• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

öncelikle hoş geldin arkadaşım umarım bu hepimiz için son tedavi olur Rabbim sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavustursun inşallah..:16::16:

hosbulduk umarim hepimiz icin son tedavi olur. Yüce Rabbim meleklerimizi kuacgimiza almayi nasip eyler.

valalha bilemiyorum cnm dayanmaya çalışıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52:

ah cnm benimde öle çokk zor oluyo herkesler hamiş sıra bizlerede gelsin inş bi an önceeeeeeeeeee:26:

inş sonuçlarını dr. beğenir cnm :34:

merhaba cnm inşlh herkes hamiş olur butopikteeeeeeeeeeee:52::52:
inş bu sefer sende hamişler kervanına katılırsın cnm hakkımza hep hayırlar olsunnnnnnnnnn:34:

amin insallah canim. Yüce Rabbim hepimize gönlümüzden gecenleri versin insallah.

Merhaba,
Bizde Ekim'de düşünüyoruz 3.tüp bebeği RABBİM ol desin artık bizimde hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah!

Sorun: pco..
Evlilik senesi:5
Yaşadığım yer:Almanya
Tedavim :Türkiye'de

Son düzenleme:
merhaba kizlar. bol bereketli bir topik olmasini dilerim. insallah listede herkeslerin yanina hamile yazip topikte bol bol sevincli haber paylasiriz. benim bilgilerim su sekilde

4. deneme, yas 40, önce sebepsiz infertilite / simdi de rezerv azligi, 3. denemede hamilelik ama düsükle sonuclandi, Almanya.

hepimize simdiden herseyin hayirlisini dilerim. Yüce Rabbim hepimizi hayirlisiyla annelik mertebesine cikartsin insallah.

İnşallah ablacıımmm hepimizi sevindirecek Rabbim biliyor ve umudumuzu kesmiyoruz :)

mrb kızlar... en son haziran denememden sonra ALLAH nasip ederse eylülde donmuş emriyolarımla deneyeceğim inşallah. umudumu yitirmiyorum, RABBİM bi şekilde bize evlat sevgisini tattıracaktır, herşeyin vakti zamanı var, beni de listeye ekleyebilirsiniz.
yaş29, 3. denemem olacak, sebebsiz infertilite, ankara gata da yapılacak. Eylüle kadar bol bol dua edelim RABBİM niyetlerimizi kabul etsin inşş....

Merhaba,
Bizde Ekim'de düşünüyoruz 3.tüp bebeği RABBİM ol desin artık bizimde hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah!

Sorun: pco..
Evlilik senesi:5
Yaşadığım yer:Almanya
Tedavim :Türkiye'de
canım benim öncelikle hoş geldin...
benimde bu 2. denemem olacak umarım bu herkes için son olur...Rabbim bizlere hayırlı evlat nasip etsin hayırlısı değilsede sabırlar versin inşallah:16:

mrb kızlar... en son haziran denememden sonra ALLAH nasip ederse eylülde donmuş emriyolarımla deneyeceğim inşallah. umudumu yitirmiyorum, RABBİM bi şekilde bize evlat sevgisini tattıracaktır, herşeyin vakti zamanı var, beni de listeye ekleyebilirsiniz.
yaş29, 3. denemem olacak, sebebsiz infertilite, ankara gata da yapılacak. Eylüle kadar bol bol dua edelim RABBİM niyetlerimizi kabul etsin inşş....
canım benim bende bi dahaki adetimle donmuş embriyo transferi olacagım.. diğer donmuşumuda ocakta olmustum pozitif sonuc aldım sonrasında ise kalp atııs durdurgu için kürtaj oldum:14:
2. tedavim olacak ilkide opu sonrası ohssden dolayı donmuş oldu..
senin ilk donmusunmu..
eger ilk donumussa sana sunu diyebilirim diğerine göre daha basit oluyor iğne olmadan hapla geliştiriliyor rahim

yeni gelen anne adaylarımız aramıza hoşgeldiniz kızlarr ilk sayfada ki eksik bilgilerimize söylersek tamamlarsak birbirimize daha da faydalı oluruz:16:

nerelerdesin kız seennn???:51::51::51:

cnm ev aldık ya onla ugrasıoz bde ablamda tasındı oda 9. ayında ya hamileliğin e bi ta ne daha bebek var ben ona bakıorum arada ablamın halılarını yıkadık öle gecio zaman işte sen neler yapıosunnn??? sen 112 komuta merk. dedin deme bu arada ben de ilçe sağlık müdürlüğündeyim bilion deme:16:

cnm ev aldık ya onla ugrasıoz bde ablamda tasındı oda 9. ayında ya hamileliğin e bi ta ne daha bebek var ben ona bakıorum arada ablamın halılarını yıkadık öle gecio zaman işte sen neler yapıosunnn??? sen 112 komuta merk. dedin deme bu arada ben de ilçe sağlık müdürlüğündeyim bilion deme:16:
kolay gelsin canım baya kosustrma var anlasılan...
canım ben kkm de değilim
att yim ama bli de calııyorum..seninkini biliyorum:34:

Kızlar naber nasılsınız? bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum daha temmuzun ortasındayız :(( oruç tutunca zaman dahada bi geçmiyor :((
aynen canım yaa gerçekten oructa olunca geçmiyo sanki ama biz tedaviyi öne aldık nasipse bi dahaki adetle yapıcaz fakat burda sizlerleyim:34:
canım linyit işletmelerinde att yim ben 4-c liyiz işçi statüsünde

aynen canım yaa gerçekten oructa olunca geçmiyo sanki ama biz tedaviyi öne aldık nasipse bi dahaki adetle yapıcaz fakat burda sizlerleyim:34:

canım linyit işletmelerinde att yim ben 4-c liyiz işçi statüsünde

şimddi anladım cnm senn bat ne zaman bgn aradım jinemedi konustum hemşireyle baslıoz bi da ki adetle yani beklemediğim adetim 13 Ağustos senle denk gelcez mi acaba sende face var mı yüzünü görsem denk gelince yabancılık cekmesek :):16:

şimddi anladım cnm senn bat ne zaman bgn aradım jinemedi konustum hemşireyle baslıoz bi da ki adetle yani beklemediğim adetim 13 Ağustos senle denk gelcez mi acaba sende face var mı yüzünü görsem denk gelince yabancılık cekmesek :):16:
canım benim bat 27 temmuz ama bende büyük ihtimalle bayramda olurum büyük ihtimale aynı tarihlerde olucaz ama ben donmuş oldugu için merkeze 2 kere gidicem 3. de transfer olucam sen 2-3 günde bir kontrole gideceksin insallah...
ben sana şimdi face adersimi özelden yazıyorum eklersin ben cepten girebiliyorum burdan açılmıyo canım

hadi bakalım canım darısı başımıza :) benim öne alma gibi durumum yok beklicez maalesef.. Nerde tedavi görüyorsunuz kızlar ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum

canım benim bat 27 temmuz ama bende büyük ihtimalle bayramda olurum büyük ihtimale aynı tarihlerde olucaz ama ben donmuş oldugu için merkeze 2 kere gidicem 3. de transfer olucam sen 2-3 günde bir kontrole gideceksin insallah...
ben sana şimdi face adersimi özelden yazıyorum eklersin ben cepten girebiliyorum burdan açılmıyo canım

canımm inşallah denk geliriz hadi hepimizin hakkında hayırlısı

hadi bakalım canım darısı başımıza :) benim öne alma gibi durumum yok beklicez maalesef.. Nerde tedavi görüyorsunuz kızlar ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum
canım normalde bende öne alamıcaktım ama donmuş embriyo olunca rahşm kalınlaşmazsa eger tedavi erteleniyor ve kasımda 1 yıl dolacak hem transfer hem dondurma parası vermeyelim dedik hakkımızda hayırlısı olsun

canımm inşallah denk geliriz hadi hepimizin hakkında hayırlısı
amin canım inşallah...aldınmı sen özel mesajımı:34:

canım normalde bende öne alamıcaktım ama donmuş embriyo olunca rahşm kalınlaşmazsa eger tedavi erteleniyor ve kasımda 1 yıl dolacak hem transfer hem dondurma parası vermeyelim dedik hakkımızda hayırlısı olsun

amin canım inşallah...aldınmı sen özel mesajımı:34:

Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.. ben sürekli giremiyorum ama takipteyim. öpüyorum sizleri :16:

Back