2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bende reklam izlerken bile ağlıyorum cok normal :)) hormonlarımız kendini şaştı

ı

canımm ne desek boş biliyosun dimi herkes kendi duygusunu içinde yaşar seninde ne sekilde yaşayacagnı biz bilemeyiz..
ama sadece sunu söyleyeyim tutundugunu bilip usg lerde bebeğini görüp kaybetmesi daha zorr inan bana yasadım biliyorum hep dedim ki keşke hiç tutunmasaydıda o kürtaj masasında onun benden ayrıldıgını yasamasaydım
sonra teselli verdim daha kötü var ya içimde oldugunu hissedip kaybetseydim ya dogurup kaybetseydim o daha zor diye teselli ettim kendimi sadece 1 gün kürtaj oldugum gün agladım baska göz yası dökmedim...
herşey bizim için önemli olan ders alabilmek canım ve biz dersimizi alıyoruz dogru yolumuzdan ayrılmıyoruz..
neyse cok uzattımm

bu arada ne dansözüüü kızzzııııımmm sen pozitifi al havai fişekler altında dansöz oynatcam senin için

günaydın kızlarrrr

canım benim sağol.... herşey hala yolunda, sanırım son 3-4 gündür ben böyle olacağını hissedip buna çok hazırladım kendimi. pozitif alsam şaşıracaktım muhtemelen. hatta daha önce de bahsetmiştim eşime anlattım negatif alma ihtimalimiz daha yüksek diye. onu da hazırlamaya çalıştım bi şekilde. akşam düşündüm ve önce şu miyomumu aldırmaya karar verdim. tabi önce doktorla konuşmam gerek. ya benden hep 6-7 yumurta ölçüsü alıyorlardı, ölçüleri birbirine yakın olan; ancak opudan sonra 3 yumurta toplandı dediler. misal şimdi bunun nedenini merak ediyorum. sonra emriyoların kalitesini neler etkiler bunları öğrenmek istiyorum, neden ikinci kaliteydi. tamam dondurulmuşşum var bi tanecik ama oda ikinci kalite. ve üçüncü gün donduruldu. çözülünce kalitesinde düşme olur mu, sonraaa onlarda normal transfer gibi mi tutunma durumları, yoksa donduruldukları için düşüyo mu? bir an evvel regl olsam süper olcak.

tabi aranızda tecrübeleriyle beni aydınlatacak arkadaşlar varsa oda süper olur

CANIM YUMRTALARIN HEPSİNİN TOPLANMASI YADA TOPLANMAMSI MERZEZ DR ALAKALI BAZIALRI HEPSİNİ TOPLARKEN BAZILARI SEDECE UYGUN BOYUTA OLDUĞUNA İİNANADIKALRINI (uygun buldukalrını topluyor)TOPLUYORLAR (devlette özelikle sadece ölçüsü aynı olanlar alınıyor özelde tamamı alınmaya gayret ediliyor)embiryonukalitesi genetik seper yumurta kalitesi vs vs diye uzyan bir liste ile karşılaırsın İKİNCİ KALİTEYİ PEK DONDURMA İŞLEMİ YAPILMAZ ASLINDA ÇÖZÜLÜNCE BOZULMA İHTİMALİ VARDIR AMA DÜŞÜK BİR İHTİMALDİR DONMUŞLARDA TUTUNMA OLASILIĞI YENİ TEDAVİDEN DAHA DÜŞÜKTÜR DİYOR DR

canım sağol iyiyim, bi sıkıntı yok şimdilik. işte soru işaretlerim var. acaba diyorum miyomu aldırdıktan sonra sıfırdan bi tedaviye mi başlamak daha mantıklı yoksa onuda bi denemek mi? sonuçta ona da para harcanacak. ve malesef "paranın önemi yok" diyemiyorum. düğünümüzü ve tüm eşyalarımızı eşimle birlikte aldık, öyle kurduk yuvamızı. kredilerimiz var ikimizinde. ve sonuçta maaşlı çalışan, belirli bir geliri olan insanlarız. kirada oturuyoruz. ilk tedavi için ablamdan borç aldık. yani borcumuza borç eklendi. takılan altınların bi kısmı bozduruldu yetişemediğimiz yerde. şimdi kalan kısmını düşünmeye başladım ben yeni tedavi için ama işte dondurulmuş için de para harcanacak. bunları hesaplamak midemi bulandırıyor şu an. çocuk sahibi olmak ilk önceliğim elbette ama işin maddiyetını da malesef ki düşünmek zorundayız. neyse bikaç gün geçsin ben bi regl olayım, o zamana kadar bi karar verebilirim umarım. Allah kerim....

