• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Allah yardımcımız olsun inşallah.Bugün ilk iğne ile başladık.Tahliller istediler.doktorum ile görüştüm.2embriyo koyacağız dedi.şansı arttırıyormuş.iyi haberleeimizi veririz inşallah,transfer ne zamam olacak sizin?

evet ya bi dünya tahlil istiyolar toplam 6 tüp kan almıştılar benden ilk başlarken.. şimdi bu ikinci denemem aradan 9 ay falan geçti tekrar tahlil verdiler onlarıda yaptırdım 6 tüp kan dha verdim.. 2 embiriyo olmasına sevindim inşallah çok kaliteli olurlar canım:29::29::29::46:

kızlarr :52::52:az önce merkezden aradılar 10 yumurtam da döllenmişş rabbime şükürler olsun :52::52::52:transfer günü daha belli değilmiş sabah sabah çok sevindim :52::52:

kızlarr :52::52:az önce merkezden aradılar 10 yumurtam da döllenmişş rabbime şükürler olsun :52::52::52:transfer günü daha belli değilmiş sabah sabah çok sevindim :52::52:

çok sevidim canımm :) maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah hayırlısı ile transferlerinin yapılmalarını güzel haberler almayıda nasip etsin inşallah:emir_bebek:

çok sevidim canımm :) maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah hayırlısı ile transferlerinin yapılmalarını güzel haberler almayıda nasip etsin inşallah:emir_bebek:

sağolasın kuzum ya bende çok sevindim inş sonum da böyle güzel hayırlı biter :16::16::16:galiba 5. gün embriyosu olacaklar :34:

maşallah canım bak gördünmü 10 tane çocuğun var:1::1::1: çok şükür Yaratan rabbimize
aynen tezyzesi 10 bebişim beni bekliyo :9::9:çok şükür rabbime darısı başına canım :34:
amin canım benim çok sağol inşallah senin embiriyolarında çok çok kaliteli olurda sımsıkı sararlar seni...:16::16::16:

amiiiiiiin bitanem senin de inş böyle haberlerini alacağız :21::21:

Evet canım tahmin edebiliyorum en zoru da heralde transfer sonrası beklemek.bir de transfwrden sonra yatak istirahati diyorlar.kimi doktorlar ilk 3gün diyor ne kadar süre yatmak gerekiyor acaba?

Canim ben 3 gün yattim sadecr yenek ve tuvalet için kalktim zaten suyu 3-4 litre icmek gerekiyo haliyle tuvalet icin 1 saat olmadan kalkiyorsun bu bi yandan iyi bisey kan dolaşımi oluyor boylece bebek daha iyi tutunur diyorlar

birazda sıkıntıdan galiba ya,evde otura otura sıyırdımm iyice:1:pazartesi işe başlayacam Allahtan,kuzucukların telaşından herşeyi unuturum ben artık

Yok annem sen herşeyi unutursun testi unutman hatta ben sana diyim evin yolunu unutsan hastanenin laboratuarına gidersin o kadar:9:

Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt

Amanın amanınnnnnnn bi bebiş dahargeldi hoş geldi sefa getirdiiiiiiiiiii:49::emir_bebek::nazar:
Maşallah allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnn....

Arkadaşlar bu gün ufak bir korku atlattığımdan hastane test falan ilk kez girebiliyorum nete. Öncelikle ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Kaçırdığım konuşmalara hızlıca göz attım, hep gözüme takılan ağrı, sancı olması, regil öncesine benzemesi ve mide bulantısı. Ama nolur rahat olun ve olumsuz düşünmeyin, benim hala sancım bitmedi mesela, her an regil olacakmışım gibi bacak ve kasık ağrım var. Ve bu ağrılar genelde transfer sonrası 7. Ve 8. Günlerde yoğunlaşırmış. Panik yok yani, bu olumsuz demek değil ki, nolur iyi düşünün, nolluurrrrrrr..
Ve 5. Gün transferi 9. Gün alır sonucu. 3. Gün transferi ise 12. Gün. Yani deha erken test filan yapmayın. Evde idrar testi filan asla yapmayın zaten. Birazcık sabır sadece. Bugüne kadar ne aşamaları geçtiniz, ne sabırlar gösterdiniz bunca zaman, 3-5 gün daha çok mu bebişleriniz için ha!!!!! Üzmeyin onları yaaa:((

Noldu hayırdır anlatsana güzel sonuç aldın unuttun buralaraı ben sana diyimmmm:19:

o zaman bugün yaptırsakk alırdık sonucu dimi

Ahahahahah nazın yazdığını okurken dedimki tamam bizim elenor sultan şimdi çantayı kaptı hastaneye gidio :20:

benimki 5.gün ama drum 12.güne test verdiği için kaldı nedenini bilmiyorum,zaten eşim bıraksa bugün gitcem ama bırakmıyoki:53:

Bak şimdi burda jühaklısın geç vermiş seninki benimki 10.güne verdi ama biz napıoruz ortada buluşup 11.gün yaptırıoruz demi:34:

Kizlar iyi aksamlar.benim de 5.gun embriyosu.gecen hafta cumartesi oldu trsnsferim.persembe gunu de test gunum
merak ta ediyorum ne yapsam acaba.lutfen yardim edin

Yapcak bişiy yok:9:öle merakla el el üstünde oturup bekleyecen bizim gibi ne edekkkkkkk:32:hayırlı uğurlu olsun bu arada inş güzel haberler alırsınnnn

o zaman hamilesiniz ikinizde inşallah canıııımmm..Rabbim nasip etsin :16::16:

Ağzından bal damlıp dicem ama maalesef ben olmadııma eminlik dercesinde bi hissiyata sahibimmmmm
Güzel dileklerin için allah razı olsunnn

Bende bu ay tedaviye başladım. Dondurulmuşlarla olacak ini. 2 yaşında tüp bebek bir oğlum var :)

Hayırlı uğurlu olsunnnn.. Oğlunda yaşadığın transfer sonrası süreci anlatır mısın birazzzz???

Geçmişe hızlıca göz gezdirdim. Hamilelerimiz artıyor:21::21: Allah inşallah hepimizin kucaklarını 9 ay sonra çifter çifter doldurur.
Ben de adet oldum, dondurulmuş tedavisi göreceğim için dün itibariyle bant ve coraspin kullanmaya başladım. Hakkımızda hayırlısı olsun. O da bebişli ve tez olsun :)

Hayırlı olsun tedavin merakla bekliyoruz gelişmlerini:34:

Hadi hayirli olsun canim tedavin;) tedavi goz açıp kapayincaya kadar geciyor ama transfer sonrasi hic geçimiyor

Kesinlikle katılıyorum hatta benimki o embiryoları haber verme dönemimde hiç geçmediiii amanannnnn:14:

Bende mikroenjeksiyon yöntemi ile bu pazartesi nasipse iğnelere başlıyorum
:54:

Hayırlı uğurlu olsunnnnn
Ben hiç yatmadım günlük hayata devam.. Doktorun tek tavsiyesi agır kaldırma demek oldu geri herseyi yapabilirsin dedi.. Bende oyle yaptım cok sükür bebeklerim benimle..

Ohhhh en güzeliiiiiii allah tamamını sağlıkla getirsin inşşşşşş...

Selam arkadaslar,

Transferden sonraki 5. gunum.... Zaman gecmek bilmiyor!!! Benim ilk gunden beri kasiklarimda, belimde sanci var, adet sancisi gibi. Sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyorum!!!

Umarim hepimiz guzel haberler aliriz.

Sevgiyle kalin x

Sıkıntı yok belirti iidir olmayanlar napsın demiiii:32:

az önce 1 mercimek tanesi kadar kahverengi damla geldi. canım sıkıldı

Benimde jelim bugun kahverengi kalıntı dolu geldi sıkıntı yok nasip artık bundan sonrasıııı ne edekkkk:34:

aman canınızda hazırda bekliyor sıkılmak için :P derin bir nefes al ve herşeyin yolunda olduğuna inan ;)

@ günaydın kızlar :) salı,çarşamba yada perşembe :D transferim varmış *.*

Hadi bakalım hayırlısı haber et bizede hergün kaç embiryo kalmış nolmuş ne bitmiş:9:

salı günü Opum var nihayet... Allah hepimizin yardımcısı olsun...:21::21::21::21::21::21::21:

Şimdiden geçmiş olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin inşşşş

Anaaaaaaaam ne güzelllll haberrrr dondurmayada kalcak inş desene ooohhhhh missss:9:

Mide bulantım kasık ağrım herbişiyim geçti cillop gibiyimmmmm jelimde kahverengi kalıntılarla geri geldi yakında adet oldumda derim buraya girip yarın için hiç heyecanlı değilim hatta fgitmsem mi diye biLe düşünüorum temizlikçi gelio onunla birlikte temizlik edebilirim öle delilerim gelik vaziyette şu an:9::32::21:

Bende mikroenjeksiyon yöntemi ile bu pazartesi nasipse iğnelere başlıyorum
:54:
hayırlı olur inş... rabbim denk getirsin herşeyini:16:
aman canınızda hazırda bekliyor sıkılmak için :P derin bir nefes al ve herşeyin yolunda olduğuna inan ;)

@ günaydın kızlar :) salı,çarşamba yada perşembe :D transferim varmış *.*
çok güzell inş bebiş ya da bebişlerin sana sımsıkı tutunurr:16:

hay maşalllahhhh:nazar::nazar: bebişler yolda :emir_bebek::1: inş pozitif sonuç alırsınnn!!

kızlar doktor ugs de bakınca iki tane olgunlaşabilecek yumurta var dedi normalde 7 tane ya da 9 tane görüyolardı daha önceki tüp bebek denemelerimde ..şimdi böyle deyince bi kötü oldum... inş bunlar kaliteli olur da döllenir sonra da tutunur:16: moralimi bozmak istemiyorum gözümü kapatıp tedaviye odaklanmak istiyorum:32: aksi halde strese girip moralimi ve çevremdekilerin moralini bozmaktan başa bişi yapmıyorum :14::14::14:

Back