- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.101
cnm çok ii yapmışsın kimseye söylememkte,
bu durumu yaşamayan asla anlamaz burda bir biz birbirimizi anlarız başka kimse anlamaz maalesef,
ben de kimseye sölemicem olumlu olsada söylemicem,
milletin neden niçin sorularına cevap vericek ne vaktim var ne de sabrım
Ben biliyorduuuuuuum, göğüs uclarım koyulaşmaya başladı deyince tutunduğuna emindim. Her ihtimale karşı çokta bir şey demedim.
MaşaAllah, BarakAllah. Rabbim huzurlu bir hamilelik sonucu bebişini sağğ-salim kucağına almanı da nasip eylesin. Çok sevindim. Eee azmin güzel bir örneğisin, elhamduLillah. Rabbim bu yolda çaba gösteren her kese nasip eylesin.
Sevilmedim.... Allah Subhenehu Teale sana da en kısa zamanda sağlıklı ve salh evlatlar nasip etsin. Seni çok iyi anlıyorum. Yine de durumuna şükr et. Vardır her işde bir hayır. Bu da bizim sınavımız. Bebeğimi kayb ettikten sonra üzüntünün ne demek olduğunu o zaman anladım. Allah kimseyi taşıyamatacağı yükle yüklemesin. Hikmetinden sual olunmaz. Onun bildiyini kimse bilemez ve hayrın nerde olduğunu. Allah içine ferahlık versin.
yedi kat eller bize destek verirken kendi ailemizden böyle laflar duyuyoruz işte.olsun ne diyelim Allah onlara da aynı derdi vermesin inşallah.varsın anlamasınlar...
evet onlar sadece merak ediyorlar ve aynen onların merağı bile beni geriyor.bide kalkıp üstüne saçmalamalar.ben kaynanamdan bekliyordum açıkçası saçmalık ama o bile olsun üzülme sğlığınız yeride ya dedi gene yaparsınız dedi.ama kendi ananemden bu lafı duyunca gerçekten kötü oldum.bidahakine kimseye duyurmak yok.haketmiyorlar benimle ilgili şeyleri bilmeyi..
bencede söyleme çünkü kimse anlamaz evet biz bunları yaşadığımız için anlarız birbirimizi zaten buraya üye olma amacımda buydu ben annemede söylemedim ben üzülünce o daha çok üzülüyo eşimde ailesine söylemedi olursa söyleriz olmazsada kimsenin haberi olmayacağı için haber vermek gibi bi durumumuz olmaz onlara olmadı demek bile insani daha çok üzüyo ya bi daha denersiniz falan filan senelerce çocuğu olmayanlar var diye teselli etmeye çalışsalarda bu batıyo bana ya nedense...
söylememek en doğrusu insanlar bu tedviyi çok basit sanıyolar demekki ve benim akrabalarım yanımda ay onunda çocuğu var bununda sen niye yapmıyosun falan diyolar bile bile Allahım sabır ver diyorum içimden kimseye beddua etmem ama milleti niye bu kadar ilgilendiriyo anlamıyorum hoşlarına mı gidiyo anlamıyorum neyseki bu defa bir kişi bile bilmiyo şuan kafam çok rahat o açıdan herkese tavsiye ediyorum....ütfen kimseye söylemeyin sonra ne oldu ne oldu diye sorunca strese giriyoruz
Böyle durumda söylenilecek son sözü söylemiş ola bilir, ama senin için üzüldüyündendir. Sadece bizim kimese hesap vermeğe, neyise ispatlamaya gücümüz yok. İlk tedavim hariç diğerlerini pek paylaşmadım. O zaman neqatifi de atlatmak daha kolay oluyor. Sadece ağlamak isterken, başkalarına laf anlatmak, teselli vermek çok ağır bir yük.evet onlar sadece merak ediyorlar ve aynen onların merağı bile beni geriyor.bide kalkıp üstüne saçmalamalar.ben kaynanamdan bekliyordum açıkçası saçmalık ama o bile olsun üzülme sğlığınız yeride ya dedi gene yaparsınız dedi.ama kendi ananemden bu lafı duyunca gerçekten kötü oldum.bidahakine kimseye duyurmak yok.haketmiyorlar benimle ilgili şeyleri bilmeyi..
beterin beteri var dimi sümeyye..Allah sana da gani gani sabır versin..o masumun hatrına Allah tekrar nasip etsin sana anneliği..
evet bidahikine kimseye söylemek yok.boşu boşuna millete laf verdik.şimdi en az 5 evde bizim işin olmadığı konuşuluyordur kesin..bidahi nasılsa dondurulmuş olacak sessiz sakin gidip işlemi yaptırıp döneceğim.bu acemiliğimize denk geldi..
canım senin taransferin yapıldımı yoksa benim gibi daha yumurta toplanmasınımı bekliyosun
ben aileme sadece üzülmemeleri için söylemedim, eşimin ailesine zaten söylemezdik çok yakın diiliz her anlamda.
ama en yakın arkadaşıma dostuma bile söleyemem ki kimsenin sorun kimdeydi lafını kaldıramam.
çunku sorun yok dedıımde kim iananır ki bu süreci yaşamayan bilmez,
bide acınası bakış atarlar deli olurum ben dedıın gibi batıyor..
çok hassas bir dönemden geçiyoruz ben milletin doğumuna gittiğimde artık gözlerim doluyor mani olamıyorum kendime
Allah bizede bu duyguyu yaşatsın diyoruz eşim bana ben ona sürekli, eminim benımle aynı şeyleri hissediyorsunuz..
dün yapıldı transferim bnm tatlımm:26:
yani şuan bıdıkların seninle oh oh çok şükür Allahım onları sana sımsıkı bağlasın annesi
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
evet bidahikine kimseye söylemek yok.boşu boşuna millete laf verdik.şimdi en az 5 evde bizim işin olmadığı konuşuluyordur kesin..bidahi nasılsa dondurulmuş olacak sessiz sakin gidip işlemi yaptırıp döneceğim.bu acemiliğimize denk geldi..
bencede söyleme çünkü kimse anlamaz evet biz bunları yaşadığımız için anlarız birbirimizi zaten buraya üye olma amacımda buydu ben annemede söylemedim ben üzülünce o daha çok üzülüyo eşimde ailesine söylemedi olursa söyleriz olmazsada kimsenin haberi olmayacağı için haber vermek gibi bi durumumuz olmaz onlara olmadı demek bile insani daha çok üzüyo ya bi daha denersiniz falan filan senelerce çocuğu olmayanlar var diye teselli etmeye çalışsalarda bu batıyo bana ya nedense...
inşaalllah allah arzı olsun saolun darısı sizlere inşallahh
eşim işten geldi kızlar.bana müsade.yeni umutlarla tekrar görüşmek üzere..hepinizi yürekten öpüyorum..
bende kimseye anlatmıcaktım güya ama cenemi tutamıyorum hatta diyorumki eşime biri olsa bütün gün aynı konuyu anlatabilirim sanki anlatınca iyi geliyo gibi geliyo ama dediğiniz gibi kendini bilmezin biri bana tüp bebekler allahın istemediği bebekler demişti böyle bi şapşallık var mı yanımızda da kızı var ilkokula filan gidiyo valla aynısı başınıza gelsin demek istemem ama seninde kızın var bak burda ilerde Allah ne verir hiç belli olmaz dedim kadın anladı sustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?