- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.801
bende ohss suphesı var 23 yumurta toplandı 2 gun once. bugun gıdıp kan verdım sonucum daha çıkmadı ama doktorum dıyorkı eger ohss durumun olma ıhtımlaı varsa 1 tane yerlestırıp dıgerlerını dondururuz.
sımdı benım düşüncemde yerlestırdıkten sonra ohss baslarsa ve bebek tutsada tutmasadakarın sıskınlıgı ve nefes almak zorlasıyo stresım artıo . eger bebek tutarsa ohss cok uzun suruyo eger tutmazsa hemen cabuk gecıo. acaba ben hıc yerlsetırme yaptırmasam dondursam bu tehlıkeyı göze almasan reglıden sonra temız temız transfer olsa en azından 2 tane transfer ettırım sansım artar burdakı tek korkum dondurulmuş embrıyoar ne kadar kalıtelı olabılır? ne yapsam ya transfer ettırsemmı 1 tane yoksa beklesem ohss durumum gecıp gıtse dondurulmuştan 2 tanemı yerlestırsem sız ne yapardınız
Ben transferden sonra ıhss oldum öyle bir ihtimal varsa yaptırma bütün gebeliğim boyunca çektim diyebîlirim karnımdan su boşaltılar karaciğer enzimlerin altüst oldu günlerce yaramadın bile benden tavsiye öyle bir riske girmr