- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.941
Çok teşekkür ederim :) Transfer den önce mi görüşmem lazımcanm su içmekte önemli ama karından usg bakıp karar veriyo dr
yumurtalıkların ilaçlarla asırı uyarılması sonucu tepki vermesine ohss deniliyo netten bi arastır istersen cok fazla sıkıntın varsada mutlaka dr unla görüş arkadşım
çünkü ben cok sıkıntı yasadım bu durumdan
:))))))) cumanız mübarek ola canlar.
eger şişliğin varsa kontrol amaclı transfer öncesi görüşmen daha önemli canım çünkü eger ohss olduysan ve gebelik olusursa sıkıntılar dahada artıyorÇok teşekkür ederim :) Transfer den önce mi görüşmem lazım
Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...[/QUOTE/]
sözün bittiği yer Rabbim sana en hayırlısını nasip etsin Rabbim sana ve eşine gani gani sabır versin.bu dünyada kavuşamadığın evlatlarını ahirette nasip etsin cânim ;(
Çok teşekkür ederim :) Transfer den önce mi görüşmem lazım
Doktorumu arayacağım inş. Netten baktım çok fazla şişik diyor benimki çok fazla değil.ayyy çok fazla telaş ettimTransferden once bi ön kontrol yapılması gerekir yumurtaliklarin hala küçülüp normale gelmediyse iki adet döngüsü sonrası bebekler transfer edilir.. Benim de oyle oldu canım..
Transferden önce mi içiliyor arkadaşım bu bitki çayıbu sabah kekik çayına başladım. içine de bir çay kaşığı organik bal attım. kekik çayı düşük olmasını önler, doğal Progesteron içerir. benim evde dağ kekiği vardı. bir tatlı kaşığı kekiğin üzerine kaynar su döküp 5 dakika bekletin. sonra için, tadı güzel. bebişlerim daha sıkı tutunsun diye içiyorum. bu arada amayaa dan haber var mı
:))))))) cumanız mübarek ola canlar.
Doktorumu arayacağım inş. Netten baktım çok fazla şişik diyor benimki çok fazla değil.ayyy çok fazla telaş ettim
bu sabah kekik çayına başladım. içine de bir çay kaşığı organik bal attım. kekik çayı düşük olmasını önler, doğal Progesteron içerir. benim evde dağ kekiği vardı. bir tatlı kaşığı kekiğin üzerine kaynar su döküp 5 dakika bekletin. sonra için, tadı güzel. bebişlerim daha sıkı tutunsun diye içiyorum. bu arada amayaa dan haber var mı
YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar
Ne yaprağınız kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!
öyle ama sen içme yani zarar az da verse kötü diilmi bn o zamn 1 de içtm 3 de ne oldu işlem iptal
Hicbirseyi abartmadikca ben zarari olduguna inanmiyorum. Doldurup doldurup kahve icersen bariz zararli. Herseyin karari bence. Tamamen onu yiyecegim bunu yemeyecegim yaklasimi bence insanlari daha cok stres yapiyor. Evet kahve ve caydan uzak durmali ama gunde 1 kahve ve acik cay'dan birsey olacagimi dusunmuyorum. Bende ozel dietler yapiyor, sut yok, et yok, glutensiz yiyordum. Doktor yok oyle birsey dedi. Keyfine bak abartmadan normal diyetine devam.
yarın için çok heyecanlıyımbi an önce olsa bitse hayırlısıyla
kalbim pır pır benim de, inşşallah her şey yolunda gider cnm,
hemen bilgi veriyorlarmış ne kadarı döllendi kaç yumyum alındi diye. ii haberlerimiz olsun inşallah cnm
aynen canım bi an önce sabah olsun istiyoruminş hayırlı haberlerimiz olur bi yandan da çok ta kendimi kaptırmak istemiyorum her türlü sonuca şimdiden alıştırıyorum kendimi bu zaman kadar sayısız kez negatif gördüm
bende pko da var :18:inş herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?