arzummm cok cıcı cokk gusell olmusss askınlaaa yuvanzdaaa musmutlu yasarsnzz ınslahhhh
Ayrıcaaa bn resım yuklemyııı hala beceremyommm
Bndee evımı haftaya dızcemmm ınsalahhhh bendee cekıpp paylasmak ıstym
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatak odamm
Eki Görüntüle 783502 Eki Görüntüle 783500 Eki Görüntüle 783501
devamında dış kapım ve oturma odam
Eki Görüntüle 783503 Eki Görüntüle 783504 Eki Görüntüle 783505
ardından da mutfağım
Eki Görüntüle 783507 Eki Görüntüle 783508
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza, 29 ekimde düğünüm var inş, hazırlıklar falan çok bunaldımm sizlerle sohbet etmek iyi gelecek bana da...şu an sıkıntım dans müziği, fikri olan?
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza, 29 ekimde düğünüm var inş, hazırlıklar falan çok bunaldımm sizlerle sohbet etmek iyi gelecek bana da...şu an sıkıntım dans müziği, fikri olan?
amin kübüşüm benim yaa iyiyim canım koşturma stres heyecan tavan yaptı bende :18: az zamanım kaldı pazartesi bende evli bir hatun oluyorumm sen nasılsın canımmm??büşrammm KUZUMMM NASILSNNN
UMARIMMM AILEN ICINDEN HAKKINDAN HAYRLISI NEYSE OOLURR BEBEMMM SIKMA CANINI MEVLAM BUYUKKK
BUDA SENN SIZIN SINAVNZZZ BIZIMDEE FARKLI SORUNLARIMIZZZ VARR AMA GERCEKTEN RABIM YARDIMCIMIZZZ OLUYOO SUKURRR
BUAARADA AZ KALMISSS KUZUM DUGUNUNEEE UMARIM MUSMUTLU OLRSNNNN
kızlarrr nete ısyerındee gıremıyommm malummmm:44::44:
Sanırım benı ozledınzzz kuzucuklarrama gercektenn bendee sızlerıı cok ozluyommm kızlarrrr
2 gndurrr dugunleree gıdıyodum ısten cıkıpp oyuzdenn fırsat bulup gıremedımmm
sıkıntım yok ama arada bıı maddıyatttan dolayı tartsmalar oluyooo ama atlatıyozz sukur canlarım:
:::
denicem kuzumm bakalım değişicekmi sorunnlar çözülücekmii:))
cokk güzel olmuşşş mutlu mesut oturunn
arzummm cok cıcı cokk gusell olmusss askınlaaa yuvanzdaaa musmutlu yasarsnzz ınslahhhh
Ayrıcaaa bn resım yuklemyııı hala beceremyommm
Bndee evımı haftaya dızcemmm ınsalahhhh bendee cekıpp paylasmak ıstym
evınnn cok gusellll yaaa ozellıkleee yatak odana bıttım lambann perdennnn
15 gun sonraa bu evdesınn arzusss gıdyonnnn kızzz
Canlarrrr napıyonzzzzzz bıkaç gundurrr fırsatt bulup gıremedımm hem ısler yogun hemdee sırkettenn arkadaslarımın dugunu vardı onların dugunlerınee gıttım
Kızlarrr buaralarr dugun stresıı ıyıceee kendını gostermeye calıstııı ama benn nısanlıcanımııı cok uzdummmm sızee anlatmstmmm hem o hem bu stresss nısanlımmmm dun bunalımaa grmstıı azcukkk tartsttkk neysee sonraa toparladıkk
Umarımmm su kalan gunlerıdee atlatrszzz ona kıyamamm annesıı hıc umursaymoo o kendısı yapmaya calısyooo bndee annesı arypp sormadıgı ıcınn stresımıı ondan alıyorummm
kızlar sımcıık yarın evımı temızlemeye gtcemm ama ınanrmsnzzz nerden baslıycamm temzlıgee bılemedımmmm :26::26:arzum sen bılrsnnn kuzumm nerdenn nasıl baslımm
maşallah nazar değmesin arzucuk oh mis gibi huzur kokuyo ya inan buna içinde sizden anılar biriktirmeye başladıkçada eminim dahada huzur kokucaktır bende bu haftasonu allahın izniyle yerleştirip fotograflarımı paylasmak ıstıyorum darısı sabırla bekleyen güzel gelinciklerin başına inşallah
amin kübüşüm benim yaa iyiyim canım koşturma stres heyecan tavan yaptı bende :18: az zamanım kaldı pazartesi bende evli bir hatun oluyorumm sen nasılsın canımmm??
