• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Paça da içme istersen. Sakatat ve deniz ürünleri yeme. Ha birde çiğ balık, tuzda pişmiş balık filan da yeme. Ben de duyduklarımı satıyorum sana ama yememek lazım, nolur normaz...

Ay benim de hiç belirtim yok ve çok canım sıkılıyor. Gün geçtikçe belirtilere takılıyorum. Hadi ilk günler hemen çıkmaz diyodum ama bugün 8. Gün. Kanda baksam sonuç verebilir belki de ama hiç bir belirti yok :((((

İdrar rengi su gibi, göğüslerde şişme, büyüme, hassaslaşma, ağrı hiç bişe yok. Şişkinlik, gaz yok. Göğüslerde damarlar filan çıkmadı. Sancı da yok artık. Akıntı filan da yok hiç:((((

Sanırım tutunmadı kızım bana yaaa :(((

canım yaaa, bak benim bugün 12. günüm. tamam 2. gün emriyosuydu ışığım, su damlam, sıpammmm... o o yazdıklarının hiiiçççççç birini hissetmiyorum. göğüsler hassastı, gitti, gazım geçti. regl ağrısı da bitti....senin ki yoksa benim sıpa da seninkinin izinden gidiverdi demkki.....

kızcam ama sanaaa ben; niye şimdi moralimi bozuyon ki durduk yereee...... aksi ıspatlanana kadar TÜM HAMİLELİK HAKLARINA SAHİBİZ. aksi ıspatlanana kadar, su damlası gibi ışıklarımız bizlerle. BAŞKA ŞEKİLLERDE DÜŞÜNMEK TEST GÜNÜNÜZE KADAR YASAKLANMIŞTIR. ne o darbe mi yapıyon diyenler varsa, farz edin ki yaptım nolcak :)))))
Alllllllaaaaahhhhhhhhhhhh olaya bak ohhh ohhhhhhhhh:52::52::52:bunuda yapmasam kendime şaşardım zaten ohhhhhhh mis etmişim durumu gene :21::21::ssz:ben transfer olduğum günden beri koç yumurtası yiyorummmmm canım çok çekio hattageceeşime kokoreç aldırıorum her zamanki gibi yapılmicak bir şeyi daha yamnaın gururyla sizleri selamlıyorummmmmm gelsin bana alkışlarrrrrr:46::46::46::46::46:

Bende de yokkkk bende de yokkkkkkkkkk:21::27::21::8::7:
Napalım yani karalar mı bağlayalım yoksa yok diyorum sana boşverrrr olmuşla ölmüşe çare yok elden bişiy gelmez biz elimizden geleni yatık gerisi allahtan nasipppppppppp:16::16:ben maddi manevi çok sıkıntı çektim hala çekiyorum kendi adıma bu yüzden tutunmadıysa ki bence tutunmadı ne yapayım.yaşım normal eşimde sıkıntı yok bi pcosum var o da hafif hali embiryom 5.gün birinci kalite daha ne yapayım yani hopladım zıpladım dicek şimdi bazı arkadaşlarda valla ben onda inanmıyorummm paraütle atlayan var benim bildiğim ben nasip kısmet ılduğuna inanıyorumelimden gelenide buydu daha fazla kendimi üzemicemmmmm bugunku kararım bu :12::12::12:

hah işte o paraşütle atlayan arkadaşın varya, ilk önce onu :46::46::46::46:; sonra da seni alkışlıyorum evet canım sana çok katılasım geldi, nasip kısmet evet. belirti yok diyen arkadaşları kınıycam :D

Valla nazcım umuyorum bebişin seninledir ve herşey gönlünce olur o kadar istiyorum burdaki herkesin gebelik haberi almasını anlatamam.benim sizden ayrıldığım bi konu var benim için anne olamamak diye bi kavram yok ben bir değil bikaç çocuğun annesi mutlaka olucam ha benim genetiğimi taşısınlar diye çok uğraşıorum yaklaşık bikaç yıl daha uğraşır üzülür ve yıpratırım kendimi ama baktım olmuyo mutlaka bebeğim hatta bebeklerimolacak.daha dün eşime söledim çinde kız bebekkeri atıolarmış iki tane alalım diye ne gerek var kendi yurtlarımız bebek dolu gider alırız olmuosa dedi.bizim annemin de dahil ailecek düşüncemiz hep böleydi.

:42: saygıla önünde eğiliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar yumurtanız bile toplanabiliyosa halinize şükredin benim buğün yumurta toplama günümdü hiç bir yumurta hücresi toplanamadı 2 yumurtam vardı sadece onlarında içi boşmuş. Yarım kaldı tedavi. Umudum kırıldı 24 yaşındayım ama yumurtalık yaşım 45 doktorum öyle söylüyor sürekli kistim oluşuyor çaresiz kaldım artık. Doktorum daha değişik protokoller uygulanabilir dedi ve ankarada bi doktor önerdi bana. Hiç birşey yapasım gelmiyor çalışıyorum 2 gün rapor aldım ama işe bile gitmek istemiyorum kendimi eve kapatmak istiyorum sıkıldım insanların sorularından anlamsız bakışlardan... Anlayamazlarki beni anca benim gibi olan beni anlayabilir.....

canım merhaba,
evet seni ancak senin durumunda olanlar anlar mesala ben... Haziran ayında 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememizi yaptık. Iğnelerimi kullandım ve 2 tane yumurtam oldu fakat biri boştu diğeri de çok iyi durumda değildi. Dolayısıyla döllenme olmadı. Sonra doktor değişikliği yaptım şuan istanbul tüp bebek / aret kamara gidiyorum. Orda öğrendim ki yumurta rezervlerimde azalma var 50 yaş üstü gibi çalışıyor dedi direk yüzüme. çok üzüldüm çok ağladım ama pes etmedim. Bitkisel kürler denedim aret beyle yoluma devam ettim şuan 8 yumurtam var şuan tedavim sonuçlanmasa bile yumurtam olduğu için çok mutluyum. Bizim gibi yumurta rezervlerinde azalma olanlara klasik tüp bebek denenmesi yalnış bir tedavi yöntemiymiş ben tedaviye klomenle başladım yanında vitamin verdi 6 yumurtam oldu 2 gün önce tekrar gittim yumurtalarım büyümeye geçti ve daha da çoğaldı şimdi akşamları göbekten gonalf ve cetrodit kalçadan menegon vuruluyorum bugün de gittiğimde iyi durumdalardı. Ayrıca psikolojik destek de almaya başladım 2 seans bile bakış açımı değiştirdi diyebilirim. Moral bozukluğu, stres ve vesveseler bizim en büyük düşmanımız. Bence alternatif olarak başka bir doktora daha gözük derim. Hatta istanbuldaysan aret beyi tavsiye ederim.

Sakın pes etme yılmak yok canım...

cnm sporun zararı olmaz bence ama kahve içme derim çunku içinde kafein var, çayı da azalt yada çok açık iç diyorlar.
Kola neskafe yani bildiğin kafeinli içeceklerden uzak durmakta fayda var..
bunu duyduğum iyi oldu ben hiç düşünmemiştim kafeini... Henüz yumurtalardım toplanmadığı için aklıma gelmemişti açıkcası...

Yumurta rezervi demişken ben 33 yaşındayım bana 15-20 tane toplarız senden dedi doktor fazla olmaz dedi.. Normal değerlerin altındayım sanıyordum bende kendimi ama buradan okuduklarımdan anladım ki önemli olan sayısı değil kalitesiymiş... Inş benimkilerde sağlam çıkar.. Cumartesi günü kontrola gideceğim iğnelerimin 5. Gününde yani bakacaklar ne durumda yumurtlamam diye takviye yapacaklar son durum ne ise.. Hayırlı rabbim .,.

Paça da içme istersen. Sakatat ve deniz ürünleri yeme. Ha birde çiğ balık, tuzda pişmiş balık filan da yeme. Ben de duyduklarımı satıyorum sana ama yememek lazım, nolur normaz...

Ay benim de hiç belirtim yok ve çok canım sıkılıyor. Gün geçtikçe belirtilere takılıyorum. Hadi ilk günler hemen çıkmaz diyodum ama bugün 8. Gün. Kanda baksam sonuç verebilir belki de ama hiç bir belirti yok :((((

İdrar rengi su gibi, göğüslerde şişme, büyüme, hassaslaşma, ağrı hiç bişe yok. Şişkinlik, gaz yok. Göğüslerde damarlar filan çıkmadı. Sancı da yok artık. Akıntı filan da yok hiç:((((

Sanırım tutunmadı kızım bana yaaa :(((

ben de senin gibiyim. öyle hissetmemeye çalışıyorum. ama git gide içimi bir korku kaplıyor

bunu duyduğum iyi oldu ben hiç düşünmemiştim kafeini... Henüz yumurtalardım toplanmadığı için aklıma gelmemişti açıkcası...

Yumurta rezervi demişken ben 33 yaşındayım bana 15-20 tane toplarız senden dedi doktor fazla olmaz dedi.. Normal değerlerin altındayım sanıyordum bende kendimi ama buradan okuduklarımdan anladım ki önemli olan sayısı değil kalitesiymiş... Inş benimkilerde sağlam çıkar.. Cumartesi günü kontrola gideceğim iğnelerimin 5. Gününde yani bakacaklar ne durumda yumurtlamam diye takviye yapacaklar son durum ne ise.. Hayırlı rabbim .,.

canım doktor bana tüm kontrollerde 6 yumurta olduğunu söylemişti, boyutlar birbirinden biraz farklıydı ama çok değil. 3 yumurta toplandı. 2 si döllendi, biri transfer edildi.... o yüzden sayıya takılma, takılacaksan da şöyle diyim, benceee gaaayetttttt iyi durumdasın

canım doktor bana tüm kontrollerde 6 yumurta olduğunu söylemişti, boyutlar birbirinden biraz farklıydı ama çok değil. 3 yumurta toplandı. 2 si döllendi, biri transfer edildi.... o yüzden sayıya takılma, takılacaksan da şöyle diyim, benceee gaaayetttttt iyi durumdasın
benimde normal kohtrollerimde 6-7 arası çıkıyordu .. yaşıma göre 10-12 olması gerekiyormuş sanırım.. şuan ilaçlarla yumurta sayısını artırıyorlar anladığım kadarı ile ...benim doktor bana acıcık olumsuz konuşunca ben öyle düşündüm. yaşına göre değerlerin biraz altındasın demişti rezerv konusunda..
haaa bu arada 32 yaşındayım

sana da tem embriyo mu nakledilecek... ben en azından iki nakledilsin istiyordum ama yaşım tutmadığından sanırım tek nakledilecek ...

kendiliğinden ikiz olma ihtimali varmı acaba ???

benimde normal kohtrollerimde 6-7 arası çıkıyordu .. yaşıma göre 10-12 olması gerekiyormuş sanırım.. şuan ilaçlarla yumurta sayısını artırıyorlar anladığım kadarı ile ...benim doktor bana acıcık olumsuz konuşunca ben öyle düşündüm. yaşına göre değerlerin biraz altındasın demişti rezerv konusunda..

sana da tem embriyo mu nakledilecek... ben en azından iki nakledilsin istiyordum ama yaşım tutmadığından sanırım tek nakledilecek ...

kendiliğinden ikiz olma ihtimali varmı acaba ???

canım bana tek transfer edildi, cuma sonucumu alacağım. merkezim yasalardan dolayı dedi, "ayrıca da kistin var dolayısıyla ikisi tutarsa hayati risk olabilir" dediler o yüzden de ikna oldum açıkcası. yoksa bende isterdim ikiz olsun bi kerede iki bebiş.... ayrıca bazı merkezler biraz ısrar edince yaşa fazla bakmadan çift emriyo transfer ediyorlarmış...

evet ilk denememdi canım maslak acıbademde yaptırdım

canım hıc moralını bozma bu sonuca göre hamılesın ..su an önemlı olan bu degerın 2 ye katlaması ...12 ıle baslayan degerlerle anne olanları gördüm burada...bende hıstereskopıyı yaptırdım adetımı beklıyorum...aynı hastaneye gıdıcem ...ınsallah hayırlı haberlerle donerım...

Kuzum bana bu değere düşük ama olabilir yinede iki gün sonra belli olur demişlerdi şimdiden bozma moralini sakın ikiye katlarsa tek bebek bikaç gün geç tutunmuş deriz ayyyyy hadi inş hayırlı haberlerrrrr olsun n:16::16:

Ay ben de değerden filan hiç anlamadığından hemen atlamışım. Sahi ya artık hamilesin ya da değilsin yok değil mi:) değerler önemli... Bn oralara gideceğimi hiç düşünmediğinden herhalde, hiç ilgilenmemişdim bile değerlerle, hiç bilmiyorum ne olmalı ne olmamalı :)))

canım bana tek transfer edildi, cuma sonucumu alacağım. merkezim yasalardan dolayı dedi, "ayrıca da kistin var dolayısıyla ikisi tutarsa hayati risk olabilir" dediler o yüzden de ikna oldum açıkcası. yoksa bende isterdim ikiz olsun bi kerede iki bebiş.... ayrıca bazı merkezler biraz ısrar edince yaşa fazla bakmadan çift emriyo transfer ediyorlarmış...

Bana 1.5etti işteeeeee :33::33::33::35::35::35:
ahahahahaaaa ne kadar özelim allahımmmmmmm görüonuz demi :52::52::32::32::32:

:16::16::16::16::16::16:

Back
X