günaydın arkadaşlar rüyamda kocamaaaaaaan bir ayva yiyodum bu gece acaba olmayacakmı ya gerçektenmi ayvayı yiyceeemmmm:18::18::18::18:

canım önce biraz bekle bir kaç ay kulandığın ilaçları vucudun dan atılsın dinlen biraz sonrasını sonra düşün ama şu var eğer tüp bebeği raporlu yaptıryorsan donmuşları kulanınca devlet rapor hakını iptal ediyor malesef bunu da aklında bulundur aklındaki tüm soruları dr sor mutlaka yeniden yeniden sor aklında hiç bir şey kalmasın bu işin maddi boyutu oldukça önemli rabbim yardımcımız olsun

yok canım malesef devlet 35 yaşın üzerinde değilsen yada en az 35 yaş altı için en az 3 kez başarısız denemen yoksa rapor çıkarmıyor diye biliyorum. ilk tedaviye başladığımda ufak bi araştırma yapmıştım rapor için ne gerekiyor diye. 32 yaş ve ilk denememdi

CANIM BEN ŞU ANDA 7. DENEMEMİ YAPIYORUM RAPOR ŞARTLARINIDA İYİ BİLİRİM OLURMU HİÇ SANA KİM ANLATMIŞA YANLIŞ ANLATMIŞLAR RAPOR ŞARTALRI 900 PİRİM 5 YIL SSK GİRİŞİ 24 39 YAŞ ARALIĞI 3 YILIK EVİLİK 2 DEFA AŞILAMA YAPILMASI GEREKİYOR (EĞER ERKEK İNFERTİLİTESİ İSENİZ AZO VE YA 5 MİLYONUN ALTINDA SEPER SAYISI OLANLARA DİREK TÜP BEBEK RAPORU VERİLİR AŞILAMA YAPILMADAN )KADIN İNFERTİLİTESİNDE TÜPLER KAPAILIYSA FSH YÜKSEKSE YUMURTALIZ REZERVİNDE AZLIK VARSA (erken menepoz) DİREK RAPOR ALIRISN CANIM

banada rapor çıkarmadımlar ve biz geçenki denemde 0 milyarımız giti kızlar bu sfer 2 ye maal oldu donmuş diye bnmde 3 yıl dolmamıştı geçen sene bide çımaz dedı hastane

pardon 3 yıl evlilik şartıydı. ben yanlış hatırladım bian. kimse anlatmadı, kanununu okudum...

banada rapor çıkarmadımlar ve biz geçenki denemde 0 milyarımız giti kızlar bu sfer 2 ye maal oldu donmuş diye bnmde 3 yıl dolmamıştı geçen sene bide çımaz dedı hastane

CANIM BİZ EREKE İNFERTİLİTSİYİZ EŞİMİN SAYISI ŞU AN 7 MİLYON GEÇEN YIL DEVLET ÜNVRT GİTTİM DURUMU ANLATTIM OLMAZ BU SAYI İLE (erkek faktöründen rapor verilmez dedi)OLMAZ DEDİLER BURADA ÖZEL BİR ÜNVERST VAR (BAŞKENT ÜNVERTLERİ )ORAYA GİTTİM TARİHİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL 3 ADET SPERMİOĞRAM GETİR RAPORU VERELİM DEDİLER 2007 YILINDA BİLE OLAN SPERMİĞORAMLAR VARDI TOPLAM GÖTÜRDÜM HEMEN RAPOR ÇIKTI GEÇEN YIL AYNI ÖZEL ÜNVRT YAPTIRDIM TEDVİMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…