sağlık olsun diyoruz her zamanki gibi hayat bir sınav kuzucuk :26:
bu arada kübüşüm maddiyattan dolayı tartısma bu donemlerde cok normalmıs yasamayan bilemez vıdıvıdı konusur gercekten yasayan tecrube eden anlıyor bunu sonucta evlenmek hıcde goruldugu kadar kolay degıl nereye adım atsan para hersey lazım... erkek tarafınada buyuk bır kısmı dustugu ıcın erkeklerın gergın olmasıda dogal bırbırımızı alttan almalıyız ınanıyorumkı bu gunlerde gecıcek mutluluk gelıcek sen uzulme kuzum yaralamayın sakın bırbırınızı. dogal tartısma fılan canım..
çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun
soğal büşracım :) hazırlıklarımı tamamlıodum evde degildim teyzemlerde kalıyodum net olmadıgı ıcın ılgılenemedım :)
aman iyi olun kızlar valla bir haftadır leyla gibiyim ben ne yedıgımden anlıyorum ne içtigimden mutlu olmam gerek ama bi huzursuzluk ailemden ayrılmanın hüznü var yapamıyorum
amin canım cümlemizin inşallah gerçekten zor benimde aklım su aralar onları dusunmekle geçiyor nolcak bakalım(
evi naptınız peki kuzum pek okuyamadım geri sayfaları falan hazırlıklar nası gidiyor :)
büşramm nasılsnnn canım
Emın ol aynı sorunlar bıdede var hem stress hemmm maddıyattt durumuuu sıkma canınıııı atlatıcazzz kuzummm benımmmm valla benım kv 1 ay kalmısss ne arıyo ne soruooo ama ben artık nişanlımla ıyı olmaya calısyommmm
arzusss bu perdeee ye baktkcaaa ınsann canın kahvee cekerr beee ohh bol bol ıcverrsnzzz kuzum
Canlarrrr napıyonzzzzzz bıkaç gundurrr fırsatt bulup gıremedımm hem ısler yogun hemdee sırkettenn arkadaslarımın dugunu vardı onların dugunlerınee gıttım
Kızlarrr buaralarr dugun stresıı ıyıceee kendını gostermeye calıstııı ama benn nısanlıcanımııı cok uzdummmm sızee anlatmstmmm hem o hem bu stresss nısanlımmmm dun bunalımaa grmstıı azcukkk tartsttkk neysee sonraa toparladıkk
Umarımmm su kalan gunlerıdee atlatrszzz ona kıyamamm annesıı hıc umursaymoo o kendısı yapmaya calısyooo bndee annesı arypp sormadıgı ıcınn stresımıı ondan alıyorummm
kızlar sımcıık yarın evımı temızlemeye gtcemm ama ınanrmsnzzz nerden baslıycamm temzlıgee bılemedımmmm :26::26:arzum sen bılrsnnn kuzumm nerdenn nasıl baslımm
Hoşgeldin canım büşraa bendeAynı sorun bendede var hiç bakmadım daha o şarkı türkü olaylarına bilmiorum ne olucak sonumuz böyleeeekızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza, 29 ekimde düğünüm var inş, hazırlıklar falan çok bunaldımm sizlerle sohbet etmek iyi gelecek bana da...şu an sıkıntım dans müziği, fikri olan?
yatak odamm
Eki Görüntüle 783502 Eki Görüntüle 783500 Eki Görüntüle 783501
devamında dış kapım ve oturma odam
Eki Görüntüle 783503 Eki Görüntüle 783504 Eki Görüntüle 783505
ardından da mutfağım
Eki Görüntüle 783507 Eki Görüntüle 783508
Aynen kuzum aynen hep aklım evde bilmiyorum ne olucak anneciğimi düşünmekten strese giriyorum hep
Evi tuttuk canım tül perde siparişi verdik haftasonuda mobilya siparişi vericez beğendik bakalım nasıl olucak
Kübram o perdeler benim ki pek kahve sevdiğimiz söylenemez kuzum biz çaycıyız
Aynıyız kübram sıkıldım bunaldım kayınvalidemle bir gerginliğim var benim babam ayrı sorun nişanlım arada kalıyor benim hiç bir şey istediğim gibi olmuyor.Aileler evlendirince böle oluyormuş.Kendimiz yapsak bu kadar olmazdı
Hoşgeldin canım büşraa bendeAynı sorun bendede var hiç bakmadım daha o şarkı türkü olaylarına bilmiorum ne olucak sonumuz böyleeee
Arzuuuuuu bayıldım evine helede salonuna çok güzelValla senin evini görünce niyeyse evim güzel olmucakmış gibi geldiZaten perde konusunda sorun yaşıyoruzzNese kuzum çok ama çok güzel olmuş allh nazarlardan korusun sizide evinizide inş
arzu evin çok güzel olmuş özellikle salonunu pek beğendim. her köşesinde mutlu anılarınız olur inş :)
merhaba tatlım memnun oldum çok sıcak karşıladın sağolasın:)) hazırlıklar devam ediyo, düğün salonu tamam geleinlik tamam sayılır, ev arıyoruz kiralık ev bulamadık eşyalar eve göre olacak çeyiz anne tarafından hallediliyor:)) bende detaylarla uğraşıyorum işte canım.senin müzikler de güzelmiş bende niran Ünsal iyi ki varsın düşünüyorum düğün giriş müziği olarak ama karar veremedim daha
maşallah nazar değmesin arzucuk oh mis gibi huzur kokuyo ya inan buna içinde sizden anılar biriktirmeye başladıkçada eminim dahada huzur kokucaktır Bende bu haftasonu allahın izniyle yerleştirip fotograflarımı paylasmak ıstıyorum darısı sabırla bekleyen güzel gelinciklerin başına inşallah
Amin kübüşüm benim yaa iyiyim canım koşturma stres heyecan tavan yaptı bende :18: Az zamanım kaldı pazartesi bende evli bir hatun oluyorumm Sen nasılsın canımmm??
Sağlık olsun diyoruz her zamanki gibi hayat bir sınav kuzucuk :26:
Bu arada kübüşüm maddiyattan dolayı tartısma bu donemlerde cok normalmıs yasamayan bilemez vıdıvıdı konusur gercekten yasayan tecrube eden anlıyor bunu sonucta evlenmek hıcde goruldugu kadar kolay degıl nereye adım atsan para hersey lazım... Erkek tarafınada buyuk bır kısmı dustugu ıcın erkeklerın gergın olmasıda dogal bırbırımızı alttan almalıyız ınanıyorumkı bu gunlerde gecıcek mutluluk gelıcek sen uzulme kuzum yaralamayın sakın bırbırınızı. Dogal tartısma fılan canım..
çok teşekkür ederim kübracımmm allahım daha güzellerini versin inşallah
çok az kaldı ve ben artık heyecandan kuş gibi titrer oldum panikliyim baya
Ev temizliğine gelince biraz geç oldu çoktan başlamışsınızdır ama ben önce bütün evin kabasını almış ardından camlardan devam etmiştim Sonra çorap söküğü gibi gelmişti devamı zaten..