- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.841
İnşallah hayirli sonuclar aliriz canim sana da cok var tv izlemekten daraldim varmi belirtin vs
Ne yapsak ya ayni sehirler olsaydik vallahi bulusurduk
güzel olurdu, konuşur dururduk..
keşke ne kadar güzel olurdu gün bile yapardık
Merhaba kızlar bende Kasım 2011 de tüp bebek ile îkizlerime hamile kaldım 2012ağustosta doğdular biri kız biri erkek şimdi 1 yaşındalar umarım hepinizîn sonucu olumlu olur
sanırım sıra bende, inşallah rabbim nasip etsin, Perşembe den önce test yaptıracaklar var mı?
şu grup olarak gün yapsak valla 1 seferde kaç tüp bebek parasını toplayıveririz düşünsene
ben variimmm test gunum yarin ama ben bu gece yaptiricam kizlar
ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış
Aman canim bilmiyordum kabak çekirdeğinin kötü olduğunu bilmiyorumhergün yiyorum iyi diye. Calisiyor musun canim evde misin zaman gecmiyor bi arkadasin varsa onla zaman gecirsen iyi olur ama az kaldi oy nasil heyecanli iyi olacak canim ben hissediyorum
Ben variimmm test gunum yarin ama ben bu gece yaptiricam kizlar
hadi bakalım güzel haberle gel inş
yok canım adet olunca baslıyacagım iğnelere..bayramdan sonra donecekmıs hoca...dr a kontrol ıcın gıt tabıı ıhmal etme...ne yapalım geç olsun güç olmasın....
Canıııııııııııımmmmmm, hamilesiiiiiiiiiinnnnnnn. Bütün gün aklım sendeydi, çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.
hadi hayırlısı bakalım, al pozitif sonucunu gel. bebekler olunca bir gün ayarlarız tanışırız tüm arkadaşlar
ıns cok heyecan var sonucu alinca bayilmam ins
hadi hayırlısı bakalım, al pozitif sonucunu gel. bebekler olunca bir gün ayarlarız tanışırız tüm arkadaşlar
bayılacaksan eğer mutluluktan olsun
Sağol canım benim darısı yarın senin güzel haberlerine bende merakla onu bekliyorummmmmmmm
tek istegim mutluluktan olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?