- 8 Mart 2011
- 960
- 614
- 158
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.481
salı günü Opum var nihayet... Allah hepimizin yardımcısı olsun...![]()
hayırlısı olsun canım Allah seninde yardımcın olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcımız olsun inşallah.Bugün ilk iğne ile başladık.Tahliller istediler.doktorum ile görüştüm.2embriyo koyacağız dedi.şansı arttırıyormuş.iyi haberleeimizi veririz inşallah,transfer ne zamam olacak sizin?
evet ya bi dünya tahlil istiyolar toplam 6 tüp kan almıştılar benden ilk başlarken.. şimdi bu ikinci denemem aradan 9 ay falan geçti tekrar tahlil verdiler onlarıda yaptırdım 6 tüp kan dha verdim.. 2 embiriyo olmasına sevindim inşallah çok kaliteli olurlar canım![]()
hayırlısı olsun canım Allah seninde yardımcın olsun :)
kızlarraz önce merkezden aradılar 10 yumurtam da döllenmişş rabbime şükürler olsun
transfer günü daha belli değilmiş sabah sabah çok sevindim
![]()
çok sevidim canımm :) maşallah
allah hayırlısı ile transferlerinin yapılmalarını güzel haberler almayıda nasip etsin inşallah![]()
kızlarraz önce merkezden aradılar 10 yumurtam da döllenmişş rabbime şükürler olsun
![]()
hayırlısı olsun bitanemrabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşş
![]()
hayırlısı olsun canım Allah seninde yardımcın olsun :)[/QUOTE
senin transferin ne zaman bellimi kuşum![]()
aynen tezyzesi 10 bebişim beni bekliyomaşallah canım bak gördünmü 10 tane çocuğun varçok şükür Yaratan rabbimize
amin canım benim çok sağol inşallah senin embiriyolarında çok çok kaliteli olurda sımsıkı sararlar seni...![]()
aynen tezyzesi 10 bebişim beni bekliyoçok şükür rabbime darısı başına canım
amiiiiiiin bitanem senin de inş böyle haberlerini alacağız![]()
aman canınızda hazırda bekliyor sıkılmak içinderin bir nefes al ve herşeyin yolunda olduğuna inan
yaa hiç sorma, bu kadar ateşim olmasaydı takmazdım, ama çok sıkıntı yaşıyorum
zten sizin böyle mutlu haberlerinizi aldıkça yemin ederim kendimin olmuş gibi seviniyorum![]()
Evet canım tahmin edebiliyorum en zoru da heralde transfer sonrası beklemek.bir de transfwrden sonra yatak istirahati diyorlar.kimi doktorlar ilk 3gün diyor ne kadar süre yatmak gerekiyor acaba?
Canim ben 3 gün yattim sadecr yenek ve tuvalet için kalktim zaten suyu 3-4 litre icmek gerekiyo haliyle tuvalet icin 1 saat olmadan kalkiyorsun bu bi yandan iyi bisey kan dolaşımi oluyor boylece bebek daha iyi tutunur diyorlar
Umarım tevadinin sonucunda hayırlı haberler alırsın merak ediyorum agrıların varmı ben iğnelerime pazartesi başlayacagımca
az önce 1 mercimek tanesi kadar kahverengi damla geldi. canım sıkıldı
birazda sıkıntıdan galiba ya,evde otura otura sıyırdımm iyicepazartesi işe başlayacam Allahtan,kuzucukların telaşından herşeyi unuturum ben artık
Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt
Arkadaşlar bu gün ufak bir korku atlattığımdan hastane test falan ilk kez girebiliyorum nete. Öncelikle ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Kaçırdığım konuşmalara hızlıca göz attım, hep gözüme takılan ağrı, sancı olması, regil öncesine benzemesi ve mide bulantısı. Ama nolur rahat olun ve olumsuz düşünmeyin, benim hala sancım bitmedi mesela, her an regil olacakmışım gibi bacak ve kasık ağrım var. Ve bu ağrılar genelde transfer sonrası 7. Ve 8. Günlerde yoğunlaşırmış. Panik yok yani, bu olumsuz demek değil ki, nolur iyi düşünün, nolluurrrrrrr..
