2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Insallah hepimiz hamis oluruz...

kizlar antibiotik aliyordum, cok hastalanmistim, ve doktor demisti önceden mantar olur demisti, ve mantar oldu altim simdi krem kulaniyorum....

canim benim hosgeldin. sen tedaviye TR'ye ben gene Almanya'da deneyecegim son kez. hayirlisi olsun bakarsin bu sefer biz gurbetcilere de güler kader. Yüce Rabbim hayirlisiyla bebislerimizi verir insallah.

hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar umarım hepimizin son tedavisi olur..
ilk sayfalarda bazı yazılar paylaşmıştım göz atmadıysanız bi bakın isterseniz belki bi faydasını görürsünüz canlar

cemrecim ALLAH razı olsun senden canım desteğin ve moral vermen için
canım sende inşallah bayramdan sonra bol bol spermleri göreceksiniz inşallah tüp bebişin sana koşa koşa gelecek
ben inanıyorum eninde sonunda anne olacaksın

tsk ederim canim.....keciboynuzu özü nasil oluyor canim? yani pekmez gibimi?
walla anlatirsaniz seviirim....
napalim hayirlisi diyorum artik....
bende ciksaydi sorun dahada cok üzülürdüm...

evet canım erkeklerdeki sıkıntı kolay çözülüyorda biz bayanlardaki biraz daha zor.. arkadaşım eşine ATIŞERİ MERSİN HARNUP KEÇİBOYNUZU ÖZÜ markasından almış. nerden aldığını bilmiyorum ama bu sitede baktım aktarlarda, kuruyemişçilerde, büyük marketlerde satıldığını söylüyorlar. Bende eşime alacağım bizimkide sınırda ağustosta başlasak iyi olacak :) ne yapalım hayırlısı artık.. Rabbim bizide görsün hayırlısıyla bebeklerimizi almayı nasip etsin..

bende üçüncü denememi yaptıracağım isyan etmek istemiyorum ama gerçekten dayanmak çok zor oluyorn hele birde cevre faktörü yok mu onlar benim daha çok canımı yakıyor

canım bilmiyorum eşin sanada destek veriyor mu ama benim eşim çok umursuz herşeyle ben uğraşıyorum o olmazsada olur diyor yani tek başınayımmmmm

ben yurtdisinda oldugum icin saniirm bu kadar kolay bulamam....
belki birisine ismarlarim, ama ayipta olur biraz, bize keciboynuzu getir demek :) :) :)

amin canim amin...insallah tez vakite hayirli evlatlarimiz olur.....

Insallah hepimiz hamis oluruz...

kizlar antibiotik aliyordum, cok hastalanmistim, ve doktor demisti önceden mantar olur demisti, ve mantar oldu altim simdi krem kulaniyorum....
geçmiş olsun cnm
tedaviden önce çok sağlıklı olallım ne yapalım herşey bebişlerimiz içinn
cnm ne demek aynı şeyleri bend eyaşıyorum hemde nasıl ama düşün düşün kendime yaptığımı anladım o yüzden artık akışına bırakmayı deniyorum inş beceririm
tatlım her zaman destekçinim ona göreeee ne zaman istersen yazışırız istersen skype den arkadaş olup konuşabilirişz
cnm benim eşimde yan çizmeye çalışıyo acaba bi kaç ay daha mı kalsak ertelesek deyip duruyo anlıcan eşler bizim gibi kararlı olamıyorlar cnm inş bu denemen de meleğin seninle olacak cnm hepimiz burda dualarımızla başlarız tedavilerimizeeeeee

Kızlar günaydın,
Ben bu topik açıldığından beri takip ediyorum. Benim şuan tüp bebek tedavisiyle olmuş, 14 aylık bir kızım var. İki tane dondurulmuş embriyomuz vardı. Eylül - Ekim gibi onlarla denemeyi düşünüyorduk.
Rabbim tedavisiz kızıma kardeşini verdi. Dün öğrendim Rabbime şükürler olsun kendiliğimden hamileyim.
Rabbim hepinize en kısa zamanda yavrularınızı versin. Sizleri takip etmeye devam edeceğim. İnşallah birer birer hamile haberlerinizi yazarsınız buradan.

canım benim çok sağol herşey için iyi kalpli arkadaşım benim.ben işte olduğum için çok sık giremiyorum ve yazamıyorum sykpe kullanamıyorum o yüzden.

tebrikler Allah tamamına erdirsin yavrularınızı size bağışlasın

canım tebrik ederim, ne kadar güzel RABBİM bizlerede nasip etsin inşşş...

