- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.301
Paça da içme istersen. Sakatat ve deniz ürünleri yeme. Ha birde çiğ balık, tuzda pişmiş balık filan da yeme. Ben de duyduklarımı satıyorum sana ama yememek lazım, nolur normaz...
Ay benim de hiç belirtim yok ve çok canım sıkılıyor. Gün geçtikçe belirtilere takılıyorum. Hadi ilk günler hemen çıkmaz diyodum ama bugün 8. Gün. Kanda baksam sonuç verebilir belki de ama hiç bir belirti yok(((
İdrar rengi su gibi, göğüslerde şişme, büyüme, hassaslaşma, ağrı hiç bişe yok. Şişkinlik, gaz yok. Göğüslerde damarlar filan çıkmadı. Sancı da yok artık. Akıntı filan da yok hiç(((
Sanırım tutunmadı kızım bana yaaa((
canım yaaa, bak benim bugün 12. günüm. tamam 2. gün emriyosuydu ışığım, su damlam, sıpammmm... o o yazdıklarının hiiiçççççç birini hissetmiyorum. göğüsler hassastı, gitti, gazım geçti. regl ağrısı da bitti....senin ki yoksa benim sıpa da seninkinin izinden gidiverdi demkki.....
kızcam ama sanaaa ben; niye şimdi moralimi bozuyon ki durduk yereee...... aksi ıspatlanana kadar TÜM HAMİLELİK HAKLARINA SAHİBİZ. aksi ıspatlanana kadar, su damlası gibi ışıklarımız bizlerle. BAŞKA ŞEKİLLERDE DÜŞÜNMEK TEST GÜNÜNÜZE KADAR YASAKLANMIŞTIR. ne o darbe mi yapıyon diyenler varsa, farz edin ki yaptım nolcak :)))))
Alllllllaaaaahhhhhhhhhhhh olaya bak ohhh ohhhhhhhhhbunuda yapmasam kendime şaşardım zaten ohhhhhhh mis etmişim durumu gene
ben transfer olduğum günden beri koç yumurtası yiyorummmmm canım çok çekio hattageceeşime kokoreç aldırıorum her zamanki gibi yapılmicak bir şeyi daha yamnaın gururyla sizleri selamlıyorummmmmm gelsin bana alkışlarrrrrr
Bende de yokkkk bende de yokkkkkkkkkk
Napalım yani karalar mı bağlayalım yoksa yok diyorum sana boşverrrr olmuşla ölmüşe çare yok elden bişiy gelmez biz elimizden geleni yatık gerisi allahtan nasippppppppppben maddi manevi çok sıkıntı çektim hala çekiyorum kendi adıma bu yüzden tutunmadıysa ki bence tutunmadı ne yapayım.yaşım normal eşimde sıkıntı yok bi pcosum var o da hafif hali embiryom 5.gün birinci kalite daha ne yapayım yani hopladım zıpladım dicek şimdi bazı arkadaşlarda valla ben onda inanmıyorummm paraütle atlayan var benim bildiğim ben nasip kısmet ılduğuna inanıyorumelimden gelenide buydu daha fazla kendimi üzemicemmmmm bugunku kararım bu
![]()
hah işte o paraşütle atlayan arkadaşın varya, ilk önce onu

Valla nazcım umuyorum bebişin seninledir ve herşey gönlünce olur o kadar istiyorum burdaki herkesin gebelik haberi almasını anlatamam.benim sizden ayrıldığım bi konu var benim için anne olamamak diye bi kavram yok ben bir değil bikaç çocuğun annesi mutlaka olucam ha benim genetiğimi taşısınlar diye çok uğraşıorum yaklaşık bikaç yıl daha uğraşır üzülür ve yıpratırım kendimi ama baktım olmuyo mutlaka bebeğim hatta bebeklerimolacak.daha dün eşime söledim çinde kız bebekkeri atıolarmış iki tane alalım diye ne gerek var kendi yurtlarımız bebek dolu gider alırız olmuosa dedi.bizim annemin de dahil ailecek düşüncemiz hep böleydi.

Son düzenleme: