- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.081
benim ilk denemem... Yaşım 33 ilk gittiğim merkez olmaz demiyti ama bunda ısrar etmedim ağızlarını yoklarım ama hayırlısı
öyle bir duygu tattım ki dün o yüzden dedim Allah düşmanımın başına vermesin diye..rabbim bi mucize versin isteyen herkesin bulamayan herkesin olsun bebeği.tabi ki çok sevindim naz naz adına burda bu acıyı bu sevinci hep beraber yaşıyoruz..
söylediklerin beni gene çok duygulandırdı..Allah sanada en hayırlı zamanda versin bebeğini canım...
MAŞALLAH SUPHANALLAH....tebrik ederim naznaz çok sevindim.Allahım devamını getirsin inşallah...
zaman asla geçmiyor
Tatlım benim, üzülme nolur. Bak birlikte senin haberlerini de kutlayacağız inşallah.
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki, o hayal kırıklığını ben de kaç kere yaşadım, ama önce Allah'a güvenip sonra ısrarla, pes etmeden denemeye devam etmen gerek. Bunun başka yolu yok.
Sen bir toparlan, reglin geçsin, git doktoruna konuş ha?
İstanbuldaysan Bahçeci'ye de gidebilirsin. Be o kadar güvendim ki doktoruma, içim hep rahatı. Bazen transfer etmedi embriyomu ve dışarıda öldü, kızdım elbette ama vardır bildiği dedim. Doktoruna güvenmek çok önemli. Istersen oray git. Ama kısa sürede toparlan lütfen. Pes etmek yok kesinlikle. Sen de yaşayacaksın bu duyguyu inşallah... O zaman birlikte sevineceğiz.
valla tam bilmiyorum ki cahilim bu konuda .. Adetin ikinci günü iğnelere başladım bugün iğnelerimin 4. Günü yarın kontrolüm var kaç gün sonra toplanıyorsa artıksenin yumurtalar ne zaman toplanıcak bebişim
aminnn arkadaşımmm aminnnnnnEki Görüntüle 808522bugün kuran okudum ve hepimize dualar ettim burdaki herkeze Allahım kabul etsin boynumuzu bükük bırakmasın inşallah
Dün sana kahrolduk bugun nazsa havalar uçtuk hayat işte diyorum ya ne desen boş kalıo bazen.
Önümzdeki yada sen ne zamgüan hazır hissedersenki ayda yine opunu transferini testini beraber beklicez bunu bil sadece...
Amaaaaaa en büyük dileğim inş bi bakmışın adetın yok bebişin var kendilliğinden süper olurrrr yaaaaaa demi
geçmiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım süper olur ya..sağolun yanımda olduğunuz için AllAH SİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN..biraz önce ananem aradı diyo ki ama sende de hata var yatmadın temizlik yaptın diyo yooo dedim temizlik falan yapmadım.hatta evim AllH LIK ŞU AN.NEYSE DİYECEĞİM O Kİ KENDİ KANIM BİLE MORALİMİ DAHA DA ALTÜST YAPIYORKEN BURDA TANIMADIĞIM YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM İNSANLARIN MORALİMİ DÜZELTMEK İÇİN ÇABASINA GÖZLERİM DOLUYOR..Allah hepinizin gönlünün muradını versin...
Amayacım yaa, hadi getir şu güzel haberi de birlikte sevinelim. Bak sevinemedim dolu dolu daha, aklım sende kaldı
canım öncelikle çoook üzüldüm bu duyguyu bende yaşadım geçen sene eylül ayında.ozaman herkez bütün akrabalarım falan duymuştu ve sürekli arayıp durumu soruyodular üzülüyomuş gibi yapıyodular olmadığını öğrenince test günü o kadar üzüldüm ve akşama kadar ağladım onlar sadece sürekli merak ettiler onların merakı insanı çok geriyo ve ben bu defa hiç kimseye haber vermedim şimdi kafam daha rahat olmasa bile bu defa bilmedikleri için sürekli hatırlatmazlar.. inşallah sende birdaki aya anne olursun Allah yardımcın olsun ve hasretine kavuştursun inşallah
Öyle demeeeeeeeer , benim hiç ümidim yoktu bu sabah teste giderken. Hala hiç bir belirtim yok, regil ağrım da geçti.
Daha dün sızlanıyordum belirtim yok diye de sen bana kızıyordun. İnan onlarla hiç ilgisi yok. Bugün hastaneden işe giderim artık, bu macera da böyle biter diye giyinip topuklularla çıktım evden ben. Hiç ümidim yoktu biliyorsun. İlaçlarımı bile almadım sabah. Nolur kötü düşünmeee....
evet canım süper olur ya..sağolun yanımda olduğunuz için AllAH SİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN..biraz önce ananem aradı diyo ki ama sende de hata var yatmadın temizlik yaptın diyo yooo dedim temizlik falan yapmadım.hatta evim AllH LIK ŞU AN.NEYSE DİYECEĞİM O Kİ KENDİ KANIM BİLE MORALİMİ DAHA DA ALTÜST YAPIYORKEN BURDA TANIMADIĞIM YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM İNSANLARIN MORALİMİ DÜZELTMEK İÇİN ÇABASINA GÖZLERİM DOLUYOR..Allah hepinizin gönlünün muradını versin...
valla tam bilmiyorum ki cahilim bu konuda .. Adetin ikinci günü iğnelere başladım bugün iğnelerimin 4. Günü yarın kontrolüm var kaç gün sonra toplanıyorsa artık
benimde bugün 7. Günüm iğnelerimin nefret ediyorum ya iğnelerden off pazar günü gidicem bu son muayene olucak sanırım yumurta tolama günümü söylicek bu defa
canım öncelikle çoook üzüldüm bu duyguyu bende yaşadım geçen sene eylül ayında.ozaman herkez bütün akrabalarım falan duymuştu ve sürekli arayıp durumu soruyodular üzülüyomuş gibi yapıyodular olmadığını öğrenince test günü o kadar üzüldüm ve akşama kadar ağladım onlar sadece sürekli merak ettiler onların merakı insanı çok geriyo ve ben bu defa hiç kimseye haber vermedim şimdi kafam daha rahat olmasa bile bu defa bilmedikleri için sürekli hatırlatmazlar.. inşallah sende birdaki aya anne olursun Allah yardımcın olsun ve hasretine kavuştursun inşallah
cnm insan yaşamadan bilmiyorki sanki insanın kendi elindeymiş gibi bende aileme gayet rahtmışım gibi lanse ediyorum onlar üzülmesin diye bende gecen abime olmazsa biraz psikopata bağlarım heralde dedim oda diyoki biz böyleyiz herkesede çektiririz diyon ölemi dedi,çok cnm sıkıldı şimdi negatif olsa bile kimseye belli etmicem üzüldüğümü,zaten çok hassas dengelerde geziyoruz bide bu tür şeyler insanı ekstra yıpratıyo,elimde olsa kimseye haber vermezdimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?