- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
olsun canım kullanmaktan ne kaybedersinki bakarsın olur nasılsa eylül ekime kadar beklicen tüp bebek için bu aradada diğerini yapmıs olursun belki olur Allahtan umut kesilmezz
öncelikle hoş geldin arkadaşım umarım bu hepimiz için son tedavi olur Rabbim sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavustursun inşallah..
valalha bilemiyorum cnm dayanmaya çalışıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
ah cnm benimde öle çokk zor oluyo herkesler hamiş sıra bizlerede gelsin inş bi an önceeeeeeeeeee:26:
inş sonuçlarını dr. beğenir cnm
merhaba cnm inşlh herkes hamiş olur butopikteeeeeeeeeeee
inş bu sefer sende hamişler kervanına katılırsın cnm hakkımza hep hayırlar olsunnnnnnnnnn
merhaba kizlar. bol bereketli bir topik olmasini dilerim. insallah listede herkeslerin yanina hamile yazip topikte bol bol sevincli haber paylasiriz. benim bilgilerim su sekilde
4. deneme, yas 40, önce sebepsiz infertilite / simdi de rezerv azligi, 3. denemede hamilelik ama düsükle sonuclandi, Almanya.
hepimize simdiden herseyin hayirlisini dilerim. Yüce Rabbim hepimizi hayirlisiyla annelik mertebesine cikartsin insallah.
canım benim öncelikle hoş geldin...Merhaba,
Bizde Ekim'de düşünüyoruz 3.tüp bebeği RABBİM ol desin artık bizimde hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah!
Sorun: pco..
Evlilik senesi:5
Yaşadığım yer:Almanya
Tedavim :Türkiye'de
canım benim bende bi dahaki adetimle donmuş embriyo transferi olacagım.. diğer donmuşumuda ocakta olmustum pozitif sonuc aldım sonrasında ise kalp atııs durdurgu için kürtaj oldummrb kızlar... en son haziran denememden sonra ALLAH nasip ederse eylülde donmuş emriyolarımla deneyeceğim inşallah. umudumu yitirmiyorum, RABBİM bi şekilde bize evlat sevgisini tattıracaktır, herşeyin vakti zamanı var, beni de listeye ekleyebilirsiniz.
yaş29, 3. denemem olacak, sebebsiz infertilite, ankara gata da yapılacak. Eylüle kadar bol bol dua edelim RABBİM niyetlerimizi kabul etsin inşş....
nerelerdesin kız seennn???
kolay gelsin canım baya kosustrma var anlasılan...cnm ev aldık ya onla ugrasıoz bde ablamda tasındı oda 9. ayında ya hamileliğin e bi ta ne daha bebek var ben ona bakıorum arada ablamın halılarını yıkadık öle gecio zaman işte sen neler yapıosunnn??? sen 112 komuta merk. dedin deme bu arada ben de ilçe sağlık müdürlüğündeyim bilion deme
kolay gelsin canım baya kosustrma var anlasılan...
canım ben kkm de değilim
att yim ama bli de calııyorum..seninkini biliyorum
aynen canım yaa gerçekten oructa olunca geçmiyo sanki ama biz tedaviyi öne aldık nasipse bi dahaki adetle yapıcaz fakat burda sizlerleyimKızlar naber nasılsınız? bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum daha temmuzun ortasındayız( oruç tutunca zaman dahada bi geçmiyor (
canım linyit işletmelerinde att yim ben 4-c liyiz işçi statüsündebbli 4b mi ne o
aynen canım yaa gerçekten oructa olunca geçmiyo sanki ama biz tedaviyi öne aldık nasipse bi dahaki adetle yapıcaz fakat burda sizlerleyim
canım linyit işletmelerinde att yim ben 4-c liyiz işçi statüsünde
canım benim bat 27 temmuz ama bende büyük ihtimalle bayramda olurum büyük ihtimale aynı tarihlerde olucaz ama ben donmuş oldugu için merkeze 2 kere gidicem 3. de transfer olucam sen 2-3 günde bir kontrole gideceksin insallah...şimddi anladım cnm senn bat ne zaman bgn aradım jinemedi konustum hemşireyle baslıoz bi da ki adetle yani beklemediğim adetim 13 Ağustos senle denk gelcez mi acaba sende face var mı yüzünü görsem denk gelince yabancılık cekmesek :)
aynen canım yaa gerçekten oructa olunca geçmiyo sanki ama biz tedaviyi öne aldık nasipse bi dahaki adetle yapıcaz fakat burda sizlerleyim
hadi bakalım canım darısı başımıza :) benim öne alma gibi durumum yok beklicez maalesef.. Nerde tedavi görüyorsunuz kızlar ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum
canım benim bat 27 temmuz ama bende büyük ihtimalle bayramda olurum büyük ihtimale aynı tarihlerde olucaz ama ben donmuş oldugu için merkeze 2 kere gidicem 3. de transfer olucam sen 2-3 günde bir kontrole gideceksin insallah...
ben sana şimdi face adersimi özelden yazıyorum eklersin ben cepten girebiliyorum burdan açılmıyo canım
canım normalde bende öne alamıcaktım ama donmuş embriyo olunca rahşm kalınlaşmazsa eger tedavi erteleniyor ve kasımda 1 yıl dolacak hem transfer hem dondurma parası vermeyelim dedik hakkımızda hayırlısı olsunhadi bakalım canım darısı başımıza :) benim öne alma gibi durumum yok beklicez maalesef.. Nerde tedavi görüyorsunuz kızlar ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum
amin canım inşallah...aldınmı sen özel mesajımıcanımm inşallah denk geliriz hadi hepimizin hakkında hayırlısı
canım normalde bende öne alamıcaktım ama donmuş embriyo olunca rahşm kalınlaşmazsa eger tedavi erteleniyor ve kasımda 1 yıl dolacak hem transfer hem dondurma parası vermeyelim dedik hakkımızda hayırlısı olsun
amin canım inşallah...aldınmı sen özel mesajımı
amin canım...Rabbim dahda oyalandırmasın kimseyi bu yollarda inşallah..Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.. ben sürekli giremiyorum ama takipteyim. öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?