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucagınızada alın inşallah

kızlar aranızda histeroskopi olan var mı, anestezili oluyormuş, doktor tüp bebekten önce yapılması gerektiğini söyledi de önerdiler mi acaba, tutunmayı engelleyeci bir durum var mı diye bakılacakmış,

bu arada listeye adım eklenmemiş bilgileirmi vermiştim eklerseniz sevinirim.

Beni de listeye yazar mısınız? ben de bi acemi olarak ne yapacağını bilmez halde forumda gezerken sizi buldum arkadaşlar, aynı kaderi paylaşıyo olmamız zaman daraldığı için artan heyecanımı bastırmamı sağlar diye umut ediyorum.Allah nasip ederse biz de tam bir ay sonra bu gunlerde tup bebek tedavısıne başlayacağız.
benim bilgilerim:

SIRA-İSİM arwen10_19
YAŞ 27
NEDEN morfoloji+sperm sayısı az ve hareketliliği az
KAÇINCI DENEME ilk deneme
MERKEZ özel ankara t.b.m
DURUM ağustos

canım histereskopi hakkında bi bilgim yok ben yaptırmadım..

listeyide özlem arkadaşımız yapıyo o girince yapar siteye canım..

canım hoş geldin öncelikle listeleri özlem arkaşadaşımız yapıyor o gelince ekleme yapar....
bizimde problemlerimiz aynı sadece bende + olarak pko var..

hiç telaşlanma canım süreç zor ama bi o kadarda bebeğine kavustugun için heyecanlı oluyor umarım pozitif sonucu alırız hepimiz..

meraba kızlar...bende haziran temmuz aynıda yaptırdım pozitifide gördüm ama dün ki yapılan tekrar testimde değerim düştü yani kimyasal gebelik oldu ...şimdi şok olmuş ve mutsuz bir şekilde kırmızıları bekliyoruz...olursam doktorumla görüşmeye gideceğiz bakalım ne diyecek...lenfosit aşısı yaptırmıştım belki aşıların etkisi geçmeden ağustos yada eylül mensimle başlatır...belkide ara verdirir..şuan hiçbirşey belli değil bakalım...olursa 4. deneme olacak..yaşım 27 ..sebep..azospermi...fertijin tüp bebek merkezi...ilki 9 haftalık kalp atımı durdu..ikinci kimyasal...üçüncü kimyasal..rabbim yardımcımız olsun kızlar

canım ne desek boş Allah sabır versin bende ilk denememde pozitifi gördüm 9. haftada kalp atımları durunca kürtaj oldum..
şimdi donmuşlarla ikinciyi denicem ne desem boş arkadasım bu yangın hiç sönmüyor..

cnm histereskopi ben bu tedavi öncesinde oldum...histereskopi tanı ve kontrol amçlı yapılıyor..içeriye kamera ile giriyorlar eğer bir sıkıntı var ise girmişken düzeltiliyor...tavsiye ederim ..ben anestezili oldum hiç bişey duymadım daha sonra ağrımda olmadı...arkadaşıma ise anestezisiz yaptılar o bile ağrı olmadığını söyledi korkma yaptır...rahim filminde çıkmayan şeyler çıkıyor ve düzeltilebiliyor..mesela rahimde perdelenmeler polipler yapışıklıklar oluyor bunlar bebeğin tutunmasını engelliyor ve başarı orannı azaltıyor...bende ufak polipler ve minik bir yapışıklık vardı..doktorum temizledi ..gebe kalmana engelmi tam olarak bilmiyorum ancak yakalarsam temizliyorm demişti...güzel birşey..hem ben bu sayede rahim filmindende yırttımen çok buna sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…