Ve 5. Gün transferi 9. Gün alır sonucu. 3. Gün transferi ise 12. Gün. Yani deha erken test filan yapmayın. Evde idrar testi filan asla yapmayın zaten. Birazcık sabır sadece. Bugüne kadar ne aşamaları geçtiniz, ne sabırlar gösterdiniz bunca zaman, 3-5 gün daha çok mu bebişleriniz için ha!!!!! Üzmeyin onları yaaa(
o zaman bugün yaptırsakk alırdık sonucu dimi
benimki 5.gün ama drum 12.güne test verdiği için kaldı nedenini bilmiyorum,zaten eşim bıraksa bugün gitcem ama bırakmıyoki![]()
Kizlar iyi aksamlar.benim de 5.gun embriyosu.gecen hafta cumartesi oldu trsnsferim.persembe gunu de test gunum
merak ta ediyorum ne yapsam acaba.lutfen yardim edin
o zaman hamilesiniz ikinizde inşallah canıııımmm..Rabbim nasip etsin![]()
Bende bu ay tedaviye başladım. Dondurulmuşlarla olacak ini. 2 yaşında tüp bebek bir oğlum var :)
Geçmişe hızlıca göz gezdirdim. Hamilelerimiz artıyorAllah inşallah hepimizin kucaklarını 9 ay sonra çifter çifter doldurur.
Ben de adet oldum, dondurulmuş tedavisi göreceğim için dün itibariyle bant ve coraspin kullanmaya başladım. Hakkımızda hayırlısı olsun. O da bebişli ve tez olsun :)
Hadi hayirli olsun canim tedavintedavi goz açıp kapayincaya kadar geciyor ama transfer sonrasi hic geçimiyor
Kesinlikle katılıyorum hatta benimki o embiryoları haber verme dönemimde hiç geçmediiii amanannnnn
Bende mikroenjeksiyon yöntemi ile bu pazartesi nasipse iğnelere başlıyorum
![]()
Hayırlı uğurlu olsunnnnn
Ben hiç yatmadım günlük hayata devam.. Doktorun tek tavsiyesi agır kaldırma demek oldu geri herseyi yapabilirsin dedi.. Bende oyle yaptım cok sükür bebeklerim benimle..
Ohhhh en güzeliiiiiii allah tamamını sağlıkla getirsin inşşşşşş...
Selam arkadaslar,
Transferden sonraki 5. gunum.... Zaman gecmek bilmiyor!!! Benim ilk gunden beri kasiklarimda, belimde sanci var, adet sancisi gibi. Sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyorum!!!
Umarim hepimiz guzel haberler aliriz.
Sevgiyle kalin x
Sıkıntı yok belirti iidir olmayanlar napsın demiiii
az önce 1 mercimek tanesi kadar kahverengi damla geldi. canım sıkıldı
Benimde jelim bugun kahverengi kalıntı dolu geldi sıkıntı yok nasip artık bundan sonrasıııı ne edekkkk
aman canınızda hazırda bekliyor sıkılmak içinderin bir nefes al ve herşeyin yolunda olduğuna inan
@ günaydın kızlar :) salı,çarşamba yada perşembetransferim varmış *.*
Hadi bakalım hayırlısı haber et bizede hergün kaç embiryo kalmış nolmuş ne bitmiş
Şimdiden geçmiş olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin inşşşş
![]()
Anaaaaaaaam ne güzelllll haberrrr dondurmayada kalcak inş desene ooohhhhh missss
Mide bulantım kasık ağrım herbişiyim geçti cillop gibiyimmmmm jelimde kahverengi kalıntılarla geri geldi yakında adet oldumda derim buraya girip yarın için hiç heyecanlı değilim hatta fgitmsem mi diye biLe düşünüorum temizlikçi gelio onunla birlikte temizlik edebilirim öle delilerim gelik vaziyette şu an![]()
hayırlı olur inş... rabbim denk getirsin herşeyiniBende mikroenjeksiyon yöntemi ile bu pazartesi nasipse iğnelere başlıyorum
![]()
çok güzell inş bebiş ya da bebişlerin sana sımsıkı tutunurraman canınızda hazırda bekliyor sıkılmak içinderin bir nefes al ve herşeyin yolunda olduğuna inan
@ günaydın kızlar :) salı,çarşamba yada perşembetransferim varmış *.*
![]()