• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar merhaba
ne güzel herkes tedavide bazılarımız gün bile sayıyor
bizde adet olunca hadi hormon testlerini yaptıralım dedik biraz daha hazırlıklı gitmek adına
doktoruma tüp bebek yaptıracağız deyince o zaman hepatip b hepatip b ve kızamık testlerinide yapalım dedi tam kan sayımıda yaptık allaha şükür kanım güzel çıktı hepatip b yüksek 1000 çıktı kızamıkta öyle oda 16,8 çıktı ama onların aşılarını olmuştum o yüzden yüksek çıktı galiba hormon testlerim ise şu şekilde;
T3 2,96 .......2/4,4
T4 1,23 .......0,93/1,7
TSH 2,44......0,27/4,2
FSH 4,81
Prolaktin 27,21....6/29,9
LH 3,49

sizce nasıl arkadaşlar birde sizden başka test istemişlermiydi tüp bebekten önce????????:44: :44: :44:

Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış

Hadi Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim maşallah :-)

merhaba,
bugün transferim oldu. bebeklerimi aldım geldim. 5 ekim test tarihim.

.aaaa seninle benim aynı gün test tarihi ınş hayırla sonuçlanır benim de bugün transfer oldu u5ekim gelmez olur artık......

.aaaa seninle benim aynı gün test tarihi ınş hayırla sonuçlanır benim de bugün transfer oldu u5ekim gelmez olur artık......[/QUOTE]

buradan tek tek takip ediyorum süreçleri çok heyecanlı. ikimizde aynı gün güzel haberleri veririz inşallah.

hadi sizin transferiniz oldu test günü bekliorsunuz benim daha yumurtalar bile toplanmadı ama ben yerimde duramıyorum içim kıpır kıpır ... zaman geçmiyor ir an önce sonuca ulaşmak istiyorum ...

valla sizleri okudukça ben nasıl geçiricem o günlerimi deyip 6 tane kitap aldım hazırda bulunsun okudukça zamanı unuturum sanırsam

beneklibolibonnn elin sürekli karnına gidiyosa, aptal bi gülümseme yerleştiyse yüzüne... ve hala bi yanın inanamamakla birlikte bi yanın biliyodum uleeeyyyynnnn diye bağırıyosa, evet canım evet defalarca söyleyebilirsin içinden evet sen artık hamilesin :) :52:

beneklibolibonnn elin sürekli karnına gidiyosa, aptal bi gülümseme yerleştiyse yüzüne... ve hala bi yanın inanamamakla birlikte bi yanın biliyodum uleeeyyyynnnn diye bağırıyosa, evet canım evet defalarca söyleyebilirsin içinden evet sen artık hamilesin :) :52:

Yk canım benim mod aynen şu ellerim memelrimde bugun acımıolar geçtiler acaba kötü bişiy miii
Midemde hiç bualnamıo iştahım maşallah acaba kötü bişiy mi
Kasıklarımda ağrı yok aman allahım acaba bebek yok mu dün vardı bugun yok aman allahııııımmmmmmmm:18::18::18:
Saçma sapan bi korku hali anlayacaınnnnn hala bi inancım yok aaaa benim içimde bebek var şeklinde öle alışmımki gün saymaya beklemeye kendimde bişiyler aramaya bide son 3günlük bütün belirtilerim geçince iice bi sıkıntlandımmm anlicaın aptal gülümseme yerini aptal anksiyete hali aldı dun bundan daha rahattım yeminlennnn:9::9::9::9::9:
Senin tedavi planın kafanda azcık şekillendi mi ??

Son düzenleyen: Moderatör:

Severim hamile oluşunu ;) insan inanamaz yahu az once olacak mi olmayacak mi diye düşünürken baktim agliyorum nasil gececek zamn hic bilmiyorum :( garip bi üşüme geldi ayaklarim donuyor acaba hasta mi oliyorum

Hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin.. Bana da hepimize de..

:54:Biraz kendini korumak gerekiyor tabii ama yine de riske atmak istemiyorum açıkçası.olmazsa yatıcam sonucu alana kadar işten izin alıp.bebişlerine Allah sağlık sıhhat versin inşallah.bebeklerin kaç aylık?
Benim daha 6,5 haftalık bugün ilk defa kalp seslerini dinledim cok sükür yasıyorlar :)
bende ohss suphesı var 23 yumurta toplandı 2 gun once. bugun gıdıp kan verdım sonucum daha çıkmadı ama doktorum dıyorkı eger ohss durumun olma ıhtımlaı varsa 1 tane yerlestırıp dıgerlerını dondururuz.
sımdı benım düşüncemde yerlestırdıkten sonra ohss baslarsa ve bebek tutsada tutmasada :( karın sıskınlıgı ve nefes almak zorlasıyo stresım artıo . eger bebek tutarsa ohss cok uzun suruyo eger tutmazsa hemen cabuk gecıo. acaba ben hıc yerlsetırme yaptırmasam dondursam bu tehlıkeyı göze almasan reglıden sonra temız temız transfer olsa en azından 2 tane transfer ettırım sansım artar burdakı tek korkum dondurulmuş embrıyoar ne kadar kalıtelı olabılır? ne yapsam ya transfer ettırsemmı 1 tane yoksa beklesem ohss durumum gecıp gıtse dondurulmuştan 2 tanemı yerlestırsem sız ne yapardınız

2 adet döngüsü sonrası yerleştirme olsun aynen benimde 23 yum toplandı 1,5 ay bekledim iyiki beklemisim hamilelik zor bir süreç.. Daha da zorkasmasini istemezdim..

Yk canım benim mod aynen şu ellerim memelrimde bugun acımıolar geçtiler acaba kötü bişiy miii
Midemde hiç bualnamıo iştahım maşallah acaba kötü bişiy mi
Kasıklarımda ağrı yok aman allahım acaba bebek yok mu dün vardı bugun yok aman allahııııımmmmmmmm:18::18::18:
Saçma sapan bi korku hali anlayacaınnnnn hala bi inancım yok aaaa benim içimde bebek var şeklinde öle alışmımki gün saymaya beklemeye kendimde bişiyler aramaya bide son 3günlük bütün belirtilerim geçince iice bi sıkıntlandımmm anlicaın aptal gülümseme yerini aptal anksiyete hali aldı dun bundan daha rahattım yeminlennnn:9::9::9::9::9:
Senin tedavi planın kafanda azcık şekillendi mi ??

Ayni bende durmadan banyoya gidiyorum gogusum buyumusmu kuculmusmu mavi damar varmi vs vs kendimi dinlemekten bay geldi simdi ayaklarima inanilmaz üşüme geldi çorap battaniye isitamiyorum :( hi bide sanirim 5,gun olusmus tam gununu bilmiyorum koltuk altimda cerceve gibi kahverengi leke atti o gecmis mi acaba belirtimi diye sürekli bakiyorum

Bende yarın MEdicana da başlicam tedaviye inşallah. Tabi önceki siklustan kalan kistleşmiş yumurtam gittiyse... Aşılama olduğumda 75 lil gonal f kullandım 9 gün 3 yumurta oluşmuştu. Şimdi dozunu arttırırlar değil mi? ve doz artınca acaba yumurta oluşum süresi kısalır mı ki?

Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış

Canıııııııııııımmmmmm, hamilesiiiiiiiiiinnnnnnn. Bütün gün aklım sendeydi, çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.

Back