• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar selam, 2 seneyi aşkındır çocuk istiyorum bende... 2 aşılama oldu... bir düşüğüm var... ben de tüp bebek denedim sonunda.. gecen salı ilk defa transfer yapıldı, bakalım hayırlısı... ya saçma bir sorum var, bu crinone jeli hani 2-3 kez sıkıyoruz ya vajinaya, o sırada oluşan basınçla jel çubuğun , embriyoyu yutma ihtimali var mı acaba? bir de ben crinone çubuğu dibine kadar sokarak yanlışmı yapıyorum sizce???

:nazar:maşallah canım ya gözünaydın sonun da rabbim nasip etti sağlıkla inş kucağına alırsın :52:
ben menopur falan kullanmadım canım hiç :44:gonal f kulandım

üzülme bitanem daha erkendir test için belki yanılmıştır bitanem inş sonrası pozitif olur :40:

sağol bitanem inş senin de haberlerin böyle olacak allahın izniyle :52:7 tane yumurta da az değil canım rabbim nasip ettikten sonra 1 yumurtadan bile olur kuzum sen rahat ol :34:

bakalım yarın bana ne gibi haberler verecekler :26:

Oyle tabı cnm sukurler olsun ki yumurtam var
bıze 1 tane de yeter de ne olur ne olmaz dondurmayı cok ısterım sımdı bu yumurtalar elenıyolar bı şekılde ya allahım hayırlısını nasıp etsın
Senınde yarın ıı haberlerını alıcaz guzelım emın ol ;)

Son düzenleme:
:)) şu havuz partisini heyecanla bekliyorum valla :))

Benim testin ertesi gün küçük bir kanamam oldu ve hemen test yaptırdım 246 çıktı çok şükür. Yani 10. Gün 140, 11. Gün 246....sorun yok yani... Doktorum yarın ki test sonucunu görmek istiyo ama... Yarın gidicen kliniğime...

Ama asıl testi bugün yapmam gerekiyordu herhalde. Bişe olduysa bugün olmuştur:( Bugün daha 12. Gün ve ben neredeyse 7-8 km yol yürüdüm yağmurda. Moralim sıfır dı (özel bir sebepten dolayı) ve evde temizlik vardı, ben de kendimi dışarı attım. Bir yandan üşüyüp titredim, bir yandan ağladım :(((( Bizim evin buralarda Cemile Sultan korusu var, tek başıma ormanın içinde saatlerce kaldım resmen. Birşey de yemedim:( şimdi de ateşim çıktı.

Bu yeni bebişli hayata alışmam gerek sanırım. Eskisi gibi üzülerek saatlerce ağlamamam gerek artık ya da eskisi gibi günlerce iştahım yok diye aç susuz kalmamam gerek :(

Senin sıkıntın da yarından sonra başlıyor yani, yok öyle yerim yemem kimene halleri, hazırla kendini...

Ya kuzum bi kere şuna alışman lazım ölüm bile olsa bebişinden önemli değil üzmiceksin onu yani üzülmiceksinnnn öle yol yürümek yağmurda kalmak ne demek aşkolsun nnnnn:19:kolay mı buldun sen o kuzuyuda öle üzecen fani işlereeee...
Test günün bugundu zaten ama dün ettin die doktorun yarın istedi herhalde haber et bak ben çok merak ediom
Benimde yatın temizlik var hastaneyede hiç gidesin yok az temizlik edip öle gidecem zannımca şimdiden duyrulurrr:9:

ama bnm donmuş canım yaa yinede olurmu kı evet dıgerınde olmuştu hemde 3 aya kadar cektım o şişligi ama şimdi şişecek ne var ki:44:

