- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.641
Var zaten o gelcek bütün gün kocam yok gene diye onu çağırmıştı ama ben hiperaktif yerimde duramıom ya illa onun arkasından gezinmem lazım elimde bezzzzzeğiliğ kalkmama olayını ben ertesi gün bıraktıydım zaten geçti yani
O sonuç çıkana kadar ben ölürüm ben biliom kendi i hemen veriolarsa ne ala bu beklemek beni anksiyetik yaptı bekleme panik atağı oldu bende artık yeter vallahi bekle bekle nereye kadar daha bunun iki gün sonra ikiye katladı katlamadısı var offffffffo da bitmio kese var mı yok mu kalbi attı atmadı çok uzun işşşş bu tarlada doğuracam ben son kararım bu
hem ben diım size eskiden böle test falan yokmuş adet olmuosan gebesin en iyisi gelin beni dinleyin doğal akışına bırakılımmm
Sen ne işine koyuldun gece 10lara kadar ben diom size iş miş yok ya oturduunuz yerde çalışın yada evinizin kadını olunn töbe töbeeee
Senin üzülücek bişiyin kalmadı bu hayatta artık lütfen buna odaklan
Aaaa bebis var bebis :)) hadi insallah canim iyi haberlerini aliriz insallah bende hic belirti yok tek gogusum agriyor oda transferden oncede agriyor du:)
"Doğal akışına bırakalım." derken? Yavruuuuuum, biz tüpçüyüz, ne doğal akışına bırakması? Çok güldüm buna :)))) test sonucunu beklemek ve diğer dediklerin çok doğru ama aşama aşama düşünmek lazım bunları. Hepsini bugünden düşünmeyelim.
Canm saol ins bebis vardr cok istiyorz 3 senedir sali gunu hersey daha net olucak baklim sende hic korkma belirti olmayanda bebisine kavusyo ins hepimiz hayrli haberler alirz
"Doğal akışına bırakalım." derken? Yavruuuuuum, biz tüpçüyüz, ne doğal akışına bırakması? Çok güldüm buna :)))) test sonucunu beklemek ve diğer dediklerin çok doğru ama aşama aşama düşünmek lazım bunları. Hepsini bugünden düşünmeyelim.
Aynen şekerim ya, anlatamıyorum hatuna:) yarın kuzu kuzu gidip testini yapsa, pozitifi aldıktan sonra gelip keyfini çıkarsa, eğilmese kalmasa kendine dikkat etse, sonra da sonraki aşamaları sırasıyla düşinse....
Mesele sen öyle yaparsın dimi arkadaşım? Salı günü bizi üzmeden gidip testini yapar sonra da bizi merakta bırakmadan güzel haberi verirsin dimi? Sonra sen git kocasına kutla napıyosan yap, biz burda kendi kendimize kutlarız sensiz :)
3te biri dışarda kalıcak hepsini sokmican cicim birde hepsini soksanda hiç bişiy olmaz transferini yaprken kullandıkları tüp onun 3 katı en az
Kizlar nasil heyecanli endiseli merakliyim 4 gun kaldi test gunume esimle konuşuyoruz sabah 8 de gideriz kani veririz diye hastanede mi beklemeliyiz evemi gelmeliyiz bilemiyorum evimiz hastaneye yakin acaba esim mi test sonucunu almali yoksa bende mi orda olmaliyim hic bilemiyorum sizce ne yapmaliyim kendimi telkin edemiyorum ne yapmaliuim bugunlerde o anda ?
yaa çok teşekkür ederim... ben dibine kadar sokuyordum, aklıma da hiç gelmedi dr' a yada hemşireye danışmak... insalla dediğin gibi bir şey olmamıştır... yalnız 5.gun olmasına rağmen, ara ara sancı giriyor ama onun harici herhangi bir şey hissetmiyorum..tutmadı herhalde. vakit geçmek bilmiyor...
Aynen şekerim ya, anlatamıyorum hatuna:) yarın kuzu kuzu gidip testini yapsa, pozitifi aldıktan sonra gelip keyfini çıkarsa, eğilmese kalmasa kendine dikkat etse, sonra da sonraki aşamaları sırasıyla düşinse....
Mesele sen öyle yaparsın dimi arkadaşım? Salı günü bizi üzmeden gidip testini yapar sonra da bizi merakta bırakmadan güzel haberi verirsin dimi? Sonra sen git kocasına kutla napıyosan yap, biz burda kendi kendimize kutlarız sensiz :)
Yok annem burdaki herkes öleeee hatta sende sancı var o da ii bişiy biz burda hemen tutmadı demiozzz herşeyi hayra yoruoz bak baştan anlaşalımmmmm
Sıkıntı yok herşey yolundaaaaaa inş hayırlısıylaaaaa
Tüppppçççüüüüüüü geldiiiiii hanımmmmmmmmm ahahahaha ay çok güldümmmmm akşam akşam
Kendi kendime ya tutarsa diye saçma sapan teoriler üretiorum işteeeee bu bilim olayına komple karşıyım ya bu aralarrrr anarşist ruhum tuttu çok fenaaaabu step by step olayı beni diom siz beni anlamıosunuz beim karekterime ters böle oturup el el üstünde bekleyip bişiy yapmamak anaaaam darlandım yavvvvvvv
Ona kalsa dolapta onu dürtükleyen melanete çişini edivercek vallahiiiii
Ama arkadaşımı takdir ediorum allah varrr çok metanetli davranıo ve bana sözünü tuttu test günü yaptırıp beraber sevincez hayırlısylaaa
yaptım onları, çorba da içtim daha iyiyim
Allahim bizi kapı kapı gezdirmesin insallah canim belirsizlik çok garip demi hamile gibi geziyoruz ama sonra dusunmekten hayal etmekten bile korkuyoruz kendimizi alistirmayalim diye :)
Allahim sali günü yüzünü güldürsün gülmekten çenendeki kaslarin agrisin)
Ahhhhh kıyamammmaaaa sanaaaaa
Ben nasıl gitmesem diye düşünğom sen saat sayıyonnnnn
Hayırlı haberler alcaksın inşşşşşşş ben inanıorum canı gönüldennnnnn
Ins canim yaa cok zor gezinmek ben 3 senede gitmedigm doktr kalmadi maddi manevi coktuk gecen sene tup bebek yaptrdk tutcak kesin diye dondurmadik embriyo oda dustu nasip boleymis dedik bu sene ayni surecten gectk gene dondurmadik maddi acidan ins. Bu sefer tutar da uzulmeyiz canm. Hamileym dyorum icime bisey dusuyo gene dusuk olcak dye dusunuyrum kafayi yicem az kaldi. Allahim yuzumuzu guldursun. Senin de yuzun guler ins haberini beklyrm tatlm
Kizlar nasil heyecanli endiseli merakliyim 4 gun kaldi test gunume esimle konuşuyoruz sabah 8 de gideriz kani veririz diye hastanede mi beklemeliyiz evemi gelmeliyiz bilemiyorum evimiz hastaneye yakin acaba esim mi test sonucunu almali yoksa bende mi orda olmaliyim hic bilemiyorum sizce ne yapmaliyim kendimi telkin edemiyorum ne yapmaliuim bugunlerde o anda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?