• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ay seninki oldu ya amayaa ve ekdninki öncelikli (çünkü onların yumurta rezervi sıkıntılı) olarak olsunnnn benimki olmasada olurrrrrrrrrr salladımmmmmmm gittiiiiiiiiiiiiiii şimdi çıldırma zamanııııııııııııııııııııı:52::52::52::52::52::52::52::52:

Allah burdaki herkese birbirimiz için böle sevinmek nasip etsin kimsenin göbüşüü boş kalmasınnnnnnn ilerleyen günlerde hep böle oalım inşallah ay daha dicek yüz milyon şeyim varrrrrrrrr:52::52::52::52:

şiiittt dua kapıları açık olur inş seninkide olur canım deme öyle:20::20: hepimize versin rabbim 6 8 9 kez denesekte kimse bu yolda ugrşmasın sizlerde emek çektiniz olucakk inş rabbim izin versin yazıcaz buraya tamammı:54::54:

şiiittt dua kapıları açık olur inş seninkide olur canım deme öyle:20::20: hepimize versin rabbim 6 8 9 kez denesekte kimse bu yolda ugrşmasın sizlerde emek çektiniz olucakk inş rabbim izin versin yazıcaz buraya tamammı:54::54:

Ben transferin 3gün sonrası kestim kendimden ümidi kuzummm pazartesi teste gidicem ama hazırım olmadığını kötü düşünme diceksibiz biliorum ama napayım buda benim içimdeki allahın blidiğini kuldan saklamanın manası yok hele sizinle herşeyi bu kadar paylaşırkennnnn

tebrik ederim arkadaşım.çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah..bu arada dün bana verdiğiniz destek için çok çok teşekkür ederim.olsun nasip değilmiş.daha zamanı varmış demekki...
ama senin adına gerçekten çok sevindim.bu haber bana moral oldu biraz.kendine çok dikkat et canım...

bu acılar bizi öyle olgunlaştırıyor ki ve kocaman birer yürek sahibi olduğumuzu anladık. hepimizin birimizin acısıyla acıyı sevinciyle sevincini yaşıyoruz. sevinemedim sende bu koca yürekli insanlar arasındasın kendi acına rağmen bir başkası için sevinmek bunun göstergesi...:46:

tebrik ederim arkadaşım.çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah..bu arada dün bana verdiğiniz destek için çok çok teşekkür ederim.olsun nasip değilmiş.daha zamanı varmış demekki...
ama senin adına gerçekten çok sevindim.bu haber bana moral oldu biraz.kendine çok dikkat et canım...

Tatlım benim, üzülme nolur. Bak birlikte senin haberlerini de kutlayacağız inşallah.
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki, o hayal kırıklığını ben de kaç kere yaşadım, ama önce Allah'a güvenip sonra ısrarla, pes etmeden denemeye devam etmen gerek. Bunun başka yolu yok.

Sen bir toparlan, reglin geçsin, git doktoruna konuş ha?
İstanbuldaysan Bahçeci'ye de gidebilirsin. Be o kadar güvendim ki doktoruma, içim hep rahatı. Bazen transfer etmedi embriyomu ve dışarıda öldü, kızdım elbette ama vardır bildiği dedim. Doktoruna güvenmek çok önemli. Istersen oray git. Ama kısa sürede toparlan lütfen. Pes etmek yok kesinlikle. Sen de yaşayacaksın bu duyguyu inşallah... O zaman birlikte sevineceğiz.

tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin.taze anniş belirtilerin nelerdi?birde kaçıncı gün embriyosuydu ayyy çok sordum ama çok sevindimm..:16::16::16::16:

Çok teşekkürler :) 1 tane 5. Gün embriyosuydu canım. Belirtileri gün gün yazacağım ama önce kafamı toplamam gerek :) kızma nolur ama hala şaşkınım :) bir kaç saate liste yaparım tatlım.

bu acılar bizi öyle olgunlaştırıyor ki ve kocaman birer yürek sahibi olduğumuzu anladık. hepimizin birimizin acısıyla acıyı sevinciyle sevincini yaşıyoruz. sevinemedim sende bu koca yürekli insanlar arasındasın kendi acına rağmen bir başkası için sevinmek bunun göstergesi...:46:

öyle bir duygu tattım ki dün o yüzden dedim Allah düşmanımın başına vermesin diye..rabbim bi mucize versin isteyen herkesin bulamayan herkesin olsun bebeği.tabi ki çok sevindim naz naz adına burda bu acıyı bu sevinci hep beraber yaşıyoruz..
söylediklerin beni gene çok duygulandırdı..Allah sanada en hayırlı zamanda versin bebeğini canım...

Ben transferin 3gün sonrası kestim kendimden ümidi kuzummm pazartesi teste gidicem ama hazırım olmadığını kötü düşünme diceksibiz biliorum ama napayım buda benim içimdeki allahın blidiğini kuldan saklamanın manası yok hele sizinle herşeyi bu kadar paylaşırkennnnn

Öyle demeeeeeeeer , benim hiç ümidim yoktu bu sabah teste giderken. Hala hiç bir belirtim yok, regil ağrım da geçti.

Daha dün sızlanıyordum belirtim yok diye de sen bana kızıyordun. İnan onlarla hiç ilgisi yok. Bugün hastaneden işe giderim artık, bu macera da böyle biter diye giyinip topuklularla çıktım evden ben. Hiç ümidim yoktu biliyorsun. İlaçlarımı bile almadım sabah. Nolur kötü düşünmeee....

Çok teşekkürler :) 1 tane 5. Gün embriyosuydu canım. Belirtileri gün gün yazacağım ama önce kafamı toplamam gerek :) kızma nolur ama hala şaşkınım :) bir kaç saate liste yaparım tatlım.

ne kızması tatlım doya doya yaşa bu anları ayy ne güzel bir heycandır rabbim daim etsin inşallah.:16::16::16:

Back