Tatlım benm de dondurulmuştu biliyorsun. 10. Gün teste kadar hiç bişe yoktu ama test gününden itibaren sanki 3 aylık gibi... hiç bir kıyafetim de olmuyo vallahi....
Endişelenme yani, donmuş da şişirebiliyo anneyi:)

kızlar selam, 2 seneyi aşkındır çocuk istiyorum bende... 2 aşılama oldu... bir düşüğüm var... ben de tüp bebek denedim sonunda.. gecen salı ilk defa transfer yapıldı, bakalım hayırlısı... ya saçma bir sorum var, bu crinone jeli hani 2-3 kez sıkıyoruz ya vajinaya, o sırada oluşan basınçla jel çubuğun , embriyoyu yutma ihtimali var mı acaba? bir de ben crinone çubuğu dibine kadar sokarak yanlışmı yapıyorum sizce???

3te biri dışarda kalıcak hepsini sokmican cicim birde hepsini soksanda hiç bişiy olmaz transferini yaprken kullandıkları tüp onun 3 katı en az :34:

:)) şu havuz partisini heyecanla bekliyorum valla :))

Benim testin ertesi gün küçük bir kanamam oldu ve hemen test yaptırdım 246 çıktı çok şükür. Yani 10. Gün 140, 11. Gün 246....sorun yok yani... Doktorum yarın ki test sonucunu görmek istiyo ama... Yarın gidicen kliniğime...

Ama asıl testi bugün yapmam gerekiyordu herhalde. Bişe olduysa bugün olmuştur:( Bugün daha 12. Gün ve ben neredeyse 7-8 km yol yürüdüm yağmurda. Moralim sıfır dı (özel bir sebepten dolayı) ve evde temizlik vardı, ben de kendimi dışarı attım. Bir yandan üşüyüp titredim, bir yandan ağladım :(((( Bizim evin buralarda Cemile Sultan korusu var, tek başıma ormanın içinde saatlerce kaldım resmen. Birşey de yemedim:( şimdi de ateşim çıktı.

Bu yeni bebişli hayata alışmam gerek sanırım. Eskisi gibi üzülerek saatlerce ağlamamam gerek artık ya da eskisi gibi günlerce iştahım yok diye aç susuz kalmamam gerek :(

Senin sıkıntın da yarından sonra başlıyor yani, yok öyle yerim yemem kimene halleri, hazırla kendini...
naz sende bahçeci deydin demi? yanlış görmediysem sizde de rezerv azdı.. kaç yumurtanız oluştu? gerçi dondurulmuş diyorsunuz, mustafa bahçeci mi yaptı sizin tedavinizi? ay ne çok soru sordum:17:

Tatlım benm de dondurulmuştu biliyorsun. 10. Gün teste kadar hiç bişe yoktu ama test gününden itibaren sanki 3 aylık gibi... hiç bir kıyafetim de olmuyo vallahi....
Endişelenme yani, donmuş da şişirebiliyo anneyi:)

AYYY SENINKIDE DONMUŞTU DIMII UNUTMUŞUMM YA YA O ŞİKİNLİGİ DİGERNDEN BILIYORM AMA O ZAMAN DOKTORUM OP DAN DOLAYI OLDUGNU SÖYLEMŞTİ ÇOK DEGIL YAAA EN aZINDAN O KADAR DEGL BU ARADA SENNKIDE 5.GÜNDÜ(BLAST)DI DİMİ BU ARADA İŞ GÜÇ DEMEYE BAŞLAMIŞSIN SAÇMALA ÇOK DIKKAT ET KENDİNE PİŞMAN OLACAN ŞEYLERİ YAPMA SAKIN KENDİNİDE ÜZME BİZİDE ALLAH KORUSUN:47:

Ya kuzum bi kere şuna alışman lazım ölüm bile olsa bebişinden önemli değil üzmiceksin onu yani üzülmiceksinnnn öle yol yürümek yağmurda kalmak ne demek aşkolsun nnnnn:19:kolay mı buldun sen o kuzuyuda öle üzecen fani işlereeee...
Test günün bugundu zaten ama dün ettin die doktorun yarın istedi herhalde haber et bak ben çok merak ediom
Benimde yatın temizlik var hastaneyede hiç gidesin yok az temizlik edip öle gidecem zannımca şimdiden duyrulurrr:9:

Yahu ne temizliğiiiiii..... Kalk git sabahtan lütfen.... Yardımcın varsa temizlikte bırak git, yoksa da ertele.... Sen öyle temizlik falan yapma bi kere yaaaa... Eğilip kalkma öyle olur olmaz.... Git sonucunu al önce, sonra hemen bize haber ver dönerken de bir güzel alışveriş yap, bol meyve, sebze... Sonrasında yemeğe daha çok dikkat etmen gerekecek...

Sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma :))))

Haklısın, işte ona alışmak gerek, artık yalnız değilim ki, eskisi gibi tepkiler vermemeliyim üzüldüğümde ama zormuş yahu:( alışırım inşallah...

Hayırlı akşamlar kızlar.. yarın ve salı günü inşallah bebek sayısı artar topi,kte... beni de uyku tutmuyor bugün :53: 5.gün transferi için9.günmüş test günü bunu sizden öğrendim ve çok sevindim.:21: 3günde 3 gündür yaniii:21:

kızlar bugün ikinci testimi de yaptırdım sonucum 141 :)

2 hafta sonra kesey igörmeye gidicez inşallah

bu mesajı hiçbir zaman yazamayacakmışım gibi geliyordu hep ama sonunda oldu. Allahım inşallah hepinizin dileklerini kabul eder.

HADİ Allah hayırlı etsin evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. çok sevindim :54:

soğan kürü tam olarak adamın dediği gibi yapılırsa yarıyor canım, ben ablamdan biliyorum, bir muayene de var olan kistleri hiç ilaç kullanmadan sadece soğan içerek gitti. ama beyaz yada kırmızı soğan değil kabuğu açık kahve rengi olanından fazla büyük olmayan soğan kullanılacak, ılık içilerek, kynayan suya atılıp 5 dk kaynatılacak misal 6 dk değil tam 5.... dikkatli yapılırsa yarıyor bence. ben incirden tiksinir hale geldim artık görmek bile istemiyorum

bende bu kürü yapmıştım benim kistim yoktu ama regl ağrılarım tamamen bitmişti Allahın izniyle.. tam tamına yapmak lazım bu tedaviyi..

kızlar bugün ikinci testimi de yaptırdım sonucum 141 :)

2 hafta sonra kesey igörmeye gidicez inşallah

bu mesajı hiçbir zaman yazamayacakmışım gibi geliyordu hep ama sonunda oldu. Allahım inşallah hepinizin dileklerini kabul eder.

Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza.

naz sende bahçeci deydin demi? yanlış görmediysem sizde de rezerv azdı.. kaç yumurtanız oluştu? gerçi dondurulmuş diyorsunuz, mustafa bahçeci mi yaptı sizin tedavinizi? ay ne çok soru sordum:17:

Eve benim de bahçeci... Mustafa hoca doktorum...

Benim yumurta sorunum vardı. Ya hiç olmaz, ya 1 olur... 2 yumurtayı birkaç kere görebildik onda da ya içi boç çıktı, ya da döllenmedi... Yani hep tek yumurtayla deneme şansım oldu... Son ay da tek yumurta oldu, döllendi ve 5. Güne gitti çok şükür Allah'ıma.

Dondurmasının sebebi cgh test sonucunu beklememiz. Yani 5. Gün birkaç hücresini alıp genetik teste gönderdiler ve sonuç 15 günde çıkıyor diye mecburen dondular. Test sonucu iyi gelince de o ay, yani opudan bir sonraki ay transferimi yaptı. Binlerce şükürler olsun tuttu işte...

O yüzden denemekten vazgeçmeyin diyorum arkadaşlar. Netice de tek yumurta ve tek sperm yetiyor bize. Sadece inançla ve inatla denemek gerek...

