• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım benim öncelikle hoş geldin...
benimde bu 2. denemem olacak umarım bu herkes için son olur...Rabbim bizlere hayırlı evlat nasip etsin hayırlısı değilsede sabırlar versin inşallah:16:

canım benim bende bi dahaki adetimle donmuş embriyo transferi olacagım.. diğer donmuşumuda ocakta olmustum pozitif sonuc aldım sonrasında ise kalp atııs durdurgu için kürtaj oldum:14:
2. tedavim olacak ilkide opu sonrası ohssden dolayı donmuş oldu..
senin ilk donmusunmu..
eger ilk donumussa sana sunu diyebilirim diğerine göre daha basit oluyor iğne olmadan hapla geliştiriliyor rahim

evet canım ilk donmuş olacak, inşallahh bu denemeden olumlu sonuç alırız, yüzde ihtimalleri biraz düşük die biliyorum, ama RABBİM nasip ettikten sonra öyle yada böyle olur inşş, ALLAH hepimize kolaylıklar versin.

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ,herkeste heyecan dorukta
biran evvel herkes tüp bebek tedavisine başlamak istiyor anladığım kadarı ile
bende tam tersin bir durum var çok korkuyorum yine olumsuz olacak diye tedaviye
başlayana kadar bu durum böyle devam edecek galiba:18::18::18:

evet canım ilk donmuş olacak, inşallahh bu denemeden olumlu sonuç alırız, yüzde ihtimalleri biraz düşük die biliyorum, ama RABBİM nasip ettikten sonra öyle yada böyle olur inşş, ALLAH hepimize kolaylıklar versin.
canım 1. si embriyolar iyi kalitede oldukları için donduruluyorlar(istisnalar 2.3.kaliteler hariç) o yüzden daha dayanıklılar..
2. si benim ilkide donmustu ve tutundu canım ben o yüzden öyle olacagını düşünmüyorum rahat ol içini karartma:34:

canım 1. si embriyolar iyi kalitede oldukları için donduruluyorlar(istisnalar 2.3.kaliteler hariç) o yüzden daha dayanıklılar..
2. si benim ilkide donmustu ve tutundu canım ben o yüzden öyle olacagını düşünmüyorum rahat ol içini karartma:34:

hayırlısı canım.... ilaç olarak ne kullanmıştın?

aynen canım yaa gerçekten oructa olunca geçmiyo sanki ama biz tedaviyi öne aldık nasipse bi dahaki adetle yapıcaz fakat burda sizlerleyim:34:

hadi bakalım canım darısı başımıza :) benim öne alma gibi durumum yok beklicez maalesef.. Nerde tedavi görüyorsunuz kızlar ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum

CNM SİZ deki neden ne tüp bebek yaptırmakda ki?

canım rahat olmaya calıs kafanda bitir şu işi olacak de olmazsa sonra hep birlikte ağlayıp üzülcez tamam mı sna söz şimdi olacak diye beynimize sinyal yolluyoruz ben seni evlat edinme topindende cok takip ettim rahat olmaya calış olr mu ben hep buradayım iki konudada dertleşmeye hazırım:16:

kızlar bende eylülde tüp bebek tedavisi düşünüyorum tabi inş gerek kalmaz,
geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı,
daha da aşılama ile zaman kaybetmek istemedimm,
Tam 1 yıldır korunmadık , bi kez kimyasal gebelik oldu maalesef..
şimdi bu ay histeroskopi yapıcak doktorum tanısal amaçlı bi sebep var mı diye bakıcak.

bilgilerim ;Yaş 28, sebepsiz inf. , kadıköy şifa, eylül -- benı de eklermisiniz listeye

canım rahat olmaya calıs kafanda bitir şu işi olacak de olmazsa sonra hep birlikte ağlayıp üzülcez tamam mı sna söz şimdi olacak diye beynimize sinyal yolluyoruz ben seni evlat edinme topindende cok takip ettim rahat olmaya calış olr mu ben hep buradayım iki konudada dertleşmeye hazırım:16:

inşallah canım öyle düşünmeye çalışıyorum Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın

şimdi bu ay histeroskopi yapıcak doktorum tanısal amaçlı bi sebep var mı diye bakıcak.

bilgilerim ;Yaş 28, sebepsiz inf. , kadıköy şifa, eylül -- benı de eklermisiniz listeye

aramıza hoşgeldinn derinsuuuuu Rabbim kalbimizdekini hakkımızda hayırlı kılsınn

aramıza hoşgeldinn derinsuuuuu Rabbim kalbimizdekini hakkımızda hayırlı kılsınn

Amin inşallahh,
hepimizin yardımcısı olsun rabbim gerçekten çok zor bu süreç, etrafındaki herkesin bebek beklemesi yada bebeğinin olması senın çok istemene rağmen olmaması çok zor.

ama olucak inşallah hepimizin de,

doktor benı tup bebeğe geçme konusunda fikrimi duyunca biosteron diye bir gıda takviyesi verdi, yumurtaların kalitesini arttırıyormuş ve de kullandığın folic asidi kullanma yerine inofolic kullan ded o da yumurtaların kalıtesını arttırıyormuş hemde folık asıt yerine geçiyormuş, belki işe yarar diye sizinle de paylaşmak istedim..

slm arkadaslar....
nasilsiniz?

tüp bebek degilde doktor asilamayi bize tavsiye etti, tüp bebek sayilmiyormus.
dün kocisle doktora gittik, (10 gün önce kan alinmisti) ...ve dün sonuclar böyleydi, bende birsey cikmadi, bir vitamin -D eksikligi, ama esimin spermleri az ve kalitesiz cikti, cok yavasmis, ve bilmiyorum ne düsüneceyimi....
yaklasik 11 aydir deniyorduk ve olmuyordu, ve sorunun bende oldugunu düsünüyordum (kist vardi, sonradan cikan) simdi ise esimde cikti sorun...
cok alak bulak oldum :(

merhaba arkadaşlar,

benim sorunum açıklanamayan infertilite.. ilk tüp bebek denemesinde tutunmasına rağmen kaybettim. ikinci denemem ise negatif :(( bizde üçüncü denememi eylül ekim gibi başlamayı düşünüyoruz.. doktorum her tedavide farklı yöntemler uyguladı.. üçüncü tedavide ise; rahim iç zarını hasarlama yapacağını ,, bu işlemi eylül ayında yapıp ekim ayında tedaviye başlayacağımızı söyledi.. Aranızda rahim hasarlama işlemi yapan varmı acaba ?? Allah hepimizin yardımcısı olsun.. dualarımızı kabul etsin..

slm arkadaslar....
nasilsiniz?

dün kocisle doktora gittik, (10 gün önce kan alinmisti) ...ve dün sonuclar böyleydi, bende birsey cikmadi, bir vitamin -D eksikligi, ama esimin spermleri az ve kalitesiz cikti, cok yavasmis, ve bilmiyorum ne düsüneceyimi....
yaklasik 11 aydir deniyorduk ve olmuyordu, ve sorunun bende oldugunu düsünüyordum (kist vardi, sonradan cikan) simdi ise esimde cikti sorun...

canım sıkma canını.. Benim duyduğum bazı şeyler var.. gerçi siteyi araştırırsan da görürsün erkeklerde sperm sayısını ve kalitesini arttırmak için keçiboynuzu özü veya çakşır otu deneyenler var..Hatta benim arkadaşımında böyle sorunu vardı . keçiboynuzu özüyle sorunu düzelttiler. Rabbim hepimize çocuk sahibi olmayı nasip eder inşallah..

bende varım cnm hala inanamasamda eylülde tedaviye başlıyoruz dün öyle karar verdik doktorumla bizde sorun fsh yüksekliği tek tüp tıkanıklığı eşimde de morfoloji sorunu var yaşım 25 merkez bursa jimer hastanesi

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah bundan sonraki süreçlerde hep beraberiz.
hepinze hayırlı tedavi süreçleri diliyorum umarım tek tek hepimiz hamile kalıp ayrılacağız bu topikten:49:

canım sıkma canını.. Benim duyduğum bazı şeyler var.. gerçi siteyi araştırırsan da görürsün erkeklerde sperm sayısını ve kalitesini arttırmak için keçiboynuzu özü veya çakşır otu deneyenler var..Hatta benim arkadaşımında böyle sorunu vardı . keçiboynuzu özüyle sorunu düzelttiler. Rabbim hepimize çocuk sahibi olmayı nasip eder inşallah..

tsk ederim canim.....keciboynuzu özü nasil oluyor canim? yani pekmez gibimi?
walla anlatirsaniz seviirim....
napalim hayirlisi diyorum artik....
bende ciksaydi sorun dahada cok üzülürdüm...

günaydın arkadaşlar
dün doktordaydım bildiğiniz üzere sonuçlar için öğleden sonra yeniden gittim ve doktor baktı baktı dedi ki hormonların bozuk içimden onu biliyoruz zaten dedim :)
sonra bana döndü bebek istiyor musunuz dedi evet dedim o zaman sana bi ilaç yazayım 5 gün kullan 2 gün sonra kontorle gel ilaç bitince dedi yazdığı ilaç klomen kullanıp kullanmamak arasında gittim geldim ve mübarek aylarda kullanayım en kötü büyümez dedim ama tabi nasip kısmet bakalım dün iftarda ve sahurda içtim.
böylelikle hiç akılda gönülde yokken tedaviye başlamış olduk.
ben daha önce 2 defa kullandım bu hapı ilkinde bi tane yumurtam oldu ve kendiliğinden çatladı ama olmadı tabi.
2. sinde ise yumurtam yine oldu bu defa çatlatma iğnesi verdi o zamanda olmamıştı aslında o yüzden tereddüt ettim kullanmak konusunda ama hayırlısı bakalım zaten olmadı izmir yolcusuyum tüp bebek için.
cnm bence de kullan ne çıkar bakarsın bu sefer işe yarar ilaç cnm inş istediğin gibi olur herşey:34:
Merhaba,
Bizde Ekim'de düşünüyoruz 3.tüp bebeği RABBİM ol desin artık bizimde hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah!

Sorun: pco..
Evlilik senesi:5
Yaşadığım yer:Almanya
Tedavim :Türkiye'de

mrb kızlar... en son haziran denememden sonra ALLAH nasip ederse eylülde donmuş emriyolarımla deneyeceğim inşallah. umudumu yitirmiyorum, RABBİM bi şekilde bize evlat sevgisini tattıracaktır, herşeyin vakti zamanı var, beni de listeye ekleyebilirsiniz.
yaş29, 3. denemem olacak, sebebsiz infertilite, ankara gata da yapılacak. Eylüle kadar bol bol dua edelim RABBİM niyetlerimizi kabul etsin inşş....
arkadaşalr hoşgeldiniz inş heimiz bu topikte hamile olarak yazışırızzzzzzz :16::16::16::16:
merhaba cnm bak gene başlamışsın sennnnn:20:
yapma böle cnm elinde değil biliyorum ama hep ii olacağını düşün ne olurrrrrrrrr
bak benim 6 tane çıktı eşimin sperm testtinde şimdi bayramdan sonra gidip test verecek çıkacak mı çoğalacak mı yoksa allah korusun gene boş mu çıkacak bilm,yoruma am buraya hep yazıyoruum san ki dondurulmuşum varmış gibi kendimi motive etmeye çalışıyorum sende öle yap bak herşey güzel olacak bayramdan snra burdaki herkesler için cnm:40:

slm arkadaslar....
nasilsiniz?

merhaba arkadaşlar,

benim sorunum açıklanamayan infertilite.. ilk tüp bebek denemesinde tutunmasına rağmen kaybettim. ikinci denemem ise negatif :(( bizde üçüncü denememi eylül ekim gibi başlamayı düşünüyoruz.. doktorum her tedavide farklı yöntemler uyguladı.. üçüncü tedavide ise; rahim iç zarını hasarlama yapacağını ,, bu işlemi eylül ayında yapıp ekim ayında tedaviye başlayacağımızı söyledi.. Aranızda rahim hasarlama işlemi yapan varmı acaba ?? Allah hepimizin yardımcısı olsun.. dualarımızı kabul etsin..
tatlım ben rahim hasarlama işlemini bilmiyorum ama inş bi an önce şifa bulursun güzelim..
bende varım cnm hala inanamasamda eylülde tedaviye başlıyoruz dün öyle karar verdik doktorumla bizde sorun fsh yüksekliği tek tüp tıkanıklığı eşimde de morfoloji sorunu var yaşım 25 merkez bursa jimer hastanesi
kızlar hoşgeldinizz aramızaaaaaaaaaa
inş hepimiz hamiş oluruzzz
bundan sonra ki günler hep neşe umut dolu olsun hepimizeeeeeeeeee:16::16:

Back