2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kizlar nasil heyecanli endiseli merakliyim 4 gun kaldi test gunume esimle konuşuyoruz sabah 8 de gideriz kani veririz diye hastanede mi beklemeliyiz evemi gelmeliyiz bilemiyorum evimiz hastaneye yakin acaba esim mi test sonucunu almali yoksa bende mi orda olmaliyim hic bilemiyorum sizce ne yapmaliyim kendimi telkin edemiyorum ne yapmaliuim bugunlerde o anda ?

"Doğal akışına bırakalım." derken? Yavruuuuuum, biz tüpçüyüz, ne doğal akışına bırakması? Çok güldüm buna :)))) test sonucunu beklemek ve diğer dediklerin çok doğru ama aşama aşama düşünmek lazım bunları. Hepsini bugünden düşünmeyelim.

Aaaa bebis var bebis :)) hadi insallah canim iyi haberlerini aliriz insallah bende hic belirti yok tek gogusum agriyor oda transferden oncede agriyor du:)

Canm saol ins bebis vardr cok istiyorz 3 senedir sali gunu hersey daha net olucak baklim sende hic korkma belirti olmayanda bebisine kavusyo ins hepimiz hayrli haberler alirz

Aynen şekerim ya, anlatamıyorum hatuna:) yarın kuzu kuzu gidip testini yapsa, pozitifi aldıktan sonra gelip keyfini çıkarsa, eğilmese kalmasa kendine dikkat etse, sonra da sonraki aşamaları sırasıyla düşinse....

Mesele sen öyle yaparsın dimi arkadaşım? Salı günü bizi üzmeden gidip testini yapar sonra da bizi merakta bırakmadan güzel haberi verirsin dimi? Sonra sen git kocasına kutla napıyosan yap, biz burda kendi kendimize kutlarız sensiz :)

Canm saol ins bebis vardr cok istiyorz 3 senedir sali gunu hersey daha net olucak baklim sende hic korkma belirti olmayanda bebisine kavusyo ins hepimiz hayrli haberler alirz

Allahim bizi kapı kapı gezdirmesin insallah canim belirsizlik çok garip demi hamile gibi geziyoruz ama sonra dusunmekten hayal etmekten bile korkuyoruz kendimizi alistirmayalim diye :)
Allahim sali günü yüzünü güldürsün gülmekten çenendeki kaslarin agrisin )

Tüppppçççüüüüüüü geldiiiiii hanımmmmmmmmm ahahahaha ay çok güldümmmmm akşam akşam
Kendi kendime ya tutarsa diye saçma sapan teoriler üretiorum işteeeee bu bilim olayına komple karşıyım ya bu aralarrrr anarşist ruhum tuttu çok fenaaaabu step by step olayı beni diom siz beni anlamıosunuz beim karekterime ters böle oturup el el üstünde bekleyip bişiy yapmamak anaaaam darlandım yavvvvvvv

Ona kalsa dolapta onu dürtükleyen melanete çişini edivercek vallahiiiii
Ama arkadaşımı takdir ediorum allah varrr çok metanetli davranıo ve bana sözünü tuttu test günü yaptırıp beraber sevincez hayırlısylaaa

3te biri dışarda kalıcak hepsini sokmican cicim birde hepsini soksanda hiç bişiy olmaz transferini yaprken kullandıkları tüp onun 3 katı en az

yaa çok teşekkür ederim... ben dibine kadar sokuyordum, aklıma da hiç gelmedi dr' a yada hemşireye danışmak... insalla dediğin gibi bir şey olmamıştır... yalnız 5.gun olmasına rağmen, ara ara sancı giriyor ama onun harici herhangi bir şey hissetmiyorum..tutmadı herhalde . vakit geçmek bilmiyor...

Ahhhhh kıyamammmaaaa sanaaaaa
Ben nasıl gitmesem diye düşünğom sen saat sayıyonnnnn
Hayırlı haberler alcaksın inşşşşşşş ben inanıorum canı gönüldennnnnn

Yok annem burdaki herkes öleeee hatta sende sancı var o da ii bişiy biz burda hemen tutmadı demiozzz herşeyi hayra yoruoz bak baştan anlaşalımmmmm
Sıkıntı yok herşey yolundaaaaaa inş hayırlısıylaaaaa

Salı günü gelince nasıl bir ruh haline bürünürüm bilmiyorum şekerler. İş yerinden kaçıp test yaptırmam sanırsam. Eve saat altıdan önce gelemem. Gidip hastanemde yaptırmak istiyorum. Eşim de evimizin dibinde hastane varken neden taaa Yeditepe'ye gidelim diye taş koyuyor. Bu arada sonuç ne kadar zamanda çıkıyor?

Yok annem burdaki herkes öleeee hatta sende sancı var o da ii bişiy biz burda hemen tutmadı demiozzz herşeyi hayra yoruoz bak baştan anlaşalımmmmm
Sıkıntı yok herşey yolundaaaaaa inş hayırlısıylaaaaa

inşalla canım yaaa... Allah hayırlısını nasip etsin... maddi manevi insanı mahveden bir süreç...

Sabır konusunda aştım kendimi bak, orası bir gerçek. Önce kan testi. Orada yüzüm gülsün, sonra zevk için idrar testi :)))) bence sen de al bir tane.

Ins canim yaa cok zor gezinmek ben 3 senede gitmedigm doktr kalmadi maddi manevi coktuk gecen sene tup bebek yaptrdk tutcak kesin diye dondurmadik embriyo oda dustu nasip boleymis dedik bu sene ayni surecten gectk gene dondurmadik maddi acidan ins. Bu sefer tutar da uzulmeyiz canm. Hamileym dyorum icime bisey dusuyo gene dusuk olcak dye dusunuyrum kafayi yicem az kaldi. Allahim yuzumuzu guldursun. Senin de yuzun guler ins haberini beklyrm tatlm

Ahhhhh kıyamammmaaaa sanaaaaa
Ben nasıl gitmesem diye düşünğom sen saat sayıyonnnnn
Hayırlı haberler alcaksın inşşşşşşş ben inanıorum canı gönüldennnnnn

İyi dileklerin icin saol canim sende bosuna korkuyorsun bak inat etme sabah erkenden guzel uyan kahvaltini yap misss sonra testini yap gel :) iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Oy oy o paranin suyu ciksin gözü kör olsun :) allahim sevdigi kullanilarina dert verirmis ki beni sürekli ansinlar onlara yakin olayim dermis rabbim bizi böyle sınıyor demekki.korkma canim niye düşsün allah korusun ananas ve kabak cekirdegi ye olur mu. Kendini kasma tatlım insallah yuzumuz gulecek

Mutlaka eşinle birlikte git eger hamileysen o ani birlikte yasayın cunku inanılmaz oldugu için unutulmaz oluyo.. Bende kendim gidip alacaktım sonucu son anda esim isini bırakıp bende geliyorum dedi iyiki gelmiş o sonuc kağıdını verirken kadın resmen saniyeler uzadı yaa..:)) hayatım boyunca unutamam 657 rakamını..

Selam arkadaşlar
Heyecanla cuma gunu nu beklıyorum kısmetse ayın 27 unda test yaptırıcam içimde o kadar güzel duygular vaarki .... 2 eylulde başlayan bu macerayı 27 sinde mutlu sona ulaştırmak istiyorum ... Umarımm guzel haberlerle geri döncemm :)))

Son düzenleme:
kızlaarr günaydın hepinizeee...
ne var ne yok bakalım
no cok konusmussunuz yaaa geçmişi okuyamıcam valla
c.tesi akşamı dünden güzel haberler varmı bilen biri söyleyebilirmi
bu haftada bi çoğunuzun test günü hepinizhayırlı haberler verin inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…