2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Dün sana kahrolduk bugun nazsa havalar uçtuk hayat işte diyorum ya ne desen boş kalıo bazen.
Önümzdeki yada sen ne zamgüan hazır hissedersenki ayda yine opunu transferini testini beraber beklicez bunu bil sadece...
Amaaaaaa en büyük dileğim inş bi bakmışın adetın yok bebişin var kendilliğinden süper olurrrr yaaaaaa demi

canım benim çok çok sağol verdiğin destek için ..söylediğin güzel sözler için duaların için..
canım ben eurofertil altunizadede yaptırdım.doktoruma güveniyorum.benim kardeşiminde tüp bebekle olmuştu.onun doktoruna gidiyorum bende.şu an 2 dondurulmuşum var.doktorla görüştük dün 1 ay ara ver öyle dedi.bide ben adet görmedim hala.2 gün sonra tekrar test yap dedi.yüzde 5 olasılık var dedi.bilmiyorum asında o yüzde 5 lik olasılıktan pek umudum yok.şu anki ruh halim taa yılbaşından sonra diyor.bilmiyorum bi toparlanayım bakalım.ileriki günlerde nasıl düşünürüm..

evet canım süper olur ya..sağolun yanımda olduğunuz için AllAH SİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN..biraz önce ananem aradı diyo ki ama sende de hata var yatmadın temizlik yaptın diyo yooo dedim temizlik falan yapmadım.hatta evim AllH LIK ŞU AN.NEYSE DİYECEĞİM O Kİ KENDİ KANIM BİLE MORALİMİ DAHA DA ALTÜST YAPIYORKEN BURDA TANIMADIĞIM YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM İNSANLARIN MORALİMİ DÜZELTMEK İÇİN ÇABASINA GÖZLERİM DOLUYOR..Allah hepinizin gönlünün muradını versin...

canım öncelikle çoook üzüldüm bu duyguyu bende yaşadım geçen sene eylül ayında.ozaman herkez bütün akrabalarım falan duymuştu ve sürekli arayıp durumu soruyodular üzülüyomuş gibi yapıyodular olmadığını öğrenince test günü o kadar üzüldüm ve akşama kadar ağladım onlar sadece sürekli merak ettiler onların merakı insanı çok geriyo ve ben bu defa hiç kimseye haber vermedim şimdi kafam daha rahat olmasa bile bu defa bilmedikleri için sürekli hatırlatmazlar.. inşallah sende birdaki aya anne olursun Allah yardımcın olsun ve hasretine kavuştursun inşallah

cnm çok ii yapmışsın kimseye söylememkte,
bu durumu yaşamayan asla anlamaz burda bir biz birbirimizi anlarız başka kimse anlamaz maalesef,

ben de kimseye sölemicem olumlu olsada söylemicem,
milletin neden niçin sorularına cevap vericek ne vaktim var ne de sabrım

Son düzenleme:

Ben biliyorduuuuuuum, göğüs uclarım koyulaşmaya başladı deyince tutunduğuna emindim. Her ihtimale karşı çokta bir şey demedim.

MaşaAllah, BarakAllah. Rabbim huzurlu bir hamilelik sonucu bebişini sağğ-salim kucağına almanı da nasip eylesin. Çok sevindim. Eee azmin güzel bir örneğisin, elhamduLillah. Rabbim bu yolda çaba gösteren her kese nasip eylesin.

Sevilmedim.... Allah Subhenehu Teale sana da en kısa zamanda sağlıklı ve salh evlatlar nasip etsin. Seni çok iyi anlıyorum. Yine de durumuna şükr et. Vardır her işde bir hayır. Bu da bizim sınavımız. Bebeğimi kayb ettikten sonra üzüntünün ne demek olduğunu o zaman anladım. Allah kimseyi taşıyamatacağı yükle yüklemesin. Hikmetinden sual olunmaz. Onun bildiyini kimse bilemez ve hayrın nerde olduğunu. Allah içine ferahlık versin.

cnm insan yaşamadan bilmiyorki sanki insanın kendi elindeymiş gibi bende aileme gayet rahtmışım gibi lanse ediyorum onlar üzülmesin diye bende gecen abime olmazsa biraz psikopata bağlarım heralde dedim oda diyoki biz böyleyiz herkesede çektiririz diyon ölemi dedi,çok cnm sıkıldı şimdi negatif olsa bile kimseye belli etmicem üzüldüğümü,zaten çok hassas dengelerde geziyoruz bide bu tür şeyler insanı ekstra yıpratıyo,elimde olsa kimseye haber vermezdimm..

valla tam bilmiyorum ki cahilim bu konuda .. Adetin ikinci günü iğnelere başladım bugün iğnelerimin 4. Günü yarın kontrolüm var kaç gün sonra toplanıyorsa artık

benimde bugün 7. günüm iğnelerimin nefret ediyorum ya iğnelerden off pazar günü gidicem bu son muayene olucak sanırım yumurta tolama günümü söylicek bu defa

benimde bugün 7. Günüm iğnelerimin nefret ediyorum ya iğnelerden off pazar günü gidicem bu son muayene olucak sanırım yumurta tolama günümü söylicek bu defa

valla iğneleri kendim yaptığımdan olsa gerek ben sıkıntı yaşamadım evde kendim yapıyorum ... Ben 5. Günümde gideceğim kontrole ..

evet onlar sadece merak ediyorlar ve aynen onların merağı bile beni geriyor.bide kalkıp üstüne saçmalamalar.ben kaynanamdan bekliyordum açıkçası saçmalık ama o bile olsun üzülme sğlığınız yeride ya dedi gene yaparsınız dedi.ama kendi ananemden bu lafı duyunca gerçekten kötü oldum.bidahakine kimseye duyurmak yok.haketmiyorlar benimle ilgili şeyleri bilmeyi..

yedi kat eller bize destek verirken kendi ailemizden böyle laflar duyuyoruz işte.olsun ne diyelim Allah onlara da aynı derdi vermesin inşallah.varsın anlamasınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…