- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
hoşgeldin cnm inş eylülde bebeğin seninle olurrrMehaba bende aranıza yeni katıldım forumu çok uzun zamandır takip ediyordum fakat bir türlü yazma fırsatım olmamıştı.35 yaşında 5 yıllık evliyim daha önce 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırdım . Eylül ayında Bahçeci Umut Tüp Bebek merkezinde üçüncü denemeyi düşünüyorum.
cnm merhaba başınsağolsun
ne olursa olsun evlat değilmi özürlü de olsa canın kanın sabrın daim olsun
inş bu seferbebğin sağlıklı olur kucağına alırsın güzelimmm....
poyder.................merkez
karamm.................yaş--nedeni--merkez
gizemarslan...........nedeni--deneme sayısı---merkez
sarliva.................merkez
ayssd..................nedeni
akmelek...............merkez
meyrasavm........... yaş--nedeni
hasretim 2013......yaş
ada 67................yaş---nedeni
öncelikle hoş geldin arkadaşım inşallah bu son denemelerimiz olur Rabbim dahada eylendirmesin bu yollarda...
ilk sayfada listemiz var arkadaşımız gelince eklesin senide listemize bide orda eksik bilgin var.tüp bebek sebebinide yazarsan eger daha iyi olur..
canım bu paylaştıklarımın hepimizn merak ettiği şeyler googlede tek tek aramaktansa buraya bakıp görmek daha iyi diye düşündüm faydalı oluyosa ne mutlu banaEylül 2013 yol arkadaslarım hepinizin bu mübarek Ramazan ayını kutluyor hayirlar getirmesini diliyorum.Rabbim tum dualarımızı kabul etsin inşallah...
Nfs arkadasım faydalı bilgilerin için çok sagol bizlere yararlı oluyor böyle bilgiler..az kaldı sürecimize inşallah hepimiz güzel haberler veririz sayfamızda hayirlisiyla,hepinizi öpüyorum kendinize iyi davranın:)
günaydın canım
sizlerede günaydın canlar....günaydın cnmmmm
sizlerede günaydın canlar....
cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah...
canlarım tüp bebek öncesi yapılan testler nelerdir bilen var mı bir de genetik test gerekli midir yapılsa daha iyi our mu;???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?