perşembe adetimle rahim kalınlaştırıcı bantlara başladım. Sanırım kurban bayramından önceki hafta ortası transferim olacak. Bugünde akupunktura başladım. Transfere kadar gideceğim, bakalım faydası olacak mı! Doktor genelde yumurta sayısını ve kalitesini artırmak için geliyorlar dedi. Bunu da öğrenmiş oldum. Strese faydası olur diye devam edeceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun...

[SUB][/SUB]

Sıkıntı yapma allah aşkına biraz rahtlamaya çalış bak nerden nereye geldik beraber ilk satırlarımız dön oku ay göbeğim acıo yumyumlarım ne zaman toplanır şeklinde :9::9::9:
Ben dün gece rüyamda dinazor savaşı yaptım nasıl bi darlamak nasıl bı popo açıkta kalmasıysa sen düşün ama savaşı nereye bağladım bhcg sonucuna :52:biri dio 68 biri dio 33 dieri arkadaş 750 bu arada savaşta devam ediooooooo sen düşün tırlamanın boyutunu işte:32::52:
Ama diOrum inan buaraya kadar süper geldikkkk bundan sonrasıda çok güzel daha doğrusu en hayırlısı neyse o olucakkksen gönlünü ferah tut lütfen
İşten çıkıp bide orlara kadar gitme boşver eve yakın hastanede yaptır sonra sonuç alması sıkıntı oluo bak ben bugun telefonda mail başında öldüm öldüm dirildim mm
Ağlamak yok gülmek var ağlama kısmınıda geçtik maalesef o da korkunç ilaçlarımız zamnıydı geride kaldı üzgünümmmm :34:
Korkacaksan kan almaktan kork valla benim kolumun içine ettiler resmen iki güne nasıl düzelcek bilmom

Back