- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
herkese merhaba ben bayadır giremedim
inşh bayramdan sonra buralar hepppp coşarrrrr
aynen cnm burda biz bize kaldıkdaha kimse gelmiyo canım yaa valla senle ben olduk buranın müdavini
iyi sayılırım canım da 2 günür kasık agrılarım var yaa batıyo resmenaynen cnm burda biz bize kaldık
nasılsa bayramın bitimi ile herkeslerrrrrrrrr burda olacakkkk
sen nasılsın cnm
allah allah neden acaba adet mi olucan yoksa :26:iyi sayılırım canım da 2 günür kasık agrılarım var yaa batıyo resmen
allah allah neden acaba adet mi olucan yoksa :26:
yada hamiş olsan keşke tüp bebeğe gerek kalmadan ayy ne güzel olurrr
cnm bende sabah adet oldum ağrılardan mahvoluyorum şuan
inş bi daha ki aylarda adet olmayızzzzzzzzzzzzzzzzz
anladım cnm pkolu bile olsan olur benim arkadaşımda pkolu bu ay tüp bebebk yapıcaktı meleği geldi süpriz yaptıcanım 27 haziranda oldum adet pko var olmam herhalde ama belki yumurtlama zamanımdır ondan dicem ama böyle olmuyoduki hiç benim adetlerim bile maşallah sancısız gecer
keşke öyle olsa canım keske bidahaki aya hamiş olsak ama Allah büyük be canım o kullarının üzülmesini istemez sadece sabretmemizi vaakti zamanımızı bekliyo hayırlı evlat vermek için
inşallah canım inşallah sabırsızlıkl bekliyoruz kuzularımızanladım cnm pkolu bile olsan olur benim arkadaşımda pkolu bu ay tüp bebebk yapıcaktı meleği geldi süpriz yaptı
inş seninde meleğin sana süpriz yapar
aynen cnm sabrın sonu selamet olucak inşlh hepimiz içinnn...
hoşgeldin cnm inş eylülde bebeğin seninle olurrr
Uykum kaçtıııııı
Eylül ayına kadar nasıl dayanacaım bilmiyorum
günaydın arkadaşlar bugün adetimin 3. günü ve hormon testleri yaptırdım bu arada geçen ay 50 günde olmuştum bu ay ise tam 30 günde oldum
çıkan sonuçları sizlerlede paylaşmak istedim belki doktora gitmeden önce beni bilgilendirebilirsiniz diye düşündüm :
LH :5,73
SERBEST T4 :1,34
TSH :2,73
FSH :4,51
PROLAKTİN :24,65
ESTRADİOL :17,22
Bakalım doktorumuz ne diyecek çıkan sonuçlara
bizim için zor geçmiyomu canım hepimiz için öyle napalım sınavımız bu elimizden bişey gelmiyoki üzülüyoruz kırılıyoruz ama yılmıyoruz Allah ın izniylede yılmayıp mukafatımızı alıcaz.. dua edelim bol bol..Benim için zor geciyor etrafımda herkes hamileonları gördükçe çok üzülüyorum
öncelikle hoş geldin arkadaşım umarım bu hepimiz için son tedavi olur Rabbim sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavustursun inşallah..merhaba kizlar. bol bereketli bir topik olmasini dilerim. insallah listede herkeslerin yanina hamile yazip topikte bol bol sevincli haber paylasiriz. benim bilgilerim su sekilde
4. deneme, yas 40, önce sebepsiz infertilite / simdi de rezerv azligi, 3. denemede hamilelik ama düsükle sonuclandi, Almanya.
hepimize simdiden herseyin hayirlisini dilerim. Yüce Rabbim hepimizi hayirlisiyla annelik mertebesine cikartsin insallah.
valalha bilemiyorum cnm dayanmaya çalışıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzUykum kaçtıııııı
Eylül ayına kadar nasıl dayanacaım bilmiyorum
ah cnm benimde öle çokk zor oluyo herkesler hamiş sıra bizlerede gelsin inş bi an önceeeeeeeeeee:26:Benim için zor geciyor etrafımda herkes hamileonları gördükçe çok üzülüyorum
inş sonuçlarını dr. beğenir cnmgünaydın arkadaşlar bugün adetimin 3. günü ve hormon testleri yaptırdım bu arada geçen ay 50 günde olmuştum bu ay ise tam 30 günde oldum
çıkan sonuçları sizlerlede paylaşmak istedim belki doktora gitmeden önce beni bilgilendirebilirsiniz diye düşündüm :
LH :5,73
SERBEST T4 :1,34
TSH :2,73
FSH :4,51
PROLAKTİN :24,65
ESTRADİOL :17,22
Bakalım doktorumuz ne diyecek çıkan sonuçlara :44:
merhaba cnm inşlh herkes hamiş olur butopikteeeeeeeeeeeemerhaba kizlar. bol bereketli bir topik olmasini dilerim. insallah listede herkeslerin yanina hamile yazip topikte bol bol sevincli haber paylasiriz. benim bilgilerim su sekilde
4. deneme, yas 40, önce sebepsiz infertilite / simdi de rezerv azligi, 3. denemede hamilelik ama düsükle sonuclandi, Almanya.
hepimize simdiden herseyin hayirlisini dilerim. Yüce Rabbim hepimizi hayirlisiyla annelik mertebesine cikartsin insallah.
olsun canım kullanmaktan ne kaybedersinki bakarsın olur nasılsa eylül ekime kadar beklicen tüp bebek için bu aradada diğerini yapmıs olursun belki olur Allahtan umut kesilmezzgünaydın arkadaşlar
dün doktordaydım bildiğiniz üzere sonuçlar için öğleden sonra yeniden gittim ve doktor baktı baktı dedi ki hormonların bozuk içimden onu biliyoruz zaten dedim :)
sonra bana döndü bebek istiyor musunuz dedi evet dedim o zaman sana bi ilaç yazayım 5 gün kullan 2 gün sonra kontorle gel ilaç bitince dedi yazdığı ilaç klomen kullanıp kullanmamak arasında gittim geldim ve mübarek aylarda kullanayım en kötü büyümez dedim ama tabi nasip kısmet bakalım dün iftarda ve sahurda içtim.
böylelikle hiç akılda gönülde yokken tedaviye başlamış olduk.
ben daha önce 2 defa kullandım bu hapı ilkinde bi tane yumurtam oldu ve kendiliğinden çatladı ama olmadı tabi.
2. sinde ise yumurtam yine oldu bu defa çatlatma iğnesi verdi o zamanda olmamıştı aslında o yüzden tereddüt ettim kullanmak konusunda ama hayırlısı bakalım zaten olmadı izmir yolcusuyum tüp bebek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?