Darısı isteyen herkese, buradaki arkadaşlarım , sana olur inşallah....

Tatlım çok sevindim. Bebişin önce kararsız kalmış ama sen onu sevginle öyle bir çekmişsin ki, hayır diyememiş:))) Allah korusun bebeğini inşallah. Allah'ım kucağına almayı nasip etsin....

Yahu ne temizliğiiiiii..... Kalk git sabahtan lütfen.... Yardımcın varsa temizlikte bırak git, yoksa da ertele.... Sen öyle temizlik falan yapma bi kere yaaaa... Eğilip kalkma öyle olur olmaz.... Git sonucunu al önce, sonra hemen bize haber ver dönerken de bir güzel alışveriş yap, bol meyve, sebze... Sonrasında yemeğe daha çok dikkat etmen gerekecek...

Sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma :))))

Haklısın, işte ona alışmak gerek, artık yalnız değilim ki, eskisi gibi tepkiler vermemeliyim üzüldüğümde ama zormuş yahu:( alışırım inşallah...

Var zaten o gelcek bütün gün kocam yok gene diye onu çağırmıştı ama ben hiperaktif yerimde duramıom ya illa onun arkasından gezinmem lazım elimde bezzzzz:9::9::9::10:eğiliğ kalkmama olayını ben ertesi gün bıraktıydım zaten geçti yani:9::8::7:
O sonuç çıkana kadar ben ölürüm ben biliom kendi i hemen veriolarsa ne ala bu beklemek beni anksiyetik yaptı bekleme panik atağı oldu bende artık yeter vallahi bekle bekle nereye kadar daha bunun iki gün sonra ikiye katladı katlamadısı var offffffff:32::21::6:o da bitmio kese var mı yok mu kalbi attı atmadı çok uzun işşşş bu tarlada doğuracam ben son kararım bu:9::33:
hem ben diım size eskiden böle test falan yokmuş adet olmuosan gebesin en iyisi gelin beni dinleyin doğal akışına bırakılımmm:47::46::46::46:
Sen ne işine koyuldun gece 10lara kadar ben diom size iş miş yok ya oturduunuz yerde çalışın yada evinizin kadını olunn töbe töbeeee
Senin üzülücek bişiyin kalmadı bu hayatta artık lütfen buna odaklan

Eve benim de bahçeci... Mustafa hoca doktorum...

Benim yumurta sorunum vardı. Ya hiç olmaz, ya 1 olur... 2 yumurtayı birkaç kere görebildik onda da ya içi boç çıktı, ya da döllenmedi... Yani hep tek yumurtayla deneme şansım oldu... Son ay da tek yumurta oldu, döllendi ve 5. Güne gitti çok şükür Allah'ıma.

Dondurmasının sebebi cgh test sonucunu beklememiz. Yani 5. Gün birkaç hücresini alıp genetik teste gönderdiler ve sonuç 15 günde çıkıyor diye mecburen dondular. Test sonucu iyi gelince de o ay, yani opudan bir sonraki ay transferimi yaptı. Binlerce şükürler olsun tuttu işte...

O yüzden denemekten vazgeçmeyin diyorum arkadaşlar. Netice de tek yumurta ve tek sperm yetiyor bize. Sadece inançla ve inatla denemek gerek...

Darısı isteyen herkese, buradaki arkadaşlarım , sana olur inşallah....
hay maşallahhhhhh:nazar::nazar: rabbim nazarlardan korusun... sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:... benim yumurtalar ilk tüpte 7 ikinci de 9 .. temmuz da başladık o zaman 5 falandı ertelendi başlayamadan bunu yeni başladık doktor 2 tane aday yumurta var dedi... tabi vardır bunda da bi hayırrrrr... dediğin gibi hepimiz bir yumurta ve bir spermden meydana geldikkk... herşey rabbimin elinde künfe ye kün ya rab!!!!

Back