• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım biz ereke infertilitsiyiz eşimin sayısı şu an 7 milyon geçen yıl devlet ünvrt gittim durumu anlattım olmaz bu sayı ile (erkek faktöründen rapor verilmez dedi)olmaz dediler burada özel bir ünverst var (başkent ünvertleri )oraya gittim tarihi hiç önemli değil 3 adet spermioğram getir raporu verelim dediler 2007 yılında bile olan spermiğoramlar vardı toplam götürdüm hemen rapor çıktı geçen yıl aynı özel ünvrt yaptırdım tedvimi

canm sorun bende eşimde sorun yok bızım 1 asılama var oda tuttu dustu aslında bnm kendılınden de oluyo bn kontrollu olsun dıye istedm suan 3.5 yıllık evlıyım acaba bu omazsa bundan sonra rapor çıkarmı ki

canm sorun bende eşimde sorun yok bızım 1 asılama var oda tuttu dustu aslında bnm kendılınden de oluyo bn kontrollu olsun dıye istedm suan 3.5 yıllık evlıyım acaba bu omazsa bundan sonra rapor çıkarmı ki

canım 1 aşılama daha yaptır çıkartırlar tüp raporu

bende fsh yüksekliği var erken menopoz riski, ancak 10 aylık evliyim. Tüp bebek denedim aşılama değil. Ama o 3 yıl şartı bağlıyo azcık...

canım menepoz sorunu olanlarda 3 şartı aranmıyor diye biliyorum

merhaba arkadaslar

biz dr ekmekci tarafindan iletisime gectik 10.10.2013 gibi orda olmayi dusunuyoruz genetik icin gidiyoruz eger ki hersey yollunda olursa test sonuclarina gore yilbasina dogru bu sefer tup bebek icin gelecegiz ama dedigim gibi bu test sonuclarina bagli her ikisinede hazirlikliyim allah hepimize en hayirlisini nasip etsin insallah

ne gibi genetik testler yapiliyor bilen var mi_>? fiyat konusunda bilgisi olan var mi?

merhaba arkadaslar

biz dr ekmekci tarafindan iletisime gectik 10.10.2013 gibi orda olmayi dusunuyoruz genetik icin gidiyoruz eger ki hersey yollunda olursa test sonuclarina gore yilbasina dogru bu sefer tup bebek icin gelecegiz ama dedigim gibi bu test sonuclarina bagli her ikisinede hazirlikliyim allah hepimize en hayirlisini nasip etsin insallah

ne gibi genetik testler yapiliyor bilen var mi_>? fiyat konusunda bilgisi olan var mi?

ilk denemen mi olucak senin canım...

evet ilk denemem olacak

once genetik icin gitmemiz gerekiyor kromozom analizi yapilacak

benim 2. denemem doktr genetik testi yaptırmamızı önerdi sonucu 4 hafta falan sürüyomuş ama biz bu seferde olmazsa diğer denemede yaptırıcaz zaten doktorda bidahaki denemede mutlaka yapılması gerek dedi... kişi başı 250tl yani toplam 500tl imiş. öyle dedi doktor bize

benim 2. denemem doktr genetik testi yaptırmamızı önerdi sonucu 4 hafta falan sürüyomuş ama biz bu seferde olmazsa diğer denemede yaptırıcaz zaten doktorda bidahaki denemede mutlaka yapılması gerek dedi... kişi başı 250tl yani toplam 500tl imiş. öyle dedi doktor bize

tskler biz 5 gunlugune turkiyeye geliyoruz hepimizin burda umit dolu bekleyisi var allah herkeze saglikli bir evlat nasip etsin

ben geldim kızlar, feci halde şişiğim :/ 8 yumurtam toplamdı çok az değil mi? moralim çok bozuldu ya

Son düzenleme:
ben geldim kızlar, feci halde şişiğim :/ 8 yumurtam toplamdı çok az değil mi? moralim çok bozuldu ya

geçmiş olsun çok canın yanıyomu canım ağrın varmı... 8 de az diyil ayrıca moralini bozucak ne var... inşallah hepside güzel embiriyolar olur Allahım nasip etsin inş:16::16